⚽ SL 21/22 H:21 | Hatayspor 4-2 Galatasaray | MS | 16 Ocak

Farkindamisin bilmiyorum ama kalendeki 2 golü kalecinin yedirdi. Fatih Terim hocalık yapsaydı da iyi bir yedek aldirsaydı keşke. Hoca da kötü falan değil kadro bok gibi.

SM-A325F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Gol disinda 8 tane net pozisyon yedik bos yapma iyi kaleci olsaydida en fazla berabere kalirdik.ofansif olarak fena degil ama defansif olarak Berbat .Belki yeni geldigi icindir Ilerde duzelir onu bilemem

Tam bir enkaz bu takım.

Orta saha da Berkan tam bir başı kesik tavuk, barış özbek'ten kötüsü gelmiş resmen sakın bu utanmazı bir daha övmeyin!

Sasha Boey şu haliyle ve vurdumduymazlığıyla sezon sonuna kadar yedek kalmalı

Cicaldau net kazık oldu bu adamı o paraya alanlara dava açılmalı

Safkan 6 lazım Taylan'ın bir rezilliğe sebep vereceği baştan belliydi.

Bu Morutan'ın suçu nedir tam olarak gelen giden yedek bırakıyor?

Van aanhord sadece corner atmalı penaltı işi nereden çıktı?

Halil çıktıktan sonra Aytaç hamlesi yanlış oldu. Terim vari değişiklikti. Dizilim de değişince zaten ucu ucuna ayakta duran düzen tamamen çöktü.

Hakem maçı bizden alıp net şekilde Hatay'a verdi!!

Belmas bu takıma kaleci ve tecrübeli pasör 6 veya 8 almazsan küme düşmeye hazır ol!
2-3 dallamayı da kadro dışı bırakın takıma şoklama lazım.

Önce bizi Şampiyonluk yarışından dışarıya atmak için doğradılar. Sonra baktılar bunların kadroları yetersiz, doğramaya devam edip ligden düşürebiliriz bunları diye düşünmeye başladılar.

Hatay'in ikinci golunun VAR goruntusu gosterildi mi? Bayagi bi ofsayt suphesi vardi o pozisyonda.

Hadi tamam Torrent'in defansif yönü kötü.. Fatih Hocanın çok mu iyiydi? Geçen senelerde bu sahada oynanan maçlarda hiç mi gol yemedik?
Ne iyi ne kötü açıkça görüldü aslında. 3 şey var.
1- Torrend i eleştirmek ne kadar doğru bilmiyorum ama Halil çıkıp Aytaç girmez.
2- Evet bu şekilde bu kadroyla oynarsak hatadır. Kanatları böyle acamazsin..
3- Kadro kötü kurulmuş buda Terim'in suçu.

Yönetim hakemler federasyon bahsetmek istemiyorum bile.

%100 ofsayt ama kimse itiraz etmedi. Ne oluyor anlamiyorum. VAR ne bok yemeye orada oturuyor?

SM-A325F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Renktaş biz ne zaman taraftar olarak takımın hakkını savunduk ki? Şikebahce zamanında sandıkta görüşürüz diye tribüne pankart astı biz de aynısını yapacak kadar hak arayabilen tutkulu bir taraftar olabilirsek işte o zaman bak nasıl adaletsiz düzen bozuluyor. Bizde iş bitiyor. Guardiola da gelde messide gelse Ali Sami bey de mezardan çıksa boş. Hala futbol konuşuyoruz.

Yeni hocamiz defansif yonden kotu.Brezilyadan kovulma nedenide bu zaten Bu mactada gorduk cok pozisyon verdik malesef.
He hoca kötü. Te allahım. İsmail ve Alpaslan'ı dünyanın en iyi defans yapan takımına koy gol yedirir.

aklımın erdiği 2000'lerden beri daha kötü bi galatasaray kadrosu görmedim 8. olurken bile.

Bu arada Aytaç Halil değişikliğini de konuşalım. Elinde Forvet yokken bu değişikliğin amacı nedir. Bunuda söyleyelim. Yeni geldi filan tamam ama bu değişiklikte hakem kadar sacmaydi

O dakika yazdim mac icinde. Morutsan'i alip yerine birsey denesen anlarim. Yerine de Aytac alindi :) Bu hatadir net. Umarim hoca bu hamlesindeki hatayi dogru okur. Boyle bir hamleyi ancak son dakikalarda ortasahayi kalabalik tutup skor ustunlugunu korumak icin yaparsin. Yoksa rakip stoperleri gule oynaya ortasahana yerlesir bir de Kerem'i atti oraya o daha da vahim bir hata. Emre'de onun yerine gecti. Anlamadim ne yapmak istedigini..

Galatasaray Morutan ve Cicaldauya 10 milyon euro yatırım yapacağına aynı yatırımı altyapıya ve teknik ekibine yapsa bunlar kadar oynayan futbolcu çıkaramaz mıydı?

Geri
Üst Alt