⚽ SL 21/22 H:3 | Kasımpaşa 2-2 Galatasaray | MS | 29 Ağustos

Koşu mesafelerine boydan gireyim koşu görmek istesem atletizm, at yarışı falan izlerim

Bu oyunla bir puan gayet iyi. Köy takımını eledik diye herkesin bitarafları göklerdeydi. Umarım inmiştir. Adamlar kaç defa üçü kaçırdılar maçın sonlarına doğru. Bizim ikinci yarı pozisyonumuz yok.

Top oynadığımız falan yok. Rakip son derece basit ve iğrenç top oynadı. Buna rağmen hiçbir varlıl gösteremedik.

Şimdi hoca bireysel hata falan diyecek adım gibi eminim. Alakası yok. Senin takımın topu oyuna sokamıyor arkadaş. Ve sen hala bunu göremiyorsun.

Takım çok laubali, tabi bu da teknik ekibin çok kötü olmasından kaynaklı. Biz 20 tane transfer dahi yapsak bizden bir halt olmaz bu hocayla

son 2 yilda en az 10 mac böyle verdi terim. diagne, kerem, berkan, vs. hepsi bitmis ama banko oynatiyor. bos bos islerin pesinde yine...

Taylan ve Berkan ...bunlar dan sadece 1 tanesi oynar... O da yanlarında Melo.vari bir Oyuncu varsa.

Biz ikisine emanet ediyoruz Orta Saha yı şaka gibi.

Taylan ve Berkan ortasahada yetersizler ikisi bir arada kotuden kotuler.

Luyindama bu takimin oyuncusu degil, tum hamleleri tehlike kokuyor.

Muslera dinlenmeli ve kendine gelmeli.

Babel takimdan defolup gitmeli.

Marcao ve Nelsson en az 5-6 mac ligte beraber olmayacak. Bize Luyindamadan daha iyi ve guvenli bir stoper lazim.

Ortasahaya sert ve takimi rahatlatan, oyunu baslatan bi ortasaha lazim.

Diagneyi satip Halili transfer etmeliyiz.

Fatih Terim masterclas ne güzel sabote etti oyunumuza, bıktım hocasız oynamaya

Emre Akbaba ne yapti ?

Abi Mac 2-2 oldu , biz birak hücum yapmayi kaleye geri Pas atiyoruz.
Kaleye sut yok ya dogru dürüst.

2-1 oldu ve 2 yari top oynamadi bizimkiler.
Rezil bir Futbol ve ben bunu artik Fatih Terime yazarim!

Ciddi soruyorum. Emre Akbaba oyuna girmedi ki. Girdide ben mi görmedim.

maçtan önce transfer nöbetinde dieng haberi çıkınca millet istememezlik yapıyordu. taylan'ın çok kritik hatalar yaptığını ama skora yansımadığından göz ardı edildiğini dieng gibi bir adamın gelmesi gerektiğini yazmıştım. alın işte en net kanıtı. hala dieng'e burun kıvırın. bu takımın 1 numaralı eksiği dos. gedson'dan dahi daha öncelikli olmalı

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ayrıca Kasımpaşa kalecisini bile alabiliriz muslera ölmüş ağlayanı yok arena da çok ıslıklanır

daha kac tane transfer lazim babel ömer akbaba girmemesi icin??????

Geri
Üst Alt