⚽ SL 21/22 H:21 | Hatayspor 4-2 Galatasaray | MS | 16 Ocak

Vallahi ben Denizli turunda da hakeme bulmuştum suçu.
Süreyi geçirmesi art niyetti. Bugün de aynı art niyeti gördüm.

Benim için niyet önemli. Takımı tartışasım gelmedi.
Yoksa eleştirelecek şeyler muhakkak vardı.
Aytaç konusu olabilir belki. Ama takım da forvet yoktu, Orta sahayla skoru tutmak istedi sanırım.
Ona da zaten izin vermediler.
2-1 öndeyken Aytaç Kara'yı oyuna aldığımız an oyunu kaybettik ben olsam Aytaç'ı Florya'nın kapısından içeri sokmam teknik direktör de öndeyken oyuna alıyor

Ya adam 3 gün önce gelmiş burada laf söylemek için bahane arıyorsunuz
Defansı kötüymüş de bilmem ne
3 gün ya 3 gün, Üç gün

5 sene boyunca sürekli geri giden, hangi yönetimle çalışsa hem kavga eden hem takımı adım adım bozan ve en sonunda batıran adama 5 yıl laf söyletmediniz 5 yıl !!!
Takım küme düşme potasına girdi hala arkasından ağıtlar yaktınız
O da yetmedi sırf geri gelsin veya masum mağdur görünsün diye Galatasaray yenilsin, düşsün, batsın istiyorsunuz biatçı gerizekalı sürüsü
Yazıklar olsun size, yazıklar olsun
Ya alakası yok. Terimi de aynı şekilde hataları için elestirirdim bu hocayida saçma hata yaparsa elestiririm. İsterse uçaktan inip maç yönetsin. Aytaç Halil değişikliğini nasıl elestirmiycem. Kanatlar ilk defa bukadar açık verdi. Bunuda söylüyoruz. Ha kim ne amaçla söyler bilmiyorum ama ben şahsen gördüğümü söylerim madem maçı değerlendiriyoruz

İstediğiniz kadar ceza verin hatta hesabımı kapatın umrumda olmaz Galatasaray hakkı yeniyor benim canım yanıyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ya adam 3 gün önce gelmiş burada laf söylemek için bahane arıyorsunuz
Defansı kötüymüş de bilmem ne
3 gün ya 3 gün, Üç gün

5 sene boyunca sürekli geri giden, hangi yönetimle çalışsa hem kavga eden hem takımı adım adım bozan ve en sonunda batıran adama 5 yıl laf söyletmediniz 5 yıl !!!
Takım küme düşme potasına girdi hala arkasından ağıtlar yaktınız
O da yetmedi sırf geri gelsin veya masum mağdur görünsün diye Galatasaray yenilsin, düşsün, batsın istiyorsunuz biatçı gerizekalı sürüsü
Yazıklar olsun size, yazıklar olsun
+1

SM-A325F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Takım ne zaman gol atsa zaten yiyeceğiz diye sevinemiyorum. 2-0 öne geçsek he an 3-2 yenilme olasılığımız var. Geriye düştüğümüz maçları zaten çeviremiyoruz. Nasıl kazanacak bu takım.

Kadro kotu. Bu takimin yonetimi ondan kotu.

Fatih Terim net basarisizdir lig ozelinde. Bunu Fatih Hocanin kendiside tartismaz zaten. Bu takim Fatih Hoca ile devam etse ligi muhtemelen 12 ile 6 arasinda bir yerde bitirecekti. Takimdan memnun olmayan yonetim degisim istedi. Peki;

CV`sinde tek basarisi Guardiola`nin yardimcisi olan muhtemelen Hatayspor`u hayatinda ilk defa 30 gun once duymus, Galatasaray takimindan`da antrenor olmasa 3 tane oyuncu sayamayacak bir adami hoca yaptilar. Yani ligi orta siralarda bitirecek ve rezil bir sezon geciren takimi bu sefer ciddi anlamda kume dusme adayi yaptilar.

Tebrik ederim gercekten emegi gecenleri.

Ya alakası yok. Terimi de aynı şekilde hataları için elestirirdim bu hocayida saçma hata yaparsa elestiririm. İsterse uçaktan inip maç yönetsin. Aytaç Halil değişikliğini nasıl elestirmiycem. Kanatlar ilk defa bukadar açık verdi. Bunuda söylüyoruz. Ha kim ne amaçla söyler bilmiyorum ama ben şahsen gördüğümü söylerim madem maçı değerlendiriyoruz

Ben terim biatçılarına söylüyorum renktaş
terim için şu an kıs kıs gülenlere, zevkten dörtköşe olanlara, üstüne alınma nolursun

Aylardir küfür ettigim berkan bile inanilmaz pas atti. Takim biraz futbol oynadi. Sonra aanholt zirtosu birde hakem ve kaleci stoper salaklari getirdi maglubiyeti. Ulan nasil hakemlik bu hatay Mac boyunca cirkeflik yapti her pozisyon Yok dirsek yok bilmem ne hep yerdeler. Bi cesaret bulsa o kamaraya sariyi cikartirdi yanilmaktan. Ozaman o penaltida ölmüs numarasi yapmaya cesaret edemezdi.

Taylan berkan ne asistleri var ne golleri üstüne bayagi gol yiyoruz… ne halta yariyoruz lan biz diye düsünüyorlar midir acaba

2-1 öndeyken Aytaç Kara'yı oyuna aldığımız an oyunu kaybettik ben olsam Aytaç'ı Florya'nın kapısından içeri sokmam teknik direktör de öndeyken oyuna alıyor
Morutan olabilirdi belki de işte.
Skoru orada tutmak istedi bence, forvet olarak Kerem düşünüldü.
Tahmini olarak, o da yetmedi. Takımın kadrosu vasat. Bu bir gerçek.
Alt yapıdan bekleniyor, çıkaralım da iyicene yem olsun çocuklar.
Önce bizim kazanma alışkanlığını yakalamamız lazım. O açıdan çok ciddi sınav ve önemli bir maçtı.
Hakemler sağ olsun. Ciddi skora etki eden hataları oldu.

13. sıradayız 17. sıradaki Kasımpaşa ile 6 puan fark var aramızda haftaya Taylan'da cezalı Berkan da cezalı Kasımpaşa'ya da yenilirsek küme düşme potasına gireceğiz ciddi olamazsın yok daha neler diyebilirsiniz ama şaka değil gerçekten küme düşeceğiz bu gidişle

Bide şunu bana anlatin abicim ne kadar kötü de olsa Fatih şu İsmail den iyi değil mi. Yaw neden bu adamı oybatiyosunuz. Hem Terim hem bu hoca İsmail denen odunu oynatıyor. Rezalet bir durum

Ulan hala kadro diyen var agaa adam penaltini yiyor acik penalti rakibe kirmiziyi vermiyor takdir haklari onlara sana cart sari vikariyor hala kadro böyle kadro söyle te allahim ya. Hatayiin 2. Golde ofsayr var 3. Gol faul daha ne olacak ulan. Kadro böylesmis söyleymis

Yabancı sınırı var iken kale+defansı full yabancı yapmak en büyük stratejik hataydı ligde farkı yaratan her zaman orta saha ve forvetlerdir ki burada kullandığımız yerlilerde Kerem dışında hiçbiri burada oynayacak oyuncular değil.

Şu seneyi hayırlısıyla bir bitirelim muhasebesini daha geniş yaparız. Yıllardır elimizde hamaset ile yönetilen kötü bir organizasyon kaldı maalesef yurt dışına oradaki takımları yapıları gözlemledikçe bunu daha net kavrayabiliyorsun.

Kiminle pozsiyon bulmak. Bence bunu anlamak çok zor. Aytaç mi Cicaldao mu Taylan mi Berkan mi uzun top atacak. Atsa. İle ilerde top tutabilen adamın yokki. Hepsi çabuk oyuncu uzun top değilde ara paslari ile etkili oluyolar Elinde düzgün pas atabilen orta saha yoksa bu dediğin hiçbir işe yaramaz. Adam 8 haftadır izliyorum demiş takımı da ben açıkçası senin gibi bakmıyorum olaya. Surda forumdan birini gönder uzun top artırmaz bu ortasahalara
Ne top tutması ya. Set mi oynuyoruz. Geçiş diyorum.

Geri
Üst Alt