Behzat Bilge
Parçalı Üye
- 23 Temmuz 2021
- 3.472
- 2.356
- 563
Orta saha sağlama alınabilse böyle mi olurduk şimdiye kadar?Ortasahayi saglama alip cift forvette deneyebiliriz.M.o ilerde iyi basiyor ama topla iliskisi iyi degil iste.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Orta saha sağlama alınabilse böyle mi olurduk şimdiye kadar?Ortasahayi saglama alip cift forvette deneyebiliriz.M.o ilerde iyi basiyor ama topla iliskisi iyi degil iste.
Topla dripling yaptığı için rakibin kompakt yapısını bozuyordu çünkü. Gedson da bunu yapıyordu geçtiğimiz sezon. Dripling yapan (delici) orta saha sayesinde kanatlar da daha doğru yerlerde dengesi bozulan defansa karşı topla buluşuyorlar. Şu an ki orta sahada kimsede bu özellik yok. Sadece kanattan Kerem yapıyor. Onu da ekstra savunuyorlar artık.

Orta saha sağlama alınabilse böyle mi olurduk şimdiye kadar?
Sen beni alintilamasan olmayacak Bilgili MehmetOrta saha sağlama alınabilse böyle mi olurduk şimdiye kadar?
Tasisakta bi onemi yok abi optada bitiyo herseySadece Kerem ve Gomis'ten umutluyum ama onları ileride etkili pozisyonlara sokacak topları rakip yarı sahaya taşıyabilecek miyiz, ondan emin değilim işte.
Konuşuyoruz şurada renktaş bir şey demedim kiSen beni alintilamasan olmayacak Bilgili Mehmet
Ah Gedson ah. Ligin sefirini hediye ettik resmen, başımızda ki kuşlar yüzünden
Ligin sefiri rizedemi oyniyorAh Gedson ah. Ligin sefirini hediye ettik resmen, başımızda ki kuşlar yüzünden
Adama bak Florya reisi gibi takiliyor stadin anshtarlari onda sanirm
Bu macla bircok sey tersine dönecek gibi hissediyorumNeyse,sabrediyorum.şu mart ayi gelsin de kimler konusulyo goruruz o zaman
Orasi oyle.Ama futbolcularımız da forma girecek,gömduklerimiz elbet morallanecek,öne cikacak.Benim gozlemledigim ne kadar kotu durumda olursak olalim,kaybetme psikolojisinden ötürü ligdeki her takimi bizden üstün tutar olduk.bir de 70 dksini izledigim macta gedson aman aman oynamasada,altayli 10 numara ve kazimcan on plana ciksa da bir opta istatistigi getirip aglama moduna gecildi.anladimki her hafta gedson konusulacak.iyi oynayinca göklerde,kötü oynayınca dalga gecilecek.bu moddan artik cikmaliyiz,kendimize bakmaliyiz.cidden irite oldum gedson konusunda.engeli basacak duruma geldimBu macla bircok sey tersine dönecek gibi hissediyorum