- 6 Eylül 2014
- 83.225
- 56.797
- 4.283
2 metreye gayet top atıyor ama rakibe atiyorMilli takımdan gelen adam hazır değil, 2 metre öteye top atamayan Taylan hazır. Bi gidin ya.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2 metreye gayet top atıyor ama rakibe atiyorMilli takımdan gelen adam hazır değil, 2 metre öteye top atamayan Taylan hazır. Bi gidin ya.
Normal şartlarda kesinlikle olmaz Sergen. Ama biz anormal şartlarda mucadele ediyoruz ve ne yazık ki her türlü riski almak zorundayız. Bu kadro risk değil ölüm fermanı gibi.Ilk geldiğinde sakatligi nedeniyle hafif antrenman yapmis pulgari sahaya sürüp,sakatlanma riskiyle bas basa birakmak daha mi dogru olurdu
Sakin yav,dur bakalim.ben torrenta güveniyorumNormal şartlarda kesinlikle olmaz Sergen. Ama biz anormal şartlarda mucadele ediyoruz ve ne yazık ki her türlü riski almak zorundayız. Bu kadro risk değil ölüm fermanı gibi.
Gercekleri Tabi Allah bilirde Bu şeytani oyuna da karışmaz sanirsamtek farklı kazanacağımızı tahmin ediyorum,gerçeği ancak ALLAH bilir
Torrente ben de güveniyorum ama kör göze parmak sokmayı bıraksın artık yahu. Neyse maçı görelim bakalım umarım yanılırım ve kazanırız.Sakin yav,dur bakalim.ben torrenta güveniyorum
Bu daha mantıklıTaylan, sağbek galiba