⚽ SL 21/22 H:25 | Galatasaray 1-1 Kayserispor | MS | 12 Şubat

farklı kazanmamızı çok istesemde ,önemli olan oyunun güçlenmesi.umarım kayseri maçında güçlenmiş bi oyun ve kondisyon görürüz maçın tamamında ve galip geliriz.

Galatasaray - Kayserispor Tribün Doluluk Oranı
█████░░░░░░░░░░░░░ %31,3
(Genel Satılan Bilet 15.562 / 49.612)

Fiyatlar da uygun aslında :( TS maçı en azından berabere bitseydi keşke

Kötü bir sezondan sonra Gomis’in ilk lig maçı Kayseri’ydi 4-1 almıştık.

Gene aynı skoru bekliyorum. Yarın bu sezon statta ilk kez maç izlemeye gideceğim daha mağlubiyet görmedim.
Benim de statta izlediğim hiç bir maçı şimdiye kadar kaybetmedik en son Başakşehir, Beşiktaş ve Trabzonspor bu 3 maçı da almıştık. Umarım senin seri de bozulmaz, ayağın uğurlu gelir kardeşim Kayseri'yi yeneriz inşallah.

20 bin kişi mi gidiyor maça, üstelik çarşamba günü saat 7'deki maça, şaka gibi sayı çok az en aşağı 35 bin olması lazımdı

Galatasaray - Kayserispor Tribün Doluluk Oranı
█████░░░░░░░░░░░░░ %31,3
(Genel Satılan Bilet 15.562 / 49.612)

Fiyatlar da uygun aslında :( TS maçı en azından berabere bitseydi keşke

FLUGqqPWUAAKxws

Gomis hattrick

Yalniz hiko full motivasyon olacak yine...sov yaptirmayin su herife

----------------------------I. Pena 🇪🇸---------------------------

--Boey 🇫🇷-----Nelsson 🇩🇰------Marcao 🇧🇷-----Aanholt 🇳🇱

----------------Pulgar 🇨🇱---------Berkan 🇹🇷-------------------

--Morutan 🇷🇴--------------Halil 🇹🇷---------------Kerem 🇹🇷--

----------------------------Gomis 🇫🇷----------------------------
Gerçekten artık şu Morutan a bir şans tanıyalım yetti, madem takım haline organize olarak galip gelemiyoruz bari Kerem, Morutan gibi adamların bireysel yeteneği ile yola çıkalım

Morutan geldikten sonra dolaylı yoldan Lazio iç saha maçında atılan golde pozisyonu hazırlayan topu ceza sahasına kesen oyuncuydu, Lokomotif Moskova deplasmanında oyuna bir girdi üst üste pozisyonlar hazırladı en sonunda Kerem e attığı müthiş pas ile asistini yaptı Avrupa liginde doğrudan aldığımız 2 galibiyette topu ayağından çıkaran oyuncuydu Morutan. İlk çıktığı Kasımpaşa maçında 1 asist yaptı bir de Kerem in kaleciden seken topu tamamlayıp attığı golde pozisyonu getiren yine Morutan dı sonra çıktı Göztepe maçında slalom yaparak golünü attı yine galibiyeti getiren başroldeydi Rize deplasmanında sonradan oyuna girdi galibiyet golünü attı son dakikada Antep galibiyetinde kilidi açan golü yine Morutan bireysel yeteneği ile attı öyle veya böyle Kasımpaşa,Fenerbahçe maçlarında asistini yaptı

Tamam muhteşem olağanüstü demiyorum da Taylan, Berkan, Cicaldau lar filan bu kadar formsuzken neden Morutan sürekli yedek kalıyor çok merak ediyorum. Bir de Torrent göreve geldiğinden beri sol bekte Ömer e teslim etti formayı da bence de PvA un artık formayı alması gerekiyor. PvA un yeteri kadar iyi olmaması Ömer in bek olmadığı gerçeğini değiştirmiyor daha en son Trabzon maçında es geçtiği top ile Bakasetas ın golü geldi sonra Alanya deplasmanında son dakika öyle bir pas attı ki Pena değil de İsmail filan olsaydı kalede o maçta da yenişmiştik. Artık öyle bir hale geldi ki oyuncuların bu saçma sapan hataları kasıtlı yaptıklarını düşünmeye başladım

----------------------------I. Pena 🇪🇸---------------------------

--Boey 🇫🇷-----Nelsson 🇩🇰------Marcao 🇧🇷-----Aanholt 🇳🇱

----------------Pulgar 🇨🇱---------Berkan 🇹🇷-------------------

--Morutan 🇷🇴--------------Halil 🇹🇷---------------Kerem 🇹🇷--

----------------------------Gomis 🇫🇷----------------------------
Kale iyi,defans iyi,ortasahada pulgar kalite.kerem cok yetenekli,morutan cok yetenekli ama ozguveni yitik,halilin topla arasi cok iyi ama oynamasi gereken bölgeyi ayarlayamadik,gomis cok iyi.boyle bakinca kadro gercekten guzel ama moralleri bitik.mevzu bu

Sorarsanız en büyük taraftar Gs taraftarı komedi

garip olan uygun fiyattaki biletlerin satılmaması.18 bin ciddi sayıdır.normalde hepsi alınmış olmalıydı ama takım durumu ekonomik durum bile 10 bin bilet satılmasına engel olmamalıydı.

Kesin bir oyuncumuzun hatasıyla golü yeriz bunun için en muhtemel aday oynarlarsa Taylan ve Ömer onlar olmazsa da Berkan veya Emre Kılınç ikilisinden sürpriz bekliyorum

Yani kazanmamız için başka gol yemeden en az 2 gol atmamız gerekiyor. Maça bunun bilinci ile çıkmak lazım

Geri
Üst Alt