Samet Fayda
Parçalı Üye
- 7 Temmuz 2019
- 2.586
- 2.055
- 648
Bundan sonra bedava bilet versen stad dolmaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
+ Gelenler gidenler olacak bunlara alismamiz gerek başkanla da sürekli konuşuyoruz bla bla bla ...Zamanında yapmıştım. Yine yaparım. Cok zorlu sureclerden muzaffer ayrildik. Bunu da bütün dunya gordu. Baksinlar 96ya 2000e. Biz Galatasaray’liyiz. Ben 50 senemi adamisim. Bunlar olacak, hata yapacaklar gencler sabretmemiz lazim. Ama merak da etmiyor degilim Arda Kardeşler neden bize veriyor da onlara vermiyor bla bla. Konusunca olmuyor konusmasan olmuyor, biliyorsunuz ben varsam baska isliyor kurallar, neyse konusmayalim onlari. Galatasaray taraftari sabredecek, destekleyecek ve bize guvenecek
Hocanin Mac sonu aciklamasi
hücum yaparken seken toplar da genelde rakibe gitti çünkü hep yanlış pozisyonlardaydıktopçular yetersiz fln olsa da bu takım çok daha iyi sahaya yerleşip çok daha kompakt durup çok daha ii ilerde basabilir. bu heriflerden topu domine edip yüksek pas isabeti ile tik tak futbolu oynamak ztn olmuyor
Ama bedava sucuğa hayir diyemeyizBundan sonra bedava bilet versen stad dolmaz
et mi tavuk mu?mac döner
Orası öylede götürünce de atamıyoruz. En azından iyi forvet = puan şansı.Forvete top mu götürüyorsun ki forvet istiyorsun? Stoperlerin arasinda Pas yaptik 45 dakika boyunca
İstatistiğe baksan hapsetmişiz gibi adamları ama bombok oyun var sahada.
Diğer bir tehlike Anadolu takımı hüvviyetine bürünmüstür .
Ve çoğu taraftar bu acizliği kabul etmeye baslamıstır