⚽ SL 21/22 H:25 | Galatasaray 1-1 Kayserispor | MS | 12 Şubat

Topla dripling yaptığı için rakibin kompakt yapısını bozuyordu çünkü. Gedson da bunu yapıyordu geçtiğimiz sezon. Dripling yapan (delici) orta saha sayesinde kanatlar da daha doğru yerlerde dengesi bozulan defansa karşı topla buluşuyorlar. Şu an ki orta sahada kimsede bu özellik yok. Sadece kanattan Kerem yapıyor. Onu da ekstra savunuyorlar artık.

Sadece Kerem ve Gomis'ten umutluyum ama onları ileride etkili pozisyonlara sokacak topları rakip yarı sahaya taşıyabilecek miyiz, ondan emin değilim işte.

Pulgar kıçını da yirtsa,5 tane ters top atıp,2 asisti heba da edilse opta istatistiği yüzünden gömülebilir.hersey optada bitiyor.mahvolduk.

Yahu ne Ömer'i kafayı mı yediniz futbol bu herifi bıraktı 3 senedir..3 sene önce orta sahada idare etti diye kendinizi kandırmayın bu herifin olacagi tek yer tribundur bu saatten sonra ..Begenmediginiz Berkan bile bunu top diye oynar ..Pulgarin yanında öncelikle berkani 2-3 maç görmek lazım ondan sonra başka alternatif dusunulur

Ah Gedson ah. Ligin sefirini hediye ettik resmen, başımızda ki kuşlar yüzünden

Bu macla bircok sey tersine dönecek gibi hissediyorum
Orasi oyle.Ama futbolcularımız da forma girecek,gömduklerimiz elbet morallanecek,öne cikacak.Benim gozlemledigim ne kadar kotu durumda olursak olalim,kaybetme psikolojisinden ötürü ligdeki her takimi bizden üstün tutar olduk.bir de 70 dksini izledigim macta gedson aman aman oynamasada,altayli 10 numara ve kazimcan on plana ciksa da bir opta istatistigi getirip aglama moduna gecildi.anladimki her hafta gedson konusulacak.iyi oynayinca göklerde,kötü oynayınca dalga gecilecek.bu moddan artik cikmaliyiz,kendimize bakmaliyiz.cidden irite oldum gedson konusunda.engeli basacak duruma geldim

Bay Torent dayk umarim bugun ben ve benim gibi Galatasaray asigi çavolarinin gununu zehir etmessin adam gibi kadro cikar, adam gibi top oynat ,pozisyon verme.Hadi bakalim galibiyet gelsin artik

Geri
Üst Alt