Kalender Cengiz
Berlin Panteri
- 20 Haziran 2009
- 42.944
- 11.540
- 2.223
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu maç kırılma maçıydı bence..
Oyuncular artık bu maçtan sonra "İyi oynasakta kaybediyoruz" psikolojisine girdi.. Bu psikoloji çok tehlikeli..
Bu yüzden acilen ilk 11'e 4 tane oyuncu lazım.. net bir ön libero, Bir tane solbek, 1 tane 8 numara, 1 tane bitirici bir forvet.. 3 yerli olarak Kerem, Emre Kılınç ve Berkan oynayabilir..
Muslera ne zaman dönecek bilmiyorum fakat musleranın döndüğünü düşünürsek;
Muslera
Boey - Nelsson - Marcao - Transfer
Transfer - Transfer (Berkan)
Emre - Feghouli - Kerem
Transfer (M.Mohamed )
3 yerli zorunluluğu elimizi kolumuzu bağlıyor.. Keşke yunus akgün ve Emre Akbaba gönderilmeseydi..
Trabzon un lider olmasının sebebide bu işte. Adamlar eline geçen her fırsatı iyi değerlendiriyor.Bakesatas ın attığı golü bizde atacak oyuncu yok.Macin ozetini simdi izledim. Kahroldum. Kesinlikle yenilmeyi haketmemisiz. Trabzon kaliteli elemanlariyla kazanmis. Mesela Taylan'in yaptigi hatayi Trabzon'lu biri yapsaydi biz onu gol yapabilirmiydik? Hic sanmiyorum. Cok bariz kalite eksikligi var takimda.
mobil uygulamayı indirsene abiTapatalktan foruma bağlanmıyor sorun mu var
yunus akgünü gönderip 2m euro ya barış yılmaz ve 1.5m euro ya oğulcan alıyorsun!Yazin yazdik, laf yedik.. Kalmaliydi Emre eger cok israr edip gitmek istemediyse. Emre'yi sevip ayilip bayildigimdan degil, eldeki yerli kalitesi yuzunden.
Ogulcan cezaliykende ogulcani böyle oynatirim söyle oynatirim diyip 1.2 milyon euroyu verdikten sonra hic oynatmamasi tam komedigedson berkan cicaldau idare edermi acaba
yunus akgünü gönderip 2m euro ya barış yılmaz ve 1.5m euro ya oğulcan alıyorsun!
hangi cenabet acmis bu konuyu birde evde yenilmisizbaşlığa bak zar zor 100 sayfa yazılmış. şimdi anadolu maçlarında bile 150 160 sayfa yazılıyor. geçen seneki enkaz devam etse forumda kimse kalmayacaktı muhtemelen
Ekli dosyayı görüntüle 189276
kadroya bakFatih
Boey Nelsson Marcao Aanholt
Cicaldau Berkan
Emre Morutan Kerem
Oğulcan
yine herkesten önce yazmasına patladım gece gecehangi cenabet acmis bu konuyu birde evde yenilmisiz