⚽ SL 21/22 H:20 | Galatasaray 0-1 Giresunspor | MS | 8 Ocak

Berkan denen kazma oynadigi surece bu takim hucum edemez yaninda oynayan orta sahalarda berbat gorunur adam her topu yana geriye oynuyor hucum baslayacakken sak geriye bir top bitti zazten ileri oynamaya kalktigi her topta hatali oluyor

Bu adamla oyunmu kuracagiz sabaha kadar kuramayiz adam resmen el freni kosmaktan baska halta yaramiyor bir top kaybetti orta dahada zeki yavru pasi atsa karsi kasiyaydi her mac en az boyle 2 3 top kaybi var ama kismetli gol olmuyor terimden de torpilli her mac oynucak koy su atalayi berkandan kotu oynarsa namerdim

Dakika 46.3 kaleciye dönüyoruz. Dikine oynayan top sürmeyi bilen adam yok takımda. Yapabilen de korkuyor mu top kaybetmekten anlamadım. Kanser bir mac bir oyun

Orda oturanlar da bu oyunu içine nasıl sindirip protesto etmiyor
Kötüye vasata alıştırmışlar taraftarı da
Körler sağırlar birbirini ağırlar

TERİM’İ KOVAMAYAN YÖNETİM İSTİFA

takımımız söylendigi kadar kötü degil ama takımın hocaya inancı güveni yok bu bariz ortada yanı hocasız oynuyoruz

1 tane oyuncuyu tut çevir hangi sistem mentaliteyle oynuyorsunuz diye sor iki cümle edemez

Giresun 3-4 atsa hoca gider mi acaba ... Gerçekten yazık günah bu kadar ruhsuz futbolun gerçeklerinden uzak bir takım izlemedim bu akılla devam edersek ciddi küme düşme adaylarından biriyiz ...

bizde avcı ve Trabzon'da terim olsaydı, kim önde olurdu sizce?

Bu takim idmanda ne yapiyor aga??? Adamlar top durduramiyor, 2 metre pas veremiyor. Valla rezillik

Şu takımı kurup, şu oyunu oynatan ve Galatasaray’ı ligde düşmeme mücadelesi verecek duruma getiren adam kim olursa olsun o stadda yuhalanır, yerin dibine sokulur, ağlayarak istifa ettirilir.

Geri
Üst Alt