⚽ SL 21/22 H:23 | Galatasaray 1-2 Trabzonspor | MS | 23 Ocak

Ömrümüzden ömur götürüyorlar, sampiyonluk macinda bile böyle krize girmedik.
benim keyfimi kaçıran şey her takım hata yapar rakipler bize karşı her maç bizimkinden daha beterini yapıyorlar ama bizim şutların biri gol olur biz bi hata yapsak o gol oluyor kalemizde,sanırsın rakipteki oyuncuların o an bedenine messi ronaldo giriyor,yani bi takım bu denli aşırı yüksek yüzdeli hata golü yiyemez bunda bi büyü felan olmalı,şaka değil gerçekten yaptığımız 2 hatadan biri gol oluyor enaz genelde ikiside gol oluyor ve bu yeryüzünde kolay rastlanacak bi durum değil

bam ortasahası bu taylan ve berkan ikilisi yanında xavi iniesta gibi kalır. ikisi de forma yüzü görmemeli

Aynen yazmaz kim diyor yazar diye . FT böyle 6-7 maç hatta üstüne hakem katliamları ile yenilince FT'ye yazar ama ispanyola yazmaz aynen.
Kadroyu Terim kurduğu için ona yazması çok doğal değil mi? Torrent 10 gün önce geldi. Terim'i eleştirdin mi acaba Torrent kadar? Terim',n aldırdığı oyuncular çok kalitesiz değil ben hala oyuncuların kalitesine inanıyorum ki ilk yarıda oynadığımız oyun ortada ama 6 numaraya adam almazsan, kalede Muslera'nın sakatlığını düşünmezsen ve kadro planlamasını hatalı yaparsan hata sana yazar bu kadar basit. Bu da Terim baş suçlu tüm yapılanmayı tek adama bırakan yönetim de 2. suçludur. Torrent bu maçta doğru analiz yapmış, değişiklileri elinde olan oyunculara göre gayet yerindeydi. Taylan- Fatih- Marcao maçı yaktı buna ne yapsın Torrent. Gelen transferlerden sonra Torrent hala Taylan'ı oynatıyorsa o zaman ben onu da eleştiririm. Terim zamanı da şimdi de aynı taraftayım eleştiri yapılacaksa doğru eleştiri yapacaksın Terim'in gidişine kızdığın için Torrent'e bok atmayacaksın.

benim keyfimi kaçıran şey her takım hata yapar rakipler bize karşı her maç bizimkinden daha beterini yapıyorlar ama bizim şutların biri gol olur biz bi hata yapsak o gol oluyor kalemizde,sanırsın rakipteki oyuncuların o an bedenine messi ronaldo giriyor,yani bi takım bu denli aşırı yüksek yüzdeli hata golü yiyemez bunda bi büyü felan olmalı,şaka değil gerçekten yaptığımız 2 hatadan biri gol oluyor enaz genelde ikiside gol oluyor ve bu yeryüzünde kolay rastlanacak bi durum değil
Keremin sutu direkten dönuyor karsi atak Gol oluyor kasimpasa macinda. Asiri derece beceriksizlik ve sansizlik var.

abi iyi ilk yarı falan vardıda gözden kaçan bir şey var.

Trabzon açık oynadı sayılır bize - yarın öbür gün gene kapanan takıma eski tas eski hamam gibi perfomans olur.

Sihirli değnekten fazla şeyler gerekiyor.

Takımın her yerinden kalitesizlik akıyor şu an...çok fena hemde

Yok renkdaş tam tersi
Yaw birakin cogu macta iyiydik hatta daha cok pozisyona giriyorduk suanki verdigimiz pozisyonlarin cegregini verdigimizde iyi degiliz pozisyon veriyoruz diyordunuz..Torrent Galatasarayin hocacisi degil bize Yerli Td lazim Okan mi olur kim olur bilmem.Yeni geldi diye adama ses etmiyonuz.Bu seneyi sag salim atlatirsak Bu Torrent bizi sampiyonluga oynatacak adam degil .Omeri oynatan adamdan ne beklersin Pva Super degil ama 20 tane Omer yapar.

sağlam önlibero olmadan bu defans hattı her zaman kötü gözükecek.

Dk 80 maç 1-0 daha fazla izleyemeyeceğim diyerek kapadım. 10
dk geçsin maç 1-0 bitsin bizde stresten kurtulalım dedim ama yine olmadı. Halbuki Ts yorulmuş artık gelemiyordu nasıl 2 yiyebildik aklım almıyor.

İlk yarı sağdan emre ile oyun kurduk ve başarılı olduk. İkinci yarı soldan oyun kurmaya çalıştık topların hepsi duvara çarpar gibi geri döndü. Kerem sırtı dönük top almayı başaramıyor ve her topu kaybetti. Hakemde ayrı bir şerefsiz ikinci yarı baskı yememizin diğer sebebi. Trabzonun defans oyuncularının yaptığı çoğu faulü es geçti. Tabi orta saha oyuncuları ne top kapabiliyor ne hava topu alabiliyor. Emre, berkan ve taylandan daha çok top çaldı.

Kadroyu Terim kurduğu için ona yazması çok doğal değil mi? Torrent 10 gün önce geldi. Terim'i eleştirdin mi acaba Torrent kadar? Terim',n aldırdığı oyuncular çok kalitesiz değil ben hala oyuncuların kalitesine inanıyorum ki ilk yarıda oynadığımız oyun ortada ama 6 numaraya adam almazsan, kalede Muslera'nın sakatlığını düşünmezsen ve kadro planlamasını hatalı yaparsan hata sana yazar bu kadar basit. Bu da Terim baş suçlu tüm yapılanmayı tek adama bırakan yönetim de 2. suçludur. Torrent bu maçta doğru analiz yapmış, değişiklileri elinde olan oyunculara göre gayet yerindeydi. Taylan- Fatih- Marcao maçı yaktı buna ne yapsın Torrent. Gelen transferlerden sonra Torrent hala Taylan'ı oynatıyorsa o zaman ben onu da eleştiririm. Terim zamanı da şimdi de aynı taraftayım eleştiri yapılacaksa doğru eleştiri yapacaksın Terim'in gidişine kızdığın için Torrent'e bok atmayacaksın.
Yoo alakası yok , Terim 6 numara istemediğini nereden biliyoruz ? İmkanlar dahilinde alındı herşey. FT 'ime de kızdım eleştirdim gitmesi gerektiğini de savundum . Gidiş şekli yanlış bu yönetimin yanlışı FT 'yi gönderip ondan az kalibrede ki adamı getirip ne bekliyorsun mesela takımdan uçurmasını mı ? FT gitti MAncini geldi hiç bir sıkıntı yada kötü yorumumu görmüş olamazsın çünkü gidişi yanlış da olsa Mancini gelmişti anlatabilior muyum ?

Sezonun en kalp kırıcı maçlarından biriydi.Hakikaten iyi oynadık çünkü.Çok yazık oldu.Bundan sonra uçurum aşağı yuvarlanmayız umarım.

Artık 5 tane mi transfer yaparsınız, 7 tane mi 10 tane mi siz bilirsiniz, ama yapmazsanız sadece bizim tarihimize değil tüm dünyanın tarihine geçersiniz. Bu taraftar ölseniz bile mezarda bile rahat bırakmazlar sizi hergün gelir tükürürler. Ha yapacağınız transferler de ses getirecek herbiri. Donunuzu mu satacanız, neyi satacaksanız satın alın. Paramız yok demeyin öyle başkanlığı benim teyzem de yapar.

İkinci golü atsak maçı koparacağız ama hücuma orta sahadan katkı olmadığı gibi Halil de kendine güvenini kaybetmiş, çok kötü oynuyor. Hücuma dönük bir orta saha şart.

e8aiigq1ujm.webp

Kasımpaşa sinir yapmıştı bu maç üzdü hem oyuna hem 1 puanı bile alamayacak zekada oyuncularımızın olmasına.

Geri
Üst Alt