⚽ SL 21/22 H:24 | Alanyaspor 1-1 Galatasaray | MS | 6 Şubat

gs inanılmaz sahipsiz durumda.
önce kurdurduğu rezil kadroyla takımı dinamitleyip kaçan bir hoca
sonrasında korkuluk denmesinin bile lütuf olacağı şeref haysiyet onur gibi konularda eksiklik gösteren bir yönetim
bu arada takıma yeni gelmiş cendere ortasında ne yapacağını bilmeyen/çabalayan bir hoca
o yüzden takım sahipsiz bırakılmamalı ve tüm destek verilmeli yoksa küme düşeceğiz
bu maçtan min 1 puan alıp gelecek hafta kayseriyi yenip maç sonu tüm protestolar yapılmalı

Olası bir yenilgide işin tadı iyice kaçabilir.

Jetsin metsin umrumda degil 3 puan alamazsak buyuk bir krizin ortasinda buluruz kendimizi

Zerre heyecanım kalmadı, çok kızgınım.Bein üyeliğini bile iptal ettim şimdi, izlemiyorum sezon sonuna kadar.

her şeye rağmen , bir şekilde alalım şu maçı hayde - hala gazım ben

Kerem gomis ve emre kılıç gomis ilişkisi çok önemli içe katetmekten çok çizgiye inip gomise bırakmalilar ekstra bir işe gerek yok orta açıldığında da rakip ceza sahasında en az 2-3 oyuncumuz olmalı ligde gomis den kaliteli tek vuruş özelliğine sahip oyuncu yok beslemeliyiz .Korkum keremin bencilliği gomis ile aralarının bozulması.

Alanya da bir 3-4 atarsa ciddi manada takım ve yönetimi çok zor günler bekler.

Taraftar tarafından dövülebilir birileri, şaşırmam.

Pulgar bu maçta ilk 11 oynayabilecek mi? Umarım ilk 11'de oynayabilir direkt.

Pena-?- Marcao-Nelsson-Aanholt-Pulgar-Berkan-Cicaldau-Emre-Gomis-Kerem İlk 11'ni görmek ister idim açıkçası.

Pena ve ikinci yarısında belik Gomis görürüz ama Pulgar izleyecğimizi sanmıyorum bu maç.

G.Amerikadan gelecek - bürokrasiler bitecek - takımla tanışacak edecek. Çıkamaz bence alanya maçına. En azından süpriz olur bana 1-2 idmanla.

Geri
Üst Alt