⚽ SL 21/22 H:21 | Hatayspor 4-2 Galatasaray | MS | 16 Ocak

Sene başından beri hakemler istisnasız her maç resmen rakip oyuncu gibi oynuyorlar. Özellikle rize maçından sonra maçın hakemine bir daha maç verilmemesi zaten tüm hakemlere mesajı veriyor. Ama hiç kimse kusura bakmasın sonuna kadar hak ediyoruz başımıza gelenleri yapılan tüm hakem adiliklerinden sonra bırakın eleştirmeyi burda terim nefretinden insanlar göbek atıyordu. Şimdi yine görmezden gelin tüm yapılanları başkan da değişir başka hoca ve başka başkan da gelir yine bizi doğramaya devam ederler çünkü bir çoğunuz Galatasaraylılıkta birleşemediniz başından beri.

Hakem elestirilerine gelince, ben bir kac kez bize operasyon yapildigini acik acik yazdim ama kulubu savunan ve sahip cikan bir baskan ve yonetim yok.

O hatali bu oyuncu hatali isin icinden cikilmaz. Bu takima zimba gibi iki orta saha oyuncusu lazim.

Penaltıyı Atsak 2-0 öne geçsekte bu maç en kötü 2-2 biterdi her topun kaleye geldiğinde içeri alan bir Kaleci var toplara çıkmıyor ve maalesef yetersiz bir Taylan Bütçe var ise iki oyuncu alınmalı.

Düşme hattındayız artık bu işin şakası yok. Terime transfer yapılmasını istemiyordum ama artık 3-4 adet orta saha ve hücum hattına direk oynayacak oyuncu lazım. Borç harç nereden buluyorlarsa alacaklar. 3-4 mağlubiyet daha alırsak üst üste bu takım bir daha puan alamaz.

Şikecileri düşüremeyen şerefsizler bu sezon bizi düşürecek.

Haftalardir (fb macindan sonra) etrafimdakilere diyorum, bu takim küme düsebilir… herkes yaw hehe modunda biyik alti gülüyorlardi, simdi hepsi teker teker „harbiden de düsebilir“ diyor. Müneccim miyim ben? Yooo, sahadaki karaktersizleri iyi taniyorum da ondan.

Karaktersizsiniz!

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Aynı pozisyondan 3 tane verdik sonra da golü yedik, defans evlere şenlik, takım boyu çok uzun.

Tamam arkadaşım tam tersini sen cevapla. O gruptan nasıl çıktı ? Marsilya’ ya nasıl 4 tane attı bu takım ?
Yok öyle kolaya kaçmak. Şu an ki durumu konuşuyoruz. Madem enkaz olmadığını savunuyorsun o zaman anlatman lazım.

Ayrıca ben o zamanda bu takım şans ile aldi dedim bazı maçları. Hatta deplasmandaki moskova maçıni şans eseri aldım da burada güldüler bana.

Geri
Üst Alt