⚽ SL 21/22 H:3 | Kasımpaşa 2-2 Galatasaray | MS | 29 Ağustos

Psv maçından bu yana devamli bireysel hatalar yapilip puan kaybediyoruz. Orta saha Taylan ile olmaz Mutlaka oyunu yönlendiren Birisi lazim Defansif orta saha olarak Gedsona takılıp kaldik son günü bekliyoruz yazik 4-5 olacak maç 2-2 bitti.

Gelde kudurma gene bireysel hata gene puan kaybi Bu kadar olmaz be bi ogrenemediniz su top cikarmayi .

Ben anlamadım bi tek bize mi gol atılma becerisi oluşuyor rakiplerde.karagümrük kaçırır adana kaçırır o kaçırır bu kaçırır bize gelen allahın amatörü olsa içine messi kaçar golü atar.bunlar teşvik alıyor herhalde .bu kadar yüksek yüzdeli gol atmaları şaşırtıcı.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bize sadece Gedson değil,

Gedson + DOS lazım derhal...

_______ İrfancan
Boey Olsson Marcao PvA
________ Transfer
_____Gedson__Cica
Moruţan___Halil____Alper/Kerem

hocam bu diagne aşkı nerden çıktı ya adam ciddiyetsiz bir maçta koştu diye hemen galatasarayın forveti diagnedir diyen kamiller vardı. 3 tane yüzde yüz kaçırdı yine bir maçta 10 tane 100 % lük pas atacağız da beyfendi bir tanesini gol yapacak kral olacak. Ne yaptı bu muhammed de sürekli yedek başlıyor ikinci yarı bir tane pas gelmedi adama şu diagneye atılanlar ona atılsaydı ne olurdu. değişliklikler zaten baştan aşşağı yanlış hoca kendi eliyle verdi maçı sene sonu 1 puan ararız.

1- Babel bu temposuyla 3.ligten yukarisini zor oynar.

2- Eger iyi bir 6 numara almazsak hemen hemen her mac gol yeriz.

3- Takim kondisyon olarak zayif. Ikinci yari neredeyse butun takimin dili disardaydi.

4- Muhammed baya mutsuz. Istekli degil.

5- Baris Alper gelecek vadeden bir oyuncu ama suan ilk 11 icin yeterli degil.

yine de beraberlige seviniyorum şu oyunla
geçen sene bu tip maclari berabere bitiremedigimiz icin şampiyonluk kacti

Emre Akbaba ne yapti ?

Abi Mac 2-2 oldu , biz birak hücum yapmayi kaleye geri Pas atiyoruz.
Kaleye sut yok ya dogru dürüst.

2-1 oldu ve 2 yari top oynamadi bizimkiler.
Rezil bir Futbol ve ben bunu artik Fatih Terime yazarim!

Fatih Terim biraz sonra basın toplantısında bireysel hatalardan bahsedecek ama yenilen 2. golün açıklaması bireysel hata falan değil, aynı hatayı defalarca yapıp farklı sonuçlar beklemek ahmaklıktır sözünün kanıtı.

Geri
Üst Alt