⚽ SL 21/22 H:20 | Galatasaray 0-1 Giresunspor | MS | 8 Ocak

Hocanın gitmesi lazım ilk , oyuncuları tek tek gömmenin bir manası yok.

Sene başından beri lige bir çözüm geliştirip , oyun planı oluşturamadık.

Aynı filmin devamını izleyip duruyoruz , üzerine oyuncular mental olarak patladı net şekilde.

Önce hoca sonra orta saha transferi

Zamanında yapmıştım. Yine yaparım. Cok zorlu sureclerden muzaffer ayrildik. Bunu da bütün dunya gordu. Baksinlar 96ya 2000e. Biz Galatasaray’liyiz. Ben 50 senemi adamisim. Bunlar olacak, hata yapacaklar gencler sabretmemiz lazim. Ama merak da etmiyor degilim Arda Kardeşler neden bize veriyor da onlara vermiyor bla bla. Konusunca olmuyor konusmasan olmuyor, biliyorsunuz ben varsam baska isliyor kurallar, neyse konusmayalim onlari. Galatasaray taraftari sabredecek, destekleyecek ve bize guvenecek

Hocanin Mac sonu aciklamasi
+ Gelenler gidenler olacak bunlara alismamiz gerek başkanla da sürekli konuşuyoruz bla bla bla ...

Orta sahamizdaki 3 adam o kadar yetersiz ki stoperler topu her aldığında ellerini yana açıyorlar. Galibiyeti geçtim puan bile alamayız biz. Keyfimizin içine ettiğiniz için sağolun.

ne izliyoruz biz ya. son 4 senede iyi oynadığımız 3 maç hatirlamiyorum. bu nasil bir planlama. ismail kim emre kılınç kim. bunlarin bu takimda ne isi var.
melo drogba snejder izlerken berkan halil morutan izliyoruz. her 6 ayda bir yeni futbolcu alıp bahane bulmak kolay. bize yardımcı hoca falan lazim değil. bize hoca lazım. l

SM-N960F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

topçular yetersiz fln olsa da bu takım çok daha iyi sahaya yerleşip çok daha kompakt durup çok daha ii ilerde basabilir. bu heriflerden topu domine edip yüksek pas isabeti ile tik tak futbolu oynamak ztn olmuyor
hücum yaparken seken toplar da genelde rakibe gitti çünkü hep yanlış pozisyonlardaydık

ft takımın kontrolünü kaybetmiş gibi

Teknik açıdan zayıfız - taktik teknik ya bişey

Kilit noktalarda kalitesi düşük ya da becerisi olmayan adamlarımız var.

Birbirini süper tamamlayan iki sorun.

Bu taraftarlar salak mı abi anlamıyorum. Neden bu taraftarlar protesto etmiyor. Hocayı geçtim oyuncuları da protesto eden yok. Hadi ultraaslan bedava bilet alıyor deniliyor ondan sesi çıkmıyor ama nereye kadar gidecek böyle. İçim acıyor yeminle. Genç takımız falan ama bu gençleri de oynatmanın yolunu bulmamız gerekiyor. Taktik yok, plan yok, oyun kurgusu yok. Giresun bizi kendi sahamızda zorlanmadan gömüyor. Yeter artık yeminle. Gönderin şu hocayı. Fenerliler gibi tesislerde bekleyip are you big hoca falan mi dememiz lazım. Bir defolun artık şu takımın başından.

Bitik oyuncular bile bazen yeni antrenör sayesinde taze motivasyonla level atliyor. Bence Ömer ve Babel kazmasi haric hepsi baska hocanin elinde biraz daha iyi durur.

Sezon başı en son parayı harcayan takımız ve halen en çok transfer isteyen hoca bizimki.
Buna rağmen halen adama toz kondurmayalar var.
Umarım ikinci yarıda hakem hata filan yapmaz. Bahanesi hazır olur çünkü.

Diğer bir tehlike Anadolu takımı hüvviyetine bürünmüstür .

Ve çoğu taraftar bu acizliği kabul etmeye baslamıstır

Iyi de forumda da transferleri uber super diye ovenler vardi ? Kalitesiz oyuncu grubumuz var. Tamam daha iyisini yapabilirler bunda hemfikirim ama top kontrolu, orta acma vs.. kalite ve calisma ile ilgili. Once kalite.

Babeli forvete çekip çift forvete döndük. Maçı çevirebiliriz

M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt