⚽ SL 21/22 H:26 | Göztepe 2-3 Galatasaray | MS | 21 Şubat

babel,mohamed ve taylan dışarı.malesef berkan,emre kilinc, ve gomis sahaya

Taylan tek başına 10 puanımızı yemiştir Ömerin ne olduğu belli hâlâ oynuyor şu golü yemesek kazanırdık ama artık çok zor taylan Halil Ömer çıkmalı aanholt Berkan cica girmeli belki beraberliği kurtarırız

SM-A127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Takım küme düşüyor, futbolcuların umrunda değil. Hepsi ruh gibi geziniyor sahada

Ulan Terimin kurduğu bok gibi kadroyu eleştiricem diye Torrenti koruyanlarında ben, bu adam hoca moca değil onu korıyanda getirende savunanda futboldan anlamıyor, bu adsmın geldiği ilk maç dedim bundan bir bok olmaz kovun şunu diye. Umarım rizeye yenilmemizide beklemezler.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

abiler çok üzgünüm ama bu ligde sadece Altay ve Malatya bizden kötü olabilir... Bundan sonra düşme gerçeğine alıştırmam gerek kendimi! Ligin dibinde ki takımlardan birine bu kadar eziliyorsak bu iş bitmiştir...

g.lan denen erifin sözleşmesi fesih edilmeli bu kulübün önünden geçmemeli bir daha yetti artık

Çift ön libero oynuyoruz ama rakip kendi sağından kanattan içeri sokulurken orayı kapatması gereken taylan hep geride bekleyerek hiç kapatmadı
En son bir pozisyonda pulgar soldan koşup gelerek kapattı hatta
Trabzonda sırtı dönük bakmadan rakibe pas verip maçı verdirdi
Hadi has ön libero değil dedik ama şu dizilişte tek yapması gereken kendi tarafına yöneldiğinde 2 adım ileri atıp takibin pas almasını engellemek ve oyunu sıkıştırıp geri dönmesini sağlamak
Çıkarken de kendini gösterip pulgarla al-ver yapmak
İnşallah satmıyordur ama yeter artık

Gerçek Galatasaraylılar devreye girecek önce burak elmas sonrada ömer gibi adamlara dayak atacak.O genel kurulu oradaki galatasaraylıyım diye geçinen adamların başına yıkacak.Başka türlü kurtuluş yok.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

KÜME DÜŞMEYİ NİYE HAK EDİYORUZ ANLAMADIM

Bizim çalınan benim bildiğim 15 puanımız var utanmıyor musunuz bunu yazarken

Bir şekilde ilk yariyi 1-0 kapatacaktık, olmadı derdiniz ne sizin.Düşelim bence de iyice ağzınıza sakız ettiniz bunu

Ömerde cok aksadi.ikinci yariyi izlemeyeceğim

Ömer
Taylan
Halil
Babel

Gram katkıları yok gram

Ve Torrent denilen stajyer hoca ikinci yarıya kimseyi değiştirmeden başlayacak eminim

Derhal KOVULMALI derhal

Bu işin şakası kalmadı artık

Okan Buruk hemen gelmeli

Bu herifin bu ulkeden aglaya aaglaya defolup gitmesi gerekir. Bu kadar aptal olmaz bir futbolcu. Gerekiyorsa tesisi basin hepsini dovün defolsun gitsinler.

Geri
Üst Alt