⚽ SL 21/22 H:27 | Galatasaray 4-2 Rizespor | MS | 27 Şubat

Pena

Omar Nelsson Marcao PvA

Pulgar Cicaldau Berkan

Emre K. Mostafa Kerem

Değişiklikler (In / Out):
Morutan / Cicaldau

Gomis / Mostafa

Taylan / Pulgar

Boey / Omar

Böyle olmaz mı?
Doğru 11 budur hala gidip de Babel, Ömer Bayram gibi adamlarla başlarsa yazıklar olsun ...

Uzun süre sonra galibiyet alıp üzerimizdeki baskıyı biraz azalttığımıza göre şu hesabı kapatalım. Gedsonu çok istesem de Rize de oynamayı kabul ettiği gün vizyon sıkıntısı olduğunu düşündüm ve sevgi nefrete dönüştü. Ayrıca her maç devamlı istatik paylaşıp bizi daha fazla yıpratmaya çalışıyorlar. Çok şunu yapmış şunda haftanın en iyisiymiş. Açın Antalya maçı izleyip Fernandoya bakın. Gedsonun yaptıklarını yapıp bir de skor üretiyor ama bu kadar konuşulmuyor.

taylan yüzünden ban yedim göztepe macinda Allahtan bisekilde cevirdik. bu macta tüm hesaplasmalar küskünlükler bi kenara birakilip rizespor denen seref yoksunu ser odagini sahaya gömmeliyiz

Moderatör tarafında düzenlendi:
Taraftar maçı Rizeye teslim edecektir hiç şüphesiz. Daha sahaya çıkmadan oyuncuları isliklarlar, terim maskesi takıp torrent aleyhine konuşurlar, üstüne Bülent kaptanı ve gedsonu tribüne bile çağırırlar. Herşeyi beklerim ben bu taraftar görünümlü avanelerden

Pena
Omar Nelsson Marcao Aanholt
Cicaldau Pulgar Berkan
EmreK Gomis Kerem

Değişiklikler:
Dk:60' Pulgar ------ Taylan
Dk:60' Cicaldau ---- Morutan
Dk:60' EmreK ------ Mohammed
Dk:75' Gomis ------- Feghouli
Dk:75' Omar ------- Boey

3 yıldır söylüyorum Ömer sol iç orta saha dışında hiç bir yerde oynamamalı, konu Galatasaray ken kadroda olmamalı...
Ömer hiç bir yerde oynamamalı. Sürekli top kaybeden, kaybedince kendini yere atan, saçma sapan yerlerde şut çeken, topu en sola çekip tam gaz koşarken orta yapmaya çalışan, rakibin içinden geçebileceğini sanarak direkt koşan yeteneksizin teki. orta sahada oynarsa da başımıza bela olur

nerde yorduk adamları igor bey

adamlar içimizden geçiyordu biraz kadroları iyi olmasa

o duran top golünü bulmasak erkenden torrent filan duman olmuştu ilk yarıdan
2. yarı derli toplu ve bilinçli oynadık diye düşünüyorum. Bu arada tempo da oluştu doğal olarak. Akışı sağlayabilirsek, tempo geliyor peşinden

orta saha erick, cica ve berkan oynamali. illeride kerem ve emre. forvet'te mo baslamali ve sonradan gomis girmeli.

kanatlarda omar ve pva.
Forvet Gomis ile daha derli toplu. Oyuna akıl katabiliyor. MO dağınık

kırmızı kartların havada uçuşacağı bir maç olacak gibi sanki.

Ah canım yaaa!

Rizespor Başkanı Tahir Kıran: "Galatasaray maçına gitmeyeceğim. Bizim maçımıza gelmediler, biz de gitmeyeceğiz.”

Pena
Boey Nelsson Marcao Aanholt
Berkan
Emre Feghouli Cicaldau Kerem
Gomis

Düşündüğümde Pulgar ve Taylan ile defansif bir kadroya dönüşüyoruz şu şekilde full ofans içeren bir kadroyla iç sahada coşkulu bir futbol oynamak lazım. Feghouli'nin klası iç sahada fark yaratabilir kullanmak lazım bence.

Bu umit özturk yavsagini hala nasil verebiliyorlar bizim maca yav? Ah unuttum, basimizda yönetim yokki

Galatasaray'a "kıyak yaptı" diye fişlenen, senelerce maçımıza vermedikleri adamı gidip böyle bir maçta vermeleri yine art niyetin zirvesi. Kendi sahamızda deplasman takımı muamelesi göreceğiz. İyi oynamazsak işimiz yaş. Sivas deplasmanında iyi değildik, üzerine bir bariz penaltımızı yedi. Muslera'nın sakatlandığı saçma sapan bir pozisyonla gol yeyip yenildik. Çöküşün başlangıcı gibi bir maçtı.

Galatasaray - Rizespor maçı için şuana kadar 19.357 adet bilet satıldı.

Geri
Üst Alt