⚽ SL 21/22 H:27 | Galatasaray 4-2 Rizespor | MS | 27 Şubat

Torrent'in Gomis'i kullanma stratejisi gayet doğru bence. Mohamed rakip savunmaları yıpratıyor son 30 dakika full enerji ile giren Gomis tecrübesini de konuşturup daha etkili oluyor. İlk 11 oynasa bu kadar etkili olamaz. Bu gün çıkardığı 11 Taylan hariç istediğim 11'idi. Onun dışında Morutan'ı da kazanması lazım bence. Takıma fizik olarak çok daha dinç ve iyi bir görüntü veriyor burada bir gelişme var önde basama iyi ama daha çalışılması lazım bazı yerlere gereksiz 2 kişi basıp boşa adam bırakıyoruz. Değişiklikleri gayet yerindeydi bugün kendisini beğendim.

yalniz iki mactir rakip ataginda gol yemiyoruz.

yedigimiz goller penalti ve bugün bin de bir tutan sutlar.

artik okadar pozisyon vermiyoruz rakiplere.

Doymadım, doyamadım sevmelere seni ben
Kimseyi koyamadım yerine yeniden
Saymadım, sayamadım sensiz geçen yılları
Ne inkâr ne itiraf, bu yalnızca sitem

:love:

berkan taylan ikilisi çok sıkıntı. sol bek pva devam etmeli ömeri orta sahada yine denemek ya da Emreyi orta sahada görmek lazim taylan berkan ikilisi insanı izlerken yoruyor

ömer deme renktas.

ömer ve halili bir daha Galatasaray formasi altinda görmek istemiyorum.

taylan ve berkana yönetim sagolsun biraz daha mecburuz

Neden Türk spor programlarını izlemediğimi şimdi beş dakikada tekrar anladım.

Reha Kapsal denen adam Galatasaray’a o kadar bilenmiş ki resmen komedi. Kuduz olmuş köpek gibi saldırma gayretinde.

Erman hoca da bu kez iyi saçmaladı. Hem görüntüyü durdurup darbeyi net şekilde gösteriyor, hem de penaltı vermem diyor. Ne alaka?

Kerem’e gelince. Kaleciyi çok güzel hareketle geçti, darbeyi yedi, kendini yere bıraktı. Ne yapacaktı? Gerizekalı mı ayakta kalsın?

Kaleci çıksın, topu tamamen kaçırsın, oyuncuya net vursun, dengesini bozsun sonra o oyuncu düştü diye onu hedef göster. Ayıp.

Akıllıca kendini bıraktı dersin tamam derim ama darbeyi gösterip penaltı vermem demek tamamen saçmalık…

Zavallı Reha da darbeden sonra iki üç adım attı öyle bıraktı diyor. Erman Hoca’ya lafı uzatma penaltı değil de mantığıyla baskı yapıyor.

Hemen yayını kapattım. Zaten çok meymenetsiz, ne dediği belli olmayan, boş konuşan bir adam.

Rize kulübü, onların başkanı dışında bu galibiyet çok kişiye dokunmuş anlaşılan.

Torrent kesinlikle önümüzdeki sezonda kalmalı takım dikiş tutmaya başladı sağlam bir yönetimle iyi işler yapar bence bilgisi iyi Türkiye’deki sistemi yavaş yavaş çözmeye başladı adam

Şu maçta 2 gol yememiz çok büyük problem cidden. Adamlar 2 şut çekti ve 2 gol yedik bu durumu düzeltmemiz lazım inanılmaz bir gol yeme şanssızlığına sahibiz kalemize gelen top 90'a gidiyor resmen. Maçı kesinlikle kazanacağımıza emindim çünkü doğru format ve kadroyla oynadık kondisyonda iyiydi illaki atacaktık golleri ama bu kadar gol yememiz problem bunun çözülmesi lazım. Birde Boey'i sağ bekte kazanmamız lazım Omar iyi niyetli ama maç eksiği çok bariz hissediliyor. Şu kadroyla sezon sonuna kadar oynamadan devam edilmeli ;

Pena/Muslera
Boey Nelsson Marcao Aanholt
Pulgar/Taylan Berkan
Emre Cicaldau Kerem
Gomis/Mohamed

genel anlamda katildigim bir yorum olmus sevgili can.

nacizane olarak maci izlerken bir yandan da gozlem notlarimi aliyordum sahadaki arti eksimize dair.

yedigimiz goller konusuna gelirsek;

orda o faul yapilmamaliydi, onceki ic saha macinda da yapmistik.sezon basindan beri yaptigimiz gereksizliklerdne biri bu... hatta macin sonlarina dogru da gedson 'a kritik yerlerde fauller yapip frikik sanslari vermemiz de ayri eksi bir durumdu. son attigimiz gol olmasaydi- bu tur frikiklerden birini yine kalemizde gorup berabere bitirebilirdik bu maci... bu yondne daha dikkatli dengeli mudafa yapilmali rakibi karsilama,kovalama ve kora kor durumlarda...

ilk yedigimiz gol : frikik golu resmen birebir *hakan calhanoglu nun atalanta'ya attigi frikik golu ile birebirdi, kullanilan yer ve topun gitti bolge baglaminda. kendi adima bir an o golu hatirladim.

yedigimiz 2. golde gedson'un onu cok acikti onc omar sonra taylan rahat orta yapmasina sans tanidi gibi,burda once omar daha yakin durmaliydi bolge olarak.... gedson ortaladi havadan suzulen topa victor basarili cikamadi zamanlama olarak saliselik bir avantajla rakip daha ustte durdu ve pivot edasiyla topu dogru yere indirdi- bu sirada omar oralardaydi,gec kademeye girdi ardindan > topun gittigi oyuncuya penalti olur mantigiyla mudahele bile etmedi oyuncuda rahat vurusu yapti golu yedik. burda bir den fazla oyuncumuz hatali...

format konusu ;

sezon oncesi cesitli basliklarda israrla vebold sekilde vurguladigim kurgu da oynadik son iki mactir; 4231
sahaya yayilimi da keza bu baglamda iyi yaptik...
fakat onckei mesajimda da belirttigim onemli detay ;
macta sahaya yayilmayi sadece her alanda degil ozellikle rakip ceza sahasi ve cevresinde cok iyi kumelenerek yapmamiz sayesinde rakip rize bayagi bayagi afalladi macin ilk dudugunden itibaren....
hatirlarsak, ilk dakikalarda inanilmaz uclu ikili vs kapamalarla,baskilarla toplar kapip pozisyonlar bulduk bazilarini kaleci cok iyi kurtardi bazilarindan sanssizdik hedefi bulamadik.

berkan ilk dakikalarda buldugumuz tehlikelerde cica ve mustafa ile one cikan isimdi, keza kerem...

son attigimiz golde gomis ve feg ovulse de, burda o topun ilk cikis atak baslangicini taylan'in yaptigini atliyor bu gole deginenler... taylan pasi feg'e hizlica atiyor feg zor vucut hareketi ile topa sakatlanma pahasina dokunuyor ve gomis fisi cekiyor...muthis bir baslangic ve bitis karesi her aniyla....

taylan pva nin attigi gollerden birinde yine topu orta dan hizlica kerem'in oldugu bolgeye atip kerem pva'yi kaciriyor ve sonrasi gol.

bunlar cok iyi calisilmis kurgular ve olusumlar. hakkini ve takdiri belirtmek gerekir maca dair yorumlarda.bence.

buna benzer bir cok olusum ve kurgumuz oldu. ben sahsen kendi adima bu mactaki istegi, bu tur mini 2-3-4 lu kumelenmelerle yaptigimiz hizli seri paslasmalarla tehlikeli pozisyonlara girmemizi cok ama cok begendim.
< --- > benzer kurgu ve olusumlari iki takim her hafta yapiyor. mancity ~barca .

biz de dome geldigindne beri denemeler yaptik bu minvalde fajat kanimca ozellikle son iki macta bu arti olusum ve kurgulari sonuca yansittik.tek fark bu.

*hoca tabiki krediyi almaz yine. bence biraz haksizlik yapiliyor galatasaray medyasi ve bazi kesim taraftarlarimiz tarafindan... ozellikle gecen mac ve bu mac denklemindeki pozitif ve yeni seylerin *kendisinin dokunusunun sayesinde belli oldugu halde, gormez gelinmesi, sadece galatasaray taraftari oldugum icin degil, futbolsever olarakta buruk bir tat birakti tarafimda.

hoca yeterli yetersiz konusundan bagimsiz ,kendisinin kattigi ve caba sarfedip etkisini gosterdigi ustteki artilari belirtmek hem galatasarayli olarak hem bir futbolsever olarak en dogrusu oldugunu dusundum.

guzel bir mac oldu adrenali bol ,izleyenlerinde keyif aldigi...sonunda 3 puani 4 golle kazanip momentumu yakaladigimiz bir haftasonunu geride biraktik...

futbol boyle bir sey..... bundan sonra kanimca bu momentum sezon sonuna dke devam eder....

artisiyla eksisiyle futbolcularimizin da ayaklarina alin terlerine saglik. hocamizi da tebrik ediyorum-umarim ust uste alinan galibiyetler kendisi adina da moral ve guven olur sonraki maclara yonelik.

herkese guzel bir yeni hafta diliyorum...

Ya herseyi gectim 4 sene sonra Galatasaray cizgiye iniyor

En son gary gomis zamani cizgiye inen bir gs izliyorduk

Daha tam verimli degil
Ama su cizgiye inmemiz verimlestikce, daha cok gol atmaya baslayacagiz

Golun bugu cizgiye inmekdir

Ya herseyi gectim 4 sene sonra Galatasaray cizgiye iniyor

En son gary gomis zamani cizgiye inen bir gs izliyorduk

Daha tam verimli degil
Ama su cizgiye inmemiz verimlestikce, daha cok gol atmaya baslayacagiz

Golun bugu cizgiye inmekdir
Torrent faktörü daha iyi olucak takım terimden sonra üstündeki ölü toprağını yeni yeni atıyor geçen maçta iyiydik bu maçta her geçen maç dahada iyi olacağız bence

Geri
Üst Alt