- 10 Haziran 2012
- 4.103
- 1.860
- 1.413
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Anca Semih B takimina gideryapacak bisi yok herşey zamanla olur bizde 3. takımıyız iste bizden sonra barcelonaya falan gıder
bugun kume dusme hattındakı rakıplerımız kaybettı bisey olmaz bu hafta oynanmamıs gibiTorrrent dusurcek zaten bizi kume merak etme adam galibiyet alamiyo
Adaletli bi hoca Morutanı oynatır. Ömeri bile oynatır ama bu ikisini oynatmaz hemde aynı anda.Bugün beni en çok tedirgin eden Pulgar oldu. Umarim henuz takima alisamadigi icindir. Yoksa Taylan -Berkan eziyetine devam.
Golü gördün mü?Yere çarpan top yükseldi,şandel şekilde kalecinin üzerinden ağlara gittibu ne la![]()
Bu sezon bittiğinde başarısızlığın faturası kesilecek ve bu isim Domenec olmayacak.Torent gibi 60 yasina gelmis stajer hocayi destkeleyen Ft dusmani adamlar Haindir.Adam 5 macta 2 puan topladi.
melo fernando urfa bulursan yonetıme msj at böyle ütopik istekler yüzünden gelende boklanıyorYeni sezonda yeni bi yapılanmayla bu takıma 2-3 tane hem bizim takıma hem de rakiplere büyük olduğumuzu hatırlatacak adamlar transfer edilmeli melo gibi urfalı gibi fernando gibi. Böyle silik bi takımı uzun yıllardır izlememiştim, amerikan filmlerinde lisede kimse tarafından farkedilmeyen ezik çocuk gibiyiz.
evet hatalı da berkan da madem orada bişi yapsın yahu... hiçbirşey yapamıyorsan indir adamı off ofYediğimiz golde 2 bekimiz birden hatalı.
İlerde katkı verdikleri de yok zaten.
Ft kotu oldugu icin gonderildi degil mi yerine gelen Td biseyler degistirsin.5 macta 2 galibiye 2 beraberlik alsin bi zahmet .aykut Biraktiginda Basak kacinci siradaydi simdi nerelerde .Biraz Objektik olalim takimimizi dusunelimBu sezon bittiğinde başarısızlığın faturası kesilecek ve bu isim Domenec olmayacak.
büyü olduğunu düşünüyorum hatta inanıyorum.biz kaostan öncede atamıyor garip garip her şutu yiyorduk.Adamlarin bi sutu var ordada topa vuramiyor yerden sekerek Kalecinin üstünden geciyor. Yok arkadas bu isin icinde birsey var.