⚽ SL 21/22 H:20 | Galatasaray 0-1 Giresunspor | MS | 8 Ocak

Takım da taraf olmayan bertaraf olur düşüncesi lağvedilmelidir.

Zamanında yapmıştım. Yine yaparım. Cok zorlu sureclerden muzaffer ayrildik. Bunu da bütün dunya gordu. Baksinlar 96ya 2000e. Biz Galatasaray’liyiz. Ben 50 senemi adamisim. Bunlar olacak, hata yapacaklar gencler sabretmemiz lazim. Ama merak da etmiyor degilim Arda Kardeşler neden bize veriyor da onlara vermiyor bla bla. Konusunca olmuyor konusmasan olmuyor, biliyorsunuz ben varsam baska isliyor kurallar, neyse konusmayalim onlari. Galatasaray taraftari sabredecek, destekleyecek ve bize guvenecek

Hocanin Mac sonu aciklamasi

Berkan top durduramiyor pas atmasini bilmiyor bu adam ne işe yariyor aga??
Babel kicini dayamaktan baska ne yapiyor? Ömer itiraz etmekten baska ne yapiyor? Cicaldau ortada yok..halil deli etti beni yaw, bu cocuk ciddiyetsiz laubali hareketler yapiyor cikmali. birseyler yapmaya calisan boey emre k. Morutan

Berkan tecrübe lazım diye yorumluyordum ilk maçlarda - hatta sonra beni şaşırtıyor dedim Taylan çakma 6 numara olunca. Sonrasında o çizgi devam etmedi hep düşüş. Bu maçtada orta sahada ya top kaybı , ya kötü pas , ya stoperlere al ver. Bir katkısı yok.

Cica - hücum edemiyoruz , gelip top alması lazım . ortada yok.

Morutan Emre - ileride top tutamıyorz , çok nadir adam gibi top alıyorlar.

Yani stoperler al ver al ver orta saha çizgisine kadar - adamlar koşmadan geri yerleşiyor resmen. Hiç yorulmadılar resmen. Arada Boey morutan halil .. o kadar 3 -4 kişi 11 kişiye hücum...

"Covid ve sakatlıklar" temalı basın toplantısı gözükecek gibi...

Yoruldum ya

Bu sene yeniden yapılanma ya da gençleştirme filan sezon gitti tamam. Ancak son 3 sene de top filan oynamıyor bu takım . Hocanın bence adı kaldı sadece son 4 sene . Yeter kardeşim . Galatasaray buraları haketmiyor. Yazıklar olsun...

CPH1979 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Eleştiriye dayanamayan her kim olursa sonu bu şekilde biter.
Ben bilirim ben yaptım ben ders almam ders veririm de arkana da bir taraftar grubu al istifa etme iyi olursa ben yaptım kötü oldu mu suçu yönetime at

Forvet alın. Önce forvet alın sonra nereye ne yapıyorsaniz yapın.

işin esas üzücü kısmı koskoca efsanemiz hoca kendini rezil etmek icin direndikce direniyor olmuyor hocam,olmayacaktı

yaşlandıgını kabul etmeyen ihtiyarlar gibi

Geri
Üst Alt