⚽ SL 21/22 H:21 | Hatayspor 4-2 Galatasaray | MS | 16 Ocak

Yahu çekilsinler ligden, transfer falan hikaye boşa para falan harcamaaınlar görmediniz mi izlemediniz mi, yani hani yaparsında çaktırmadan yaparsın bu kadar da açık seçik art niyetli olunmaz. Çeksinler yahu ligden takımı bu kokuşmuş adi ligde top mu oynanır. Çıksın açaklama yapsın yeter yahu çekiliyoruz ligden ne haliniz varsa görün desin.

Hakemin yaptıkları ortadayken futbol konuşan, taktik teknik diyen art niyetlidir.

He hoca kötü. Te allahım. Alpaslan'ı dünyanın en iyi defans yapan takımına koy gol yedirir.
Allah Allah Ftye olunca Adamlar super Torrrente olunca kotu iste bu tip adamlardan nefret ediyorum.Hoca brezilyadan kovulma nedenide buymus zaten rakiplerden 4 gol yemis.Cok merakli degilim yeni gelen adami elestirmeye .

Direk üyelik iptali yapıyorum şuan , yayıncı kuruluşununda , hakemininde ,ligininde gelmişini geçmişini.
Ortada yalandan bi kırmızı var, nedense hiçbir açıdan görüntüsü yok .
Ofsayttan gol , tribün baskısıyla penaltı, verilmeyen kırmızı, faulden gol.Allah aşkına Torrent değilde Tuchel olsa ne olur?
O topta yemin etmiş girmiyor, kaleye giden top auta falso alıyor.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yine hiç suçu olmayan bir teknik heyet yine kaleci demeye bin şahit isteyen bir zat yine facia . İlk maç olduğu için hocanın zerre suçu yok aksine sevindirici tarafları vardı oyunun Fatih hocanın devamı niteliğinde pas oyunu oynamaya devam edecek takım bu belli ama defansif olarak sanırım sıkıntılar yaşayacağımız aşikar ayrıca bu maçta bile hakem faciası olması gerçekten artık yönetimin kulüp için çalışmadığını ortaya koyuyor bunların amacı net olarak biz batalım yani şu rezilliklerin açıklaması yok ...

Şu enkaz muhabbetini bir kesin ya. Takımın ligdeki problemleri belli işte. 1-2 transfer yapılacak ve uzun zamandır devam eden hakem katliamına yönelik hamle yapılacak. Bunlar yönetimin işi , yönetim de yönetimliğini yapacak bir zahmet. Enkaz dediğiniz takımın o gruptan lider çıkıp ligde sıçıp batırmasının bariz sebepleri var. Giden gitmiş hala boş boş karalama peşindesiniz , önümüzü nasıl göreceğiz onu düşünün.

Her şey bir yana kadro kalitemiz de yerlerde bu takımın çok ama çok eksikleri var maalesef

Bu arada Aytaç Halil değişikliğini de konuşalım. Elinde Forvet yokken bu değişikliğin amacı nedir. Bunuda söyleyelim. Yeni geldi filan tamam ama bu değişiklikte hakem kadar sacmaydi

Daha yeni geldiği için hemen birşey demek istemiyorum ama bugün performansını beğenmedim. Bu yönetimin getirdiği için de pek umudum da yok zaten. Bunlar gittiğinde yeni yönetim hoca değiştir büyük ihtimalle.

Ulan hala kadro diyen var 🤣🤣🤣🤣 agaa adam penaltini yiyor acik penalti rakibe kirmiziyi vermiyor takdir haklari onlara sana cart sari vikariyor hala kadro böyle kadro söyle te allahim ya. Hatayiin 2. Golde ofsayr var 3. Gol faul daha ne olacak ulan. Kadro böylesmis söyleymis

Bu arada Aytaç Halil değişikliğini de konuşalım. Elinde Forvet yokken bu değişikliğin amacı nedir. Bunuda söyleyelim. Yeni geldi filan tamam ama bu değişiklikte hakem kadar sacmaydi
3 tane çabuk oyuncuyu ileride bırakıp geçiş oyununda uzun topla pozisyon aramak için yaptı. Çok zor değil bunu çözmek.

O dakika yazdim mac icinde. Morutsan'i alip yerine birsey denesen anlarim. Yerine de Aytac alindi :) Bu hatadir net. Umarim hoca bu hamlesindeki hatayi dogru okur. Boyle bir hamleyi ancak son dakikalarda ortasahayi kalabalik tutup skor ustunlugunu korumak icin yaparsin. Yoksa rakip stoperleri gule oynaya ortasahana yerlesir bir de Kerem'i atti oraya o daha da vahim bir hata. Emre'de onun yerine gecti. Anlamadim ne yapmak istedigini..
Aynen öyle ve aynı dakikada aynı şeyi düşündüm..

gençleşme yalanını proje diye sundular. bunun adı galatasarayı anadolu takımına çevirme projesidir.

Bu proje bahanesini başarısızlıklarına kılıf olsun diye uydurdurlar.
Genç deyince benim için 20 yaşın üzeri olmaz, alt yapı önemli olur.
18lik bebelerle mi oynuyoruz, artık bunun üstünü çizelim.

Israrla üç sene Taylan demirbaş ilan edildi. Ben adam da değil de ısrarla o bölgeyi böyle görmezden gelenlere kızıyorum.
Bir orta saha uğruna koca sezon çöp edildi. Orta saha her şeydir. Bizim o alanımız müthiş zayıf.

Geri
Üst Alt