⚽ SL 21/22 H:3 | Kasımpaşa 2-2 Galatasaray | MS | 29 Ağustos

ilk goldeki asistinden ziyade ikinci golde takımı hücuma kaldırıp sonunu getirmesini beğendim. çalım ve şuttan evvel kerem'e attığı pas ile oyunu açmıştı. bizde bunları yapan adam yok.

iş yapacak gibi görünüyor ama 10 numara pozisyonunda oynatırsak çok ofansif kalıyoruz. orta sahamız da allah'a emanet.

o yüzden sağ kanada yerleştirmeliyiz.
Gelmeden cok gömuyordun da ondan sordum😄

Bir derbi maca cik bak bakalim nasil icinden geciyorlar
Çıkalım bakalim derbiye kim kimin içinden geçiyor. Ilk defa derbiye çıkmayacağız. Eyvallah ilk yari 3-4 olacak maç buraya geldi,gerildik de ama. Biri 3. haftadan kargayi sampiyon yapar. Oteki ilk defa derbiye çıkacakmışız gibi içimizden gecerler falan.

İki ayaksız Muslera ve Luyindama önlerinde heyecandan ne yapacağını bilmeyen Taylan ve Berkan varken nasil defanstan kısa paslarla çıkacağız biz yav :D

Kerem : Kendini ne zannediyor ? 2 3 maç gol atıp asist yaptı diye , genç diye sınırsız toleransı var diye mi düşünüyor ? Marcao olayından sonra kendini iyice bir şey zannetmeye başladı , sempatisini kaybediyor . Her topta çalım denemesi yapıyor ve kaybediyor. Bugün sadece 1 kez içeriye girdi. Geri kalan bütün atakları yedi. Keza avrupa maçında da aynı haldeydi.

Muslera: Önceden de biliyorduk ama pek belli olmuyordu fakat kötü olunca daha net görüldü ki Muslera'nın ayağı YOK ! Attığı bir tane isabetli pas yok. Bakın bir tane bile yok. Her attığı top geri kalemize dönüyor. Geriden oyun kurmaya çalışıyoruz , Muslera buna hiç yardımcı olmuyor. Taylan'ın %100 hatası var ama bir daha izlerseniz Muslera Luyindama'ya vermeliydi. Luyindama daha musait pozisyondaydı. Oyun okuması sıfır. Derhal yerli bir kaleci alınmalı. BURASI GALATASARAY . KİMSENİN SINIRSIZ HATA HAKKI YOK. GEREKİRSE DEVRE ARASI GÖNDERİLMELİ BİLE. ( EĞER KENDİNE GELMEZSE)
30 sene top oynayan insan da (muslera) böyle ayak nasıl oluyor ,çözemeyeceğim bir problem

Kerem : Kendini ne zannediyor ? 2 3 maç gol atıp asist yaptı diye , genç diye sınırsız toleransı var diye mi düşünüyor ? Marcao olayından sonra kendini iyice bir şey zannetmeye başladı , sempatisini kaybediyor . Her topta çalım denemesi yapıyor ve kaybediyor. Bugün sadece 1 kez içeriye girdi. Geri kalan bütün atakları yedi. Keza avrupa maçında da aynı haldeydi.

Muslera: Önceden de biliyorduk ama pek belli olmuyordu fakat kötü olunca daha net görüldü ki Muslera'nın ayağı YOK ! Attığı bir tane isabetli pas yok. Bakın bir tane bile yok. Her attığı top geri kalemize dönüyor. Geriden oyun kurmaya çalışıyoruz , Muslera buna hiç yardımcı olmuyor. Taylan'ın %100 hatası var ama bir daha izlerseniz Muslera Luyindama'ya vermeliydi. Luyindama daha musait pozisyondaydı. Oyun okuması sıfır. Derhal yerli bir kaleci alınmalı. BURASI GALATASARAY . KİMSENİN SINIRSIZ HATA HAKKI YOK. GEREKİRSE DEVRE ARASI GÖNDERİLMELİ BİLE. ( EĞER KENDİNE GELMEZSE)
1630261934457.webp

Stoperlerin hiçbir suçu yok. Daha berbat stoperlerle oynadık ancak ben bu kadar işbilmez orta sahaları BAM döneminden beri görmemiştim. Taylan oynadığı sürece hiçbir maçı izlemeyeceğim.

Ne kadar gol yediysek hepsi defanstan top cikartirken yapilan mal mal hatalar yuzunden.Baslayacam top çıkarmanıza.Herifin arkasi donuk Muslera topu ona atiyo Taylan alip donene kadar mevsim degisiyo.Ulan hic mi cevre kontrolun yok,altyapida top nasil kontrol edilir ogrenmedin mi dangalak adam.Luyindama sag tarafta bombos topu ona atmak yerine Taylan'a atmaya caisiyo Muslera efendi.
Rakip ne kadar on alanda baski yaptiysa her defasinda topu kazandi.Bizim kulübedeki de anca izliyo kenarda her mac.İlk yaridaki iyi futbol niye 2. Yarida yoktu herkes defansa cekilip rakibe alan birakti.Ulan kontraya cikin bari bi kere.Biraz kuvvete dayali idman yapin anasini satayim.1 tane ikili mucadele kazanan olmaz mi takimda ya.İlk yaridaki performansin karsiligi 4-5 olmaliydi ama neredeyse maci verecekti herifler.Su maci kazanip Trabzon deplasmanına cebinde puan kaybi kredisiyle gitmek varken 0-2'den maci veriyolardi nerdeyse.Yusuf Erdogan'i da alacak misiniz napacaksiniz bilmiyorum da bize karsi oynatmayi engelleyin herif hayatında 30 gole katkida bulunduysa 15 tanesi falan bize karsi.Gotu boklu Yusuf'u durduramiyolar senelerdir.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Orta sahadan top alıp dağıtmaya gelen adam için sırtı dönük pas mı atılır mı diyoruz anlayamadım.
Yaylanın bu bir değil ki geçen sene maçın sadece son 20 dakikası oynatmalık bir tane defansif orta sahamız olsa puan farkıyla şampiyon olurduk.
Adam kaldığı yerden devam ediyor. Defans ve orta saha arası tamamen boş. Takımın kalbi orasıdır.
Zaman zaman öneri oynatırım ama orta sahaya tartışmasız süpürücü bir oyuncu alırdım.
Taylan aşkı bir seneye daha mal olur.
İyi hoş gelişim gösterdi ama kulübün ana mottosu olması gereken yetiştir sat prensibini belirleyip 5-6 ne getirirlerse okutmak gerekiyor.

Buarada 2 1 den sonra habire yeriz yeriz diye 2. Golü çağıran bir gruh vardı onlara çok sövdüm haberleri olsun kusura bakmasınlar. febe bejeke 0 0 ken atar atar diyenler Galatasaray 2 1 öndeyken yeriz yeriz diyor
adamlar üstümüze üstümüze geliyor hoca kenarda bi aytaci bi babeli cagiriyor ne yapacagini bilmiyor. kenardaki plansizlik sahaya direkt olarak yansiyor zaten biz gol yiyecez dedik mi yeriz. görünen köy kilavuz istemez cünki herkes görüyor bir hoca görmüyor.

Bizim takıma bir çoban lazım böyle gençleri yan yana diz oyna ile olmaz, daha ciddi rakipler karşısında darmadağın oluruz. Marcao şart savunma önüne iyi bir kesici şart (2 gündür yazıyorum) ve hücuma çoban lazım bu Feghouli olur veya başkası böyle gitmez.

Kısa sürede çok maç oynadık Paşa fizik olarak iyi ligin en çok koşan takımı 1 puanı kazandık bence geçen yıl bu tarz maçlardan 0 puan aldığımız için şampiyonluk gitti. Üzülecek bir şey yok bence hatalardan ders almalıyız.

18 günde 6 maç yapmayı takımın temposu kaldıramadı maç boyunca yorgunluk belli oluyordu 2-0 üstüne yatmamız lazımdı ama oynamaya çalışıp saçma sapan hatalardan 2 gol yedik, Diagne biraz gününde olsaydı ilk yarıdan kapatmıştık maçı yazık oldu giden 2 puana

Kimse bana kızmasın şahsi fikrim, Kerem'in vücut dilini hiç beğenmiyorum. Adam uçmuş. Hizli koşan atın *oku seyrek düşer, biri havasını indirsin şunun.
Katılıyorum tv de bizi rahatsız eden hareketleri takıma da etkisi olur, profesyonel destek vermeliler bu çocuğa , kendisi pozisyonu batırdığında kimse el kol hareketi yapmıyor, gol sevincine kadar sıkıntı var

He dieng gelince bu pas oyunu olduğu iddia edilen şeyde yüzü kalemize dönük top alıp, pas opsiyonları kapalıyken çalım atıp oyun kuracak bir profil yani?
zaten bu takımın en büyük sorunu bu. muslera'nın uzun top oynaması yasaklanmış. yanındakine pas atacak sadece. ilk önce bu fikri kafasından atmalı terim. olmuyor, olmayacak. her maç rakiplere yüzde yüz en az 1 tane pozisyon veriyor.

onun haricinde de evet dos pozisyonuna adam alınca elini kolunu sallayan stoperlerle kucak kucağa kalmayacak. ilk yarının sonlarında gol geliyorum dedi çünkü orta sahadaki topçular pamuk gibi. sertlik gösteren yok, rakipten top çalan yok, pas arası yapan yok. rakip defans bir pas atıyor stoperlerle rakip karşı karşıya kalıyor. çünkü bu tarz topları süpürecek, rakibi yıldıracak bir oyuncu yok. bu sorun geçen sene de vardı. bu sene de var. olmaya da devam edecek.

birkaç maç zayıf rakiplerle oynayınca real madrid sanıyoruz kendimizi. az biraz önce baskı yapan takımla karşılaşınca tekrar aynı sıkıntıları yaşıyoruz. şu kadro ile uefa maçlarına çıkalım. marsilya, lazio içerde dışarda tokatlar yollar

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt