⚽ SL 21/22 H:23 | Galatasaray 1-2 Trabzonspor | MS | 23 Ocak

bir anda aklıma geldi bunca yabancı yerli kadroları paylaşılırken.

Torrente kimse "hocam burada enteresan hesap kitap var" diyerekten öğretmiş midir? ya da oyuncu değiştirirken yanlışlıkla hükmen durumu falan olmasın... bir anda aklıma geldi

Maç anında sinirlerimize hakim olalım, iyi forumlar.

Galatasaray forması giyen herhangi bir oyuncuya hakaret (çöp,abv,bedevi,küfür kısaltması vb.) ithamlar MYC sebebidir.

Tsnin oran 2.60'a çıktı

Bu akşam 16. Haftayada 17. sıraya ineriz. Alt taraftakilerin çoğu form tutatken biz gittikçe kötüye gidiyoryz.

Muhtemelen bugun ve Alanya maclarini kaybederiz ama sakin olmakda fayda var. Takimi transferler bittikten sonra gormek lazim.
Yine de bugun bol pressli mac bekliyorum, becerikli olursak kazanabiliriz. Maalesef gol yemeyiz diyemiyorum

yagıs yok mu ya iptal olmaz mı

korkayrum ondan

:tbr:

Adsız.webp

Bu küme düşme muhabbetini geyik olarak bile yapmamak lazım, benim Galatasarayım şubat ayından itibaren öyle bir sıçrayacak ki... Öyle bir atak yapacak ki..

Kar yağmaz maç oynanırsa bu maç banko bizim bu arada. Galatasaray tuhaf zamanlarda tuhaf maçları kazanmayı sever. İnş Trabzon bu maçtan sonra çöküşe falan geçmez de tadımız kaçmaz, bizim şampiyon olamayacağımız sezonda ts şampiyonluğu koymaz çünkü.

Geri
Üst Alt