⚽ SL 21/22 H:25 | Galatasaray 1-1 Kayserispor | MS | 12 Şubat

Adamların 4 as oyuncusu yok korona, defansları Uğur demirok fener maçında kırmızı kart gördü, Kayseri'nin hiç bir iddiası yok, ne küme düşme potasında, ne de galip gelse Avrupa kupalarına gidecek, tek amaçları Türkiye kupasında final oynayamak olan bir takıma karşı da bir zahmet kazanın artık, Kayseri maça fazla açılmayacaktır diğer taraftan rahat olmaları da bir dezavantaj

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu yönetim herkesle kavgalı, hadi TFF ve MHK ile kavga etmeni anlarım da ulan Burak Elmas denen iş bilmez adam neden bütün Anadolu takımları ile kavgalısın adamlar bize gelince topla tüfekle Allah ne verdiyse saldırıyorlar, maalesef bu sezon kadar Galatasaray düşmanı kesilen bir Türk futbolu daha görmedim ben hayatımda, kulüpler birliği toplantılarında dost olmayı denemiyor Burak Elmas herkese atarlı, sen cephe alırsan herkes de sana cephe alir

Adamların 4 as oyuncusu yok korona, defansları Uğur demirok fener maçında kırmızı kart gördü, Kayseri'nin hiç bir iddiası yok, ne küme düşme potasında, ne de galip gelse Avrupa kupalarına gidecek, tek amaçları Türkiye kupasında final oynayamak olan bir takıma karşı da bir zahmet kazanın artık, Kayseri maça fazla açılmayacaktır diğer taraftan rahat olmaları da bir dezavantaj

Sahaya çıkacak oyuncusu kalmayan, 3.kaleciyle maça çıkan pttlig sonuncusuna kupadan elendi bu takım hatırlatırım.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

......................... Pena..............
....... Semih..... Nelsson.....Marcao....
Boey....... Pulgar........ Kılınç............Pva
........................Kerem........................
............ Gomis.......... Mohamed.........

Sa

Arabayı nereye park edebiliyoruz? Daha doğrusu nereye park etmek makul olur?

Peña
Boey Nelsson Marcao Pva
Erick Berkan
Emre Cica Kerem
Mostafa

öyle çıkarız maça, gomis son 20-30dk girer

tribün fb macinda doluyken yenilmeselerdi o vakit. rakip-saha-tribün fark etmeksizin taylan gibi oyuncun varsa rakibe gerek yok. bu sezonun bir an önce bitmesini beklemekten baska caremiz yok. kerem-marcao gibi oyuncularin morali bile cok bozuldu. özgüven sifir.

orda yenildik diye bugün ki virajda gelinmezsse bu da olmaz.kayseri maçında gerçekten güzel bi atmosferle oyuncular etkilenip güzel futbolla 3 puan alıp silkelenebilirler.

Konusu değil biliyorum ama bu lap-toptan foruma girerken sorun yaşıyorum. Mobil telefonumdaki uygulamada hiç bir sorun yok. Ama bilgisayardan yazarken 2 mesajın 1'inde hata veriyor, mesajı göndermiyor. Nedenini ya da çözüm yolunu bilen var mı?

Pena
Boey-Nelson-Marcao-Pva
Emre K.-Pulgar-Cica-Kerem
Gomis-Halil
Yap Bi Çılgınlın torreennntt

buyüzden duran toplar bizim için çok önemli.bahsettiğin gibi oynayan takımların kilidini duran top veya karambol oluşturacak paslarla açmak mümkün ,uzaktan şutlarda öyledir ama bizde o hiç yok denecek kadar.o yüzden ya duran top ya karambol oluşturmalıyız.o zaman kendi kalelerine bile bi iki gol atma durumu bile olabilir kayserinin.tabii benimkisi tahmin gerçeği ALLAH bilir ancak

buyüzden duran toplar bizim için çok önemli.bahsettiğin gibi oynayan takımların kilidini duran top veya karambol oluşturacak paslarla açmak mümkün ,uzaktan şutlarda öyledir ama bizde o hiç yok denecek kadar.o yüzden ya duran top ya karambol oluşturmalıyız.o zaman kendi kalelerine bile bi iki gol atma durumu bile olabilir kayserinin.tabii benimkisi tahmin gerçeği ALLAH bilir ancak
Önce bizim öne geçmemiz gerekiyor şöyle ilk yarıyı en az 2 farkla kapatmamız lazım ki 2. yarıda takım oyundan düşüyor, özellikle son yarım saat oyuncular iyice yorulmuş oluyor ve hiç bir varlık gösteremiyorlar. O yüzden işi en baştan sıkı tutup ilk düdükle birlikte farkı açabildiğimiz kadar açmalıyız. Ama şuursuzca da saldırmamalıyız. Arkada açıklar verirsek kontra ataktan gol yiyebiliriz. Bu takım 3 farkla önde olduğunda bile kesin kazanır diyemiyoruz maalesef rakip takım her an 3 gol atıp 3-3 bitirebilir maçı. Defansta hata yapmadan, dikkatli bir şekilde gol yemeden tam konsantrasyonla ve bireysel hata yapmadan bitirmeye çalışmalıyız maçı, diğer yandan bulduğumuz fırsatları gole çevirmeliyiz. Gomis ve Pulgar ilk 11 başlar ama 90 dakika çıkartabilirler mi bilmem. Oyuncu değişikliklerinde çok geç kalmamalıyız. Özellikle geçen maçtaki gibi ilk oyuncu değişikliğimizi 82. dakikada yaparsak yandık. 2. yarının başlamasıyla 1-2 oyuncu değiştirmeliyiz hemen. Yorulan ve performansı düşen oyuncuları yenileriyle değiştirmeliyiz. Gomis'in en az 1 gol atacağını düşünüyorum. Şansı yanında olursa hat-trick bile yapabilir. Skor tahminim 4-1. Maça 40 bin taraftar giderse ve takım da iyi oynarsa tekrardan sevgi ışığını yakabiliriz. Maç sonunda oyuncularımıza sevgi seli göstermek için isimleri okunarak tek tek tribünlere çağrılabilir.

Konusu değil biliyorum ama bu lap-toptan foruma girerken sorun yaşıyorum. Mobil telefonumdaki uygulamada hiç bir sorun yok. Ama bilgisayardan yazarken 2 mesajın 1'inde hata veriyor, mesajı göndermiyor. Nedenini ya da çözüm yolunu bilen var mı?
Tarayıcıda sorun olabilir. Çerezleri silip tekrar denersen belki düzelir bilemedim.

Gomis ikinci yarı çıkabilir Mo girebilir belki ama bana göre eksik bir kayseriye karşı en ofansif ve kreatif kadro bu.

Pena
Boey/Omar ---Nelsson --- Marcao --- PvA
Pulgar
Morutan⚽ --- Halil
Emre K.--- Gomis⚽⚽ --- Kerem⚽

Skor tahminim 4 -1​

Geri
Üst Alt