⚽ SL 21/22 H:21 | Hatayspor 4-2 Galatasaray | MS | 16 Ocak

Santrafor Halil kötü de oynasa ki çok kötü oynadı ama onun çıkıp Aytaç’ın girmesi maçın gitmesine neden oldu. Başka santraforun olmadığına göre Halil’in oyunda kalmasından başka çaren yok. Zaten Aytaç girer girmez rakibe beraberlik golünü hediye ederek yenilginin yolunu açmış oldu.

ilk pozisyon bariz ofsayt ama o pozisyondan sonra top bize geçiyor. sonra pas hatası yapıp rakibe kaptırıyoruz, gol oluyor. bu sebeple önceki pozisyona var karışamıyor. ama ilk pozisyonun yardımcı hakemin hatası olduğu gerçeğini değiştirmiyor bu olay. onun haricinde kerem'e yapılan faule penaltı verilmemesi ve 3. gol öncesi boey'e yapılan faulün incelenmemesi bariz skora yansıyan hatalar. kısacası rezalet bir hakem performansı vardı sahada.

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Direk golden önceki pozisyonda , sağa verdiğindeki pozisyondan bahsediyordum ben.
Ofsayt gibi geldi bana.

ya bir takım ilk yarıdan eksik kalsa, 2-1 önde olduğunuz maçı vermezsiniz.
En baş hata Kamara denilen adamın aksiyonun içinde tutulmasıyla başladı.
Ayıp ya. Göz göre göre. Bakıyorsunuz Alpaslan'ın yediği sarılık faule, zerre farkı yok, yediğimiz 3.golden öncekinde.
Ona sarı diyorsan bu babası gibi oluyor. Hakemler maçı bir taraftan alıp bir tarafa verdi.

Oyun çok aman aman değildi evet, birden beklemediğimi de dedim.
Belki elimizde yaratıcı bir orta saha ve golcünün olmamasının çeremesini de çekiyoruz ama bu başka mevzu olmaya başladı.
FT varken de hakem dedim, hatta Denizli maçında. Süre uzatmasına tepkiliydim. Gol geldi, çıkacağımız turu yediler. Resmen üstüne linç yedim.
Ama bu gerçek hep vardı. Bu gerçekle başa çıkamayan bir başkan var. İş hakeme düdük astırmakla bitmez. Bu ligin kurallarının ne kadar boktan olduğunu, iki maça çıkmayıp tepki koyduğunda, onlar seni düşürmemek için akla karayı seçtiğinde gösterirsin. Kimsenin bizi düşürmeye maçası yemez ama amaç böyle süründürmek. Sürünme, süründüren ol. Bir kere cesur ol. Öleceksek onurumuzla ölürüz. Biz değil, onlar kaybeder.

Altını çize çize diyorum, paçası yiyen düşürür.

Hakemin hatalı kararları bir yana.
Fatih Terim, Burak Elmasa dua etmeli, büyük kepazelikten kendisini Burak Elmas kurtardı.
Burak Elması kimse kurtaramayacak o ayrı.

Hoca Aytaci neden aldi acaba Antrenmanlarda ne gormus olabilir Aytacta

Hakem fakan tamamda Hatayin ben goller disinda 5 tane net pozisyonunu saydim. 7-8 tane atabilirlerdi sansli olsalardi

muslera geldi 10 küsür yıldır takımın kalecisi ama 10 küsür yıldır yedek kaleci bulamadık hep kötü hep kötü bir okan aldık onuda kiraladılar adam üzerine gelen topu yiyor kafayı yedirecekler bize.

ozet:
hakem skoru nasıl mı belirledi? buyrun:

- kamara'nın dahil olduğu iki pozisyonda iki gs defansif oyuncusuna çok erken, çok çok basit sarı kart vererek defansı daha maçın erken dakikalarında istim üstünde tuttu.
- kerem'in bileğine rakip ceza sahasında vurulan darbede penaltı vermedi
- kerem'in penaltı pozisyonundan 10 sn kadar sonra berkan'a basit bir pozisyonda sarı çıkarttı
- saçma sapan bir pozisyonda var'a giderek penaltı çaldı
- kamara'ya berkan'a verdiği sarı kartın çok daha ağırını yapmasına rağmen ikinci sarı kartı çıkarmayarak oyun dışına göndermedi, sonrasında kamara gol attı.
- kamara'nın attığı golde (ikinci gol) ofsayt şüphesi olmasına rağmen görüntü bilerek çok geç ve tek gösterimde verildi, görüntü verildikten birkaç saniye sonra maç başlatıldı, var'dan dönmedi pozisyon
- üçüncü golde gs'li futbolcuya açık faul olmasına rağmen faul çalınmadı ve oradan giden top gol oldu.
- taylan'ın kırmızı kart pozisyonunda sırtı hafif dönük olmasına rağmen kırmızı kart verdi, pozisyonun yakın açıları beinsport tarafından gösterilmedi ve pozisyon sanırım sadece 2 kere verildi, ama o iki görüntüde de taylan'ın kırmızı kartlık bir hareket yapmadığı net bir şekilde görülüyordu
- maç boyunca hataysporlu futbolcuların çirkefliklerine prim verdi ve bu çirkefliklerin kararlarını manipüle etmesine izin verdi

hatay'ın 3 golünün üçünde de direkt etkisi oldu.

Maçtan önce de yazmıştım birsey beklememek lazım diye pep gelse üç günde birseyi değiştiremezdi çünkü takımda kaleci yok 6 no yok golcü yok üstüne sezon başından beri bizi kıtır kıtır doğrayan hakemler var nasıl kazanabilirsin ki bu şekilde kaleci 6 no gedson sağ kanat ve forvet transferleri olmazsa bu takım ilk 6 ya bile giremez bu kadroyla da devam ederse küme düşme mücadelesi verir şakasız

SM-A127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt