⚽ SL 21/22 H:21 | Hatayspor 4-2 Galatasaray | MS | 16 Ocak

Hucum aksiyonlarımız güzeldi aslında o penaltıyı kaçırmasak maç bizdeydi,hakem çok kötüydü klasikleştiği üzere.Biraz ümit verdi gibi takım bakalım, defansif sorunlar nelson ile biraz azalır umarım geride felakettik 2 bek rezildi özellikle.

Beklemek lazım ama oynattigi futbol buysa defansif olarak, nellson degil prime ramos getirsen de pek fayda etmez.

Maç öncesi en az 3 yeriz demiştim. 4 yedik.

Kasım ayında yazmıştım sanırım hakemler kusursuz dahi olsa bu takım bu yıl kolay kolay maç kazanamaz maç kazanacak kadro hakemide itib gotune sokar bunu bolca yaptık

„Maca iyi basladik, golü de bulduk, kacirdigimiz penalti kirilmamiza sebep oldu, gelen ilk atak klasiklestigi sekilde gol oldu, rakibe dogru düzgün pozisyon vermeden gol yemek moral olarak cökertiyor. Tünelin ucunddaki isigi görebiliyorum, bosuna 3 yil istemedik. Gelisecegiz ve iyi skorlari da alacagiz…“

Prof Dr Terim (Hatay maci sonrasi)

Pardon onu kovmustuk demi….

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Yeni hocamiz defansif yonden kotu.Brezilyadan kovulma nedenide bu zaten Bu mactada gorduk cok pozisyon verdik malesef.

Bizim topcularda da düsünme kaabiliyeti yok
Boey'in pozsiyonunda boey atsa kendini yere faul verecek, gol olsa bile var'dan dönecek düstügü icin, ayakta kalmaya çalıştı
Kerem'in p6 pozisyonu var yere düsse yine penaltı verecek, yamula yamula gitmeye çalıştı
Kamara Alpaslan'a kafa attı bildigin, sert bi kafa bir de Alpaslan itiraz bile etmedi, yere atsa kendini Var'a gidecek kırmızı gelecek. Sarı bile aldıramadı Kamara'ya. Kamara o pozisyondan sonra da geleni geçeni ittirdi sarı kartı anca aldı
Topcu dedigin zeki olacak, dürüstlükle olmuyor bu isler

Yok öyle kolaya kaçmak. Şu an ki durumu konuşuyoruz. Madem enkaz olmadığını savunuyorsun o zaman anlatman lazım.

Ayrıca ben o zamanda bu takım şans ile aldi dedim bazı maçları. Hatta deplasmandaki moskova maçıni şans eseri aldım da burada güldüler bana.

Kolaya kaçmak ?

Hocam anlamıyorsun herhalde enkaz varsa ortamda 1-2 maç alırsın şansa, aynı oyuncular oynadı dolayısıyla kadroya enkaz diyemezsin diyorum.

Lazio ile oynanan son maçta bu adamlar oynamadı mı ? Nesini anlatamadım hayret

Çok rahat kazanacağımız maçta 4 yiyecek kadar şuursuz bir oyuncu topluluğu var.Yine öne geçip kaybetmek,yine çıkarken top kaybı yapıp gol yemek,yine bireysel stoper hatası,yine sıfır kurtarış,yine penaltı kaçırma,yine gol atamayan forvet, yine Var-hakem katliamı...Acil transfer şart.
Olumlu olarak duran top golü, kornerde penaltı kazanmak, üç pasta gol ve gol pozisyonu üretmek.Ancak bu maç bir kez daha gösterdi ki Terim'im yedirdiği kazıklar bu sene çıkmaz.25 milyon euro heba oldu.Hatay o kadar kötü kadrosuna rağmen, kapanarak da oynayarak pasör bir ön libero Ribero, Gerçek bir straiker Diuf ve hızlı kanat Lobanidze ile galip geldi.Bize de lazım olan sağlam bir ön libero, hızlı bir kanat ve Mustafa Muhammed ve oyunu tutabilecek güçlü bir savunmacı Lyundama.Tabi bir de kaleci.

Hala mı ofsayt çizgisi çekmediler.

Büyük rezalet.
ilk pozisyon bariz ofsayt ama o pozisyondan sonra top bize geçiyor. sonra pas hatası yapıp rakibe kaptırıyoruz, gol oluyor. bu sebeple önceki pozisyona var karışamıyor. ama ilk pozisyonun yardımcı hakemin hatası olduğu gerçeğini değiştirmiyor bu olay. onun haricinde kerem'e yapılan faule penaltı verilmemesi ve 3. gol öncesi boey'e yapılan faulün incelenmemesi bariz skora yansıyan hatalar. kısacası rezalet bir hakem performansı vardı sahada.

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt