⚽ SL 21/22 H:20 | Galatasaray 0-1 Giresunspor | MS | 8 Ocak

Ciddi söylüyorum
Demogoji falan değil
Acil bu adamı gönderip önlem alınmazsa ciddi ciddi küme düşme mücadelesine gireceğiz birkaç hafta sonra

Eğri oturup doğru konuşalım
Şu oyunla hiçkimseyi yenemeyiz, berabere bile kalamayız

TERİM’İ KOVAMAYAN YÖNETİM İSTİFA

KÜME DÜSMEMİZİ BEKLEYEN ARKADASLAR AVUCUNUZU YALARSINIZ ANCAK

Teknik taktik deha ikinci yarıya başlarken kaç değişiklik yapıp maçı çevirir?

Ekşide görmüştüm heralde.Hoca cevabı siyah zeminde değil yeşil zeminde vermeli,demiş bir yazar. Yeşil zeminde veremedeğinden siyah zeminlerdeymiş hoca.

Berkan ömer emre halil hep yetersizdi ok... Ama rumenler sezon başı en azından pas yapıyordu şut çıkarıyordu... Ne olmuş olabilir yahu

morutan ilk geldiginde süper oynuyordu ne buna? bunun tek sebebi terimdir

Kerem de olmayınca ilerisi acayip kısır oldu. Hagi , İliç , Lincoln , Sneijder biz hep klasik yaratıcı 10 numaralar ile başarılı olduk. 8 numaralı oyunlar bu lig için çok tutmuyor.

Berkan denen kazma oynadigi surece bu takim hucum edemez yaninda oynayan orta sahalarda berbat gorunur adam her topu yana geriye oynuyor hucum baslayacakken sak geriye bir top bitti zazten ileri oynamaya kalktigi her topta hatali oluyor

Bu adamla oyunmu kuracagiz sabaha kadar kuramayiz adam resmen el freni kosmaktan baska halta yaramiyor bir top kaybetti orta dahada zeki yavru pasi atsa karsi kasiyaydi her mac en az boyle 2 3 top kaybi var ama kismetli gol olmuyor terimden de torpilli her mac oynucak koy su atalayi berkandan kotu oynarsa namerdim
Berkan benim de dikkatimi çekiyor uzun süredir. Berkan sahada olduğunda hücumlarımız çok etkisiz oluyor. Topu kullanmada gerçekten çok kötü. Melo'msu bir 6 no ve Gedson ile birlikte Cicaldau oynamalı. Taylan Berkan'dan çok daha iyi topçu. En azından pas dağıtmada, uzun pasla oyun kurmaya daha müsait.

Bu saatten sonra hocada değişsse birşey olmaz. 25 m euro harcayıp bu rezil takımı kuranları baştan aşaği değiştirmek lazım.

Bitik oyuncular bile bazen yeni antrenör sayesinde taze motivasyonla level atliyor. Bence Ömer ve Babel kazmasi haric hepsi baska hocanin elinde biraz daha iyi durur.
biraz çıkış olur bence de.
ama genel kalitenin oldukça düşük olduğunu düşünüyorum.
yeni hoca ile bu kadro da dağıtılmalı

Top oynamıyoruz, oyuncularımız güçsüz korner de orta bile açamıyorlar. Maç sonunda eksiklerimiz vardı yeni arkadaşlar aramıza katılacak çok daha iyi bir takım olacağız açıklaması bekliyorum

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt