Okan Korkmaz
Aslan Üye
- 2 Şubat 2021
- 8.307
- 4.354
- 588
farklı kazanmamızı çok istesemde ,önemli olan oyunun güçlenmesi.umarım kayseri maçında güçlenmiş bi oyun ve kondisyon görürüz maçın tamamında ve galip geliriz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2020'deki kombineler bu sene de geçerli.21-22 için satılmadıkombine satıldı mı ki sene başında ahbert.
Benim de statta izlediğim hiç bir maçı şimdiye kadar kaybetmedik en son Başakşehir, Beşiktaş ve Trabzonspor bu 3 maçı da almıştık. Umarım senin seri de bozulmaz, ayağın uğurlu gelir kardeşim Kayseri'yi yeneriz inşallah.Kötü bir sezondan sonra Gomis’in ilk lig maçı Kayseri’ydi 4-1 almıştık.
Gene aynı skoru bekliyorum. Yarın bu sezon statta ilk kez maç izlemeye gideceğim daha mağlubiyet görmedim.
Galatasaray - Kayserispor Tribün Doluluk Oranı
█████░░░░░░░░░░░░░ %31,3
(Genel Satılan Bilet 15.562 / 49.612)
Fiyatlar da uygun aslındaTS maçı en azından berabere bitseydi keşke
Gerçekten artık şu Morutan a bir şans tanıyalım yetti, madem takım haline organize olarak galip gelemiyoruz bari Kerem, Morutan gibi adamların bireysel yeteneği ile yola çıkalım----------------------------I. Pena---------------------------
--Boey-----Nelsson
------Marcao
-----Aanholt
----------------Pulgar---------Berkan
-------------------
--Morutan--------------Halil
---------------Kerem
--
----------------------------Gomis----------------------------
Kale iyi,defans iyi,ortasahada pulgar kalite.kerem cok yetenekli,morutan cok yetenekli ama ozguveni yitik,halilin topla arasi cok iyi ama oynamasi gereken bölgeyi ayarlayamadik,gomis cok iyi.boyle bakinca kadro gercekten guzel ama moralleri bitik.mevzu bu----------------------------I. Pena---------------------------
--Boey-----Nelsson
------Marcao
-----Aanholt
----------------Pulgar---------Berkan
-------------------
--Morutan--------------Halil
---------------Kerem
--
----------------------------Gomis----------------------------
Yanlış düşünüyorsuntaraftarın gitmemesi daha hayırlı
seyircisiz olsa keşkeYanlış düşünüyorsun
çarşamba biraz karışıklık eseri yazıldı sanırım20 bin kişi mi gidiyor maça, üstelik çarşamba günü saat 7'deki maça, şaka gibi sayı çok az en aşağı 35 bin olması lazımdı