⚽ SL 21/22 H:26 | Göztepe 2-3 Galatasaray | MS | 21 Şubat

Yaa çıkar Taylan'ı al stopere Semih'i koy Marcao'yu orta sahaya çıkar Halil'i al oyuna Emre Kılınç ya da Cicaldau'yu takıma sertlik gelsin biraz.

izledigim en kötü Galatasaray.

bu kadroyla bu maci alamayiz.

ikinci yari 3 degisiklikle baslamazsa torrent, mac sonu kovulmali.

45 dakika sirf skoru korumak icin oynanmaz.

Yazık gerçekten camiayı iyice ayağa düşürdü hoca filan diyoruz da başkan da birşeyler yapmalı kriz yönetimi filan hiçbirşey yok gram tepki yok oyuncular oynamıyor disiplin yok yada psikoloji bozuksa gerekirse başkan birşeyler yapacak. Anadolu kulüpleri başkanları bile daha etkili görünüyor her konuda...

Allah aşkınıza bu takım ne oynuyor ? Bu kadar mı kötü oynar bi takım bu sene ki en kötü oynadığımız maç diyebilirim ve takım seçimi.

Ömer seni Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın Taylan sana birşey bile demek istemiyorum artık . Gerisi zaten Allaha emanet bir tek Nellsson'u beğendim.

Ben böyle takımın içine edeyim. Gol yiyeceğimiz okadar belliydi ki böyle bir futbol yok arkadaş. 2 pas yapamayan rakibin yanına 1 metre bile yaklaşamayan pas atamayan pas tutamayan salak saçma bir oyun sistemi ki sistem bile değil bu. Ne oynuyoruz arkadaş? Savunma antrenmanı mı yaptırıyorsun takıma.

Geri
Üst Alt