⚽ SL 21/22 H:3 | Kasımpaşa 2-2 Galatasaray | MS | 29 Ağustos

Bu adamın sorunu bu zaten. Hep yanlış yerde. Millette diyorki diagneye gelen toplar mostafaya gelmiyor. Belki de mostafa olması gerektiği yerde değil hiçbir zaman
Aynen berkan iki metre pas atip momoyu kaleciyle bas basa birakacakkrn topu kaleye sut cekiyormus gibi birakmasi mohameddin hatasi😂😂

Cica’yı cikardı oyunu verdii Terim. Diagne’yi cikarmasi bence mantikliydi ama Diagne gol kacirsa da MM gibi etkisiz degildi.

Kasimpasa 2. Yari oyunu MM girdigi icin mi bizim sahaya yikabildi, yoksa Cica ciktigi icin mi, bilemiyorum ama Cica’yi cikarmasi egzantirik bisey yapicam sacmaligindan baska bisey degil.

Bence tutana guvenip oyun iyi gittigi surece oyuncu degistirmemesi lazim. Cunku yapilan degisiklikler %90 basarisiz oluyor.
Cica mecburi çıktı rahatsızlanmış terim çıkarmadı

Kimse bana kızmasın şahsi fikrim, Kerem'in vücut dilini hiç beğenmiyorum. Adam uçmuş. Hizli koşan atın *oku seyrek düşer, biri havasını indirsin şunun.

Diagne yorgundu ancak o olmayınca da toplar duvardan geri geliyor. İleride top kalmıyor. Mohamed girdikten sonra kanatlar da pas alışverişlerini kaybetti ve yoruldu. Bir de üstüne saçma sapan bireysel hata gelince bitti maç.

Stoperlerin önüne çözüm bulmazsak sene sonunda en çok gol yiyen takımlardan olacaz

Gerekiyorsa alparslanla hatta ömer bayramla oynamaya bile razıyım. Yeterki orta sahaya sağlam bir 6 numara ve gedsonu alalım. Taylanı da berkanı da görmek istemiyorum artık

Defanstan pasla çıkma olayını bu takımın unutması lazım.Daha yanındaki adama kısa pas atamayan Taylandan defanstan top al oyun kur diye beklersen böyle daha çok gol yersin.İki stoperin beke açılmış merkezin boşalmış sen arkana bakmadan topla dönmeye çalışıyosun merkezde.Amatör takım yemez şu golü

Tamamen Muslera'nın hatası o pozisyon. Muslera kısa pasları acilen bırakması lazım. Uzaklaştırdığı toplar bile berbat gidiyor.

Çok kötü kadro puan kaybı olabilir.
Berkan savunma önü oynayabilecek meziyette değil arkası dönük alamıyor bol top kaybı yapıyor.
Morutan iç oyuncusu olarak savunma anlamında aksayacaktır ilk maçtan ortaya koymuş
2 kanat genç ve tecrübesi bol top kaybı yapıyorlar bunları organize edecek bir Feghouli yok.

herkes isimlere bakıp oo oo çekiyor maç sonu oyuncuları çarmıha gerebilirsiniz.

yanılmak çok isterdim. Oyunculara değil hocaya yazar bu maç. Sahada 4-5 adam adım atacak halde değil.
Yedlin şu maçta oynayamayacaksa yollayın ne diye 1.2 milyon euro veriyorsunuz? madem güvenmiyoruz.
Aytaç'ı oyuna sokamayacaksan niye aldın niye 6-7 milyon veriyorsun.
Emre Kılınç banko oynardı şu maçta.
Oyunculara kızmayın.

Göz göre göre beraberliğe razı olduk rezalet.

Acilen bir önlibero şart, takım çok yumuşak. Taylan-Berkan’dan biri oynar, o da sadece ligde.

Avrupa böyle olmalı;

—-Melo tarzı oyuncu—
—Gedson—-Cica
morutan——-kerem/Bay

Geri
Üst Alt