⚽ SL 21/22 H:25 | Galatasaray 1-1 Kayserispor | MS | 12 Şubat

yediğimiz gollerde ayrı bi tuhaf.adam vuruyor yere değiyor gene gidip gol oluyor,bizimki vuruyor ya direk dibinde ya kaleci sala sola atlıyor ona çarpıyor,her kaleci mi bizim maçta yıldızlaşır arkadaş.bi tuhaflık var bu işte

Bugünün en büyük yanlisi babel. Su coincuyu kanatta oynatmayin arkadas. Nedir bu akil tutulmasi? Taylan bile ok ne yapalim baska 6 yok, oda elinden geleni yapiyor ama babel kanat OYNAMAZ. Birde berkan oynamaz.

Bu kötü durumun tek ama tek nedeni var yüzde yüz Burak Elmas, yoksa Marsilya'yı 4 golle yenen takım Kayseri'yi yenemiyorsa oyuncuların suçu yok hatta alacağı var gelistirmeyi başaramayan bir yönetim olduğu için geri gittiler, bizden giden oyuncular fark yaratıyor, koskoca Galatasaray camiasının seçtiği başkana bak çoban olmayacak adam başkan olmuş ve bu takımın tek ama tek kurtuluş yolu var Mart ayından tezi yok bu çapsız baskanin ibra edilmemesi ve yerine gelecek yeni başkanın metin Öztürk veya her kimse torrent'i gönderip Okan burugu getirmesi olur yoksa takım seneye 2. Ligde oynuyor olabilir çok geç kalınırsa Burak elmas kendi de dedi zaten ben de taraftar olsam başkan istifa derdim haklılar diyor

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yeni sezonda yeni bi yapılanmayla bu takıma 2-3 tane hem bizim takıma hem de rakiplere büyük olduğumuzu hatırlatacak adamlar transfer edilmeli melo gibi urfalı gibi fernando gibi. Böyle silik bi takımı uzun yıllardır izlememiştim, amerikan filmlerinde lisede kimse tarafından farkedilmeyen ezik çocuk gibiyiz.

Yediğimiz golde 2 bekimiz birden hatalı.
İlerde katkı verdikleri de yok zaten.

Yeni sezonda yeni bi yapılanmayla bu takıma 2-3 tane hem bizim takıma hem de rakiplere büyük olduğumuzu hatırlatacak adamlar transfer edilmeli melo gibi urfalı gibi fernando gibi. Böyle silik bi takımı uzun yıllardır izlememiştim, amerikan filmlerinde lisede kimse tarafından farkedilmeyen ezik çocuk gibiyiz.
melo fernando urfa bulursan yonetıme msj at böyle ütopik istekler yüzünden gelende boklanıyor

sırf bu yüzden 3 yıldır ön libero yok takımda gecin artık bu isimleri

2.yarı daha çok pozisyon bulmamızın sebebi doğaçlamaya dönmemizdi. Torrentin kabız taktiğiyle hiçbir yere varsmayacağımız belli. Sergeni getirip doğaçlamaya dönüp sene sonuna kadar puanları toplamaya başlamalıyız

Adamlarin bi sutu var ordada topa vuramiyor yerden sekerek Kalecinin üstünden geciyor. Yok arkadas bu isin icinde birsey var.

Bu sezon bittiğinde başarısızlığın faturası kesilecek ve bu isim Domenec olmayacak.
Ft kotu oldugu icin gonderildi degil mi yerine gelen Td biseyler degistirsin.5 macta 2 galibiye 2 beraberlik alsin bi zahmet .aykut Biraktiginda Basak kacinci siradaydi simdi nerelerde .Biraz Objektik olalim takimimizi dusunelim

Geri
Üst Alt