⚽ SL 21/22 H:23 | Galatasaray 1-2 Trabzonspor | MS | 23 Ocak

feghouli cöpünü niye koydun, arkadan pas yapmaniza sokayim sizin

Tebrikler 5 dakikada maçı verdik 2 tane bireysel hatayla.

Ya bu kaçıncı yediğimiz aynı hatalı gol ya. Şu hatanın kopyasını bi 5-6 kere görmüşüzdür bu sezon. Taylan yine golünü yedirdi.
Taylan sahada yoktu trabzon yaptığı asistle ortaya çıktı. arkası bomboş ğ.tunu bile dönmekten aciz bir herif

haydi bakalim yeni hocamiz neler yapacak kimseyide aldirmadan. plan buydu zaten ve uygulandi.

Tamam, Taylan hatali da bu anasini sattigimin topunu neden degaj yapmiyorlar?

Sizin oynayacağınız topun Allah belasını versin!!!

Ceza almamak için forumdan çıkıyorum, tavsiyem bu sene sinir sisteminiz için maçları takip etmeyi bırakın.

Ömer Bayram dingili ile Taylan dingili sağolsun maçı verdik.Morutan gibi adam dururken göbekli feghouliyi oyuna alan dingille başkanına da selam yolluyorum.

Taylanı kovmayan ben adamım diye gezmesin yeter lan sene başından beri kaçıncı oldu yeter bıltım be. Hele bu kaleci rotasyonunu def etmeyen s olup gitsin kulüpten

Belmas yine korkak ürkek bir kedi gibi arka kapıdan tüy. Daha önce kahvelerinizi içip toplantı yapın makara yapmayı ihmal etmeyin. Hain hainsin oğlum feberbahçeli bir ajansın adam değilsin sen

Torrent gayet iyi analiz ve oyun planı yapmış. Taylan ve Fatih yüzünden verdiğimiz bir maç daha. Bu kaçıncı artık Taylan. Her neyse Gedson+ 6 no+ kaleci+ forvet(Mohamed dönse de olur) bunlarla birlikte Alanya maçıyla yükselişe geçeriz diye tahmin ediyorum.

Geri
Üst Alt