⚽ SL 21/22 H:25 | Galatasaray 1-1 Kayserispor | MS | 12 Şubat

5 6 atarizcilara mensah sov var

Bu takim kume dusecek adam 5 6 atariz diyor :)

Mensahin bizim 9rtasahayi maymuna cevirecek olmasini ongoremeyen badminton izlesin

Adamin en sevdigi rakip taylan cica berkan gibi casperler calim ata ata dinlene dinlene bizi mahvedecek

ztk maçları oynanıyor bu hafta içi oynanıyor ,bu çok çok iyi oldu,kayseride oynuyor.yukardaki rakiplerimizde yorulacak ,belki sakatlık ya da kırmızı kart cezalıları olabilir ,hafta sonu belkide tek karlı takım olabiliriz.bizimkisi tahmin gerçeği elbette ancak ALLAH bilir.

Tribün Doluluk

@TribunDoluluk

·
3d

Galatasaray - Kayserispor Tribün Doluluk Oranı ███░░░░░░░░░░░░░░░ %12,4 Süper Lig • Cumartesi 19.00 (Genel Satılan Bilet 6.184 / 49.612)

çok düşük sayı ,maça 4 gün var şuan enazından 15 bin felan olmalıydı.bu tür önemli dönüm noktası maça taraftar gitmiyorsa ,seri galibiyetler alıp güzel futbol oynayacağı zamanda utanması varsa gitmez.

Tribün Doluluk

@TribunDoluluk

·
3d

Galatasaray - Kayserispor Tribün Doluluk Oranı ███░░░░░░░░░░░░░░░ %12,4 Süper Lig • Cumartesi 19.00 (Genel Satılan Bilet 6.184 / 49.612)

çok düşük sayı ,maça 4 gün var şuan enazından 15 bin felan olmalıydı.bu tür önemli dönüm noktası maça taraftar gitmiyorsa ,seri galibiyetler alıp güzel futbol oynayacağı zamanda utanması varsa gitmez.

Şunlar da paylaşılmış.Bence yeterince dolacaktır merak etmeyin.:) IMG_20220208_184515.webp

15 milyonluk şehirde bilet fiyatlarıda uygunken stad dolduramıyoruz. Ayıptır ya takımın illa iddiası mı olması gerekiyor.

şu önümüzdeki 3 maçtan kısmetse ışık verecek futbolla 9 puan aldığımızda ben görürüm o taraftarları ölümüneeeeee ölümüneeeeee diye riyakarlık edeceklerini

Tribün Doluluk
@TribunDoluluk
·
3d

Yani taraftarı da suçlamıyorum ki en son Aralık ayında galibiyet gördü bu taraftar, artık eskisi gibi değil taraftarı tribüne çekmek için bir başarı göstermek lazım

Mesela taraftar Tudor a bayıldığı için mi gidiyordu stada? Ama gittiğimiz zaman o çektiğimiz yol da eziyeti de zerre umrumuzda olmuyordu değeceğini biliyorduk. Yemin ediyorum arkadaş grubumuzla sürekli şu maça gitsek mi şuna da gidelim mi diye maç gününü bekliyorduk o dönemde şimdi öyle bir keyif kalmadı bizim arkadaş grubumuzda. Bu sene hiçbir maça gitmedim mesela

Hani kendim de öyle tribün ruhu kalmadığı için milleti de suçluyamıyorum, keşke o eski coşkulu günlere dönsek de ben de dahil olmak üzere tüm Galatasaray taraftarı yeniden tribünlere dönse

Yani taraftarı da suçlamıyorum ki en son Aralık ayında galibiyet gördü bu taraftar, artık eskisi gibi değil taraftarı tribüne çekmek için bir başarı göstermek lazım

Mesela taraftar Tudor a bayıldığı için mi gidiyordu stada? Ama gittiğimiz zaman o çektiğimiz yol da eziyeti de zerre umrumuzda olmuyordu değeceğini biliyorduk. Yemin ediyorum arkadaş grubumuzla sürekli şu maça gitsek mi şuna da gidelim mi diye maç gününü bekliyorduk o dönemde şimdi öyle bir keyif kalmadı bizim arkadaş grubumuzda. Bu sene hiçbir maça gitmedim mesela

Hani kendim de öyle tribün ruhu kalmadığı için milleti de suçluyamıyorum, keşke o eski coşkulu günlere dönsek de ben de dahil olmak üzere tüm Galatasaray taraftarı yeniden tribünlere dönse
evt ama renktaş takımdaki oyuncular bas bas söylüyor mental çöküntü yaşıyoruz ,ayrıca rakiplerde taraftar olmayınca bundan yararlanıyor.mesela koronadan en büyük darbeyi biz yedik.o sezon şampiyon olmamız mümkündü.

Tribün Doluluk
@TribunDoluluk
·
3d

tribün fb macinda doluyken yenilmeselerdi o vakit. rakip-saha-tribün fark etmeksizin taylan gibi oyuncun varsa rakibe gerek yok. bu sezonun bir an önce bitmesini beklemekten baska caremiz yok. kerem-marcao gibi oyuncularin morali bile cok bozuldu. özgüven sifir.

Geri
Üst Alt