Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 27.106
- 30.353
- 2.988
5 6 atarizcilara mensah sov var
Bu takim kume dusecek adam 5 6 atariz diyor
Bu takim kume dusecek adam 5 6 atariz diyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pulgari hafife almasinMensahin bizim 9rtasahayi maymuna cevirecek olmasini ongoremeyen badminton izlesin
Adamin en sevdigi rakip taylan cica berkan gibi casperler calim ata ata dinlene dinlene bizi mahvedecek
Pulgari hafife almasin
İnşallah rahat bi şekilde atlatırlar.Geçmiş olsun..Kayserispor'da Gavranovic, Emre Demir ve Gustavo Campanharo'nun koronavirüs testleri pozitif çıktı.
Hafta sonu Galatasaray’a karşı forma giyemeyecekler.
(İHA)
Bizde o sans varken cumartesine kadar bi kac kisi yakallanip esitleriz durumu. Gecmis olsun arkadaslara.Kayserispor'da Gavranovic, Emre Demir ve Gustavo Campanharo'nun koronavirüs testleri pozitif çıktı.
Hafta sonu Galatasaray’a karşı forma giyemeyecekler.
(İHA)
Mensahin bizim 9rtasahayi maymuna cevirecek olmasini ongoremeyen badminton izlesin
Adamin en sevdigi rakip taylan cica berkan gibi casperler calim ata ata dinlene dinlene bizi mahvedecek
Tribün Doluluk
@TribunDoluluk
·
3d
Galatasaray - Kayserispor Tribün Doluluk Oranı ███░░░░░░░░░░░░░░░ %12,4 Süper Lig • Cumartesi 19.00 (Genel Satılan Bilet 6.184 / 49.612)
çok düşük sayı ,maça 4 gün var şuan enazından 15 bin felan olmalıydı.bu tür önemli dönüm noktası maça taraftar gitmiyorsa ,seri galibiyetler alıp güzel futbol oynayacağı zamanda utanması varsa gitmez.

15 milyonluk şehirde bilet fiyatlarıda uygunken stad dolduramıyoruz. Ayıptır ya takımın illa iddiası mı olması gerekiyor.
Yani taraftarı da suçlamıyorum ki en son Aralık ayında galibiyet gördü bu taraftar, artık eskisi gibi değil taraftarı tribüne çekmek için bir başarı göstermek lazımTribün Doluluk
@TribunDoluluk
·
3d
Galatasaray - Kayserispor Tribün Doluluk Oranı ███░░░░░░░░░░░░░░░ %12,4 Süper Lig • Cumartesi 19.00 (Genel Satılan Bilet 6.184 / 49.612)
çok düşük sayı ,maça 4 gün var şuan enazından 15 bin felan olmalıydı.bu tür önemli dönüm noktası maça taraftar gitmiyorsa ,seri galibiyetler alıp güzel futbol oynayacağı zamanda utanması varsa gitmez.
evt ama renktaş takımdaki oyuncular bas bas söylüyor mental çöküntü yaşıyoruz ,ayrıca rakiplerde taraftar olmayınca bundan yararlanıyor.mesela koronadan en büyük darbeyi biz yedik.o sezon şampiyon olmamız mümkündü.Yani taraftarı da suçlamıyorum ki en son Aralık ayında galibiyet gördü bu taraftar, artık eskisi gibi değil taraftarı tribüne çekmek için bir başarı göstermek lazım
Mesela taraftar Tudor a bayıldığı için mi gidiyordu stada? Ama gittiğimiz zaman o çektiğimiz yol da eziyeti de zerre umrumuzda olmuyordu değeceğini biliyorduk. Yemin ediyorum arkadaş grubumuzla sürekli şu maça gitsek mi şuna da gidelim mi diye maç gününü bekliyorduk o dönemde şimdi öyle bir keyif kalmadı bizim arkadaş grubumuzda. Bu sene hiçbir maça gitmedim mesela
Hani kendim de öyle tribün ruhu kalmadığı için milleti de suçluyamıyorum, keşke o eski coşkulu günlere dönsek de ben de dahil olmak üzere tüm Galatasaray taraftarı yeniden tribünlere dönse

tribün fb macinda doluyken yenilmeselerdi o vakit. rakip-saha-tribün fark etmeksizin taylan gibi oyuncun varsa rakibe gerek yok. bu sezonun bir an önce bitmesini beklemekten baska caremiz yok. kerem-marcao gibi oyuncularin morali bile cok bozuldu. özgüven sifir.Tribün Doluluk
@TribunDoluluk
·
3d