⚽ SL 21/22 H:3 | Kasımpaşa 2-2 Galatasaray | MS | 29 Ağustos

Kerem : Kendini ne zannediyor ? 2 3 maç gol atıp asist yaptı diye , genç diye sınırsız toleransı var diye mi düşünüyor ? Marcao olayından sonra kendini iyice bir şey zannetmeye başladı , sempatisini kaybediyor . Her topta çalım denemesi yapıyor ve kaybediyor. Bugün sadece 1 kez içeriye girdi. Geri kalan bütün atakları yedi. Keza avrupa maçında da aynı haldeydi.

Muslera: Önceden de biliyorduk ama pek belli olmuyordu fakat kötü olunca daha net görüldü ki Muslera'nın ayağı YOK ! Attığı bir tane isabetli pas yok. Bakın bir tane bile yok. Her attığı top geri kalemize dönüyor. Geriden oyun kurmaya çalışıyoruz , Muslera buna hiç yardımcı olmuyor. Taylan'ın %100 hatası var ama bir daha izlerseniz Muslera Luyindama'ya vermeliydi. Luyindama daha musait pozisyondaydı. Oyun okuması sıfır. Derhal yerli bir kaleci alınmalı. BURASI GALATASARAY . KİMSENİN SINIRSIZ HATA HAKKI YOK. GEREKİRSE DEVRE ARASI GÖNDERİLMELİ BİLE. ( EĞER KENDİNE GELMEZSE)

Kerem konusunda %100 katılıyorum. Artist artist dolanıyor ortalıkta. Marcao olayından sonra iyice mala bağladı.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Marcao dönmeli hemen idmanlara başlamalı takımla kerem için marcao yu bitirmemeliyiz keremin faydasından çok zararı var

Yine isyan modunu açmışız. :) Ağustos başından beri perşembe pazar oynuyoruz Berkan ve Taylan'da hissettik bunu üstüne hafta içi hafta sonu değişen oyuncular var şu kadroya beraber oynarken bir zaman tanıyalım. Gedson+Halil ile yürürüz stres yapılacak bir durum yok.

Katılıyorum tv de bizi rahatsız eden hareketleri takıma da etkisi olur, profesyonel destek vermeliler bu çocuğa , kendisi pozisyonu batırdığında kimse el kol hareketi yapmıyor, gol sevincine kadar sıkıntı var
Aynen, şahsen ben de takım içinde çok sevildiğini düşünmüyorum. Yetenekli ama karakterin de sıkıntı var gibi.

Kerem : Kendini ne zannediyor ? 2 3 maç gol atıp asist yaptı diye , genç diye sınırsız toleransı var diye mi düşünüyor ? Marcao olayından sonra kendini iyice bir şey zannetmeye başladı , sempatisini kaybediyor . Her topta çalım denemesi yapıyor ve kaybediyor. Bugün sadece 1 kez içeriye girdi. Geri kalan bütün atakları yedi. Keza avrupa maçında da aynı haldeydi.

Muslera: Önceden de biliyorduk ama pek belli olmuyordu fakat kötü olunca daha net görüldü ki Muslera'nın ayağı YOK ! Attığı bir tane isabetli pas yok. Bakın bir tane bile yok. Her attığı top geri kalemize dönüyor. Geriden oyun kurmaya çalışıyoruz , Muslera buna hiç yardımcı olmuyor. Taylan'ın %100 hatası var ama bir daha izlerseniz Muslera Luyindama'ya vermeliydi. Luyindama daha musait pozisyondaydı. Oyun okuması sıfır. Derhal yerli bir kaleci alınmalı. BURASI GALATASARAY . KİMSENİN SINIRSIZ HATA HAKKI YOK. GEREKİRSE DEVRE ARASI GÖNDERİLMELİ BİLE. ( EĞER KENDİNE GELMEZSE)
Kuş, defol.

zaten bu takımın en büyük sorunu bu. muslera'nın uzun top oynaması yasaklanmış. yanındakine pas atacak sadece. ilk önce bu fikri kafasından atmalı terim. olmuyor, olmayacak. her maç rakiplere yüzde yüz en az 1 tane pozisyon veriyor.

onun haricinde de evet dos pozisyonuna adam alınca elini kolunu sallayan stoperlerle kucak kucağa kalmayacak. ilk yarının sonlarında gol geliyorum dedi çünkü orta sahadaki topçular pamuk gibi. sertlik gösteren yok, rakipten top çalan yok, pas arası yapan yok. rakip defans bir pas atıyor stoperlerle rakip karşı karşıya kalıyor. çünkü bu tarz topları süpürecek, rakibi yıldıracak bir oyuncu yok. bu sorun geçen sene de vardı. bu sene de var. olmaya da devam edecek.

birkaç maç zayıf rakiplerle oynayınca real madrid sanıyoruz kendimizi. az biraz önce baskı yapan takımla karşılaşınca tekrar aynı sıkıntıları yaşıyoruz. şu kadro ile uefa maçlarına çıkalım. marsilya, lazio içerde dışarda tokatlar yollar

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ee ben hala burada oyunculuk bir sorun göremiyorum. Koca devasa boşluğu alınacak bir oyuncu mu kapatacak yani? Atılması gereken adam belli.

adamlar üstümüze üstümüze geliyor hoca kenarda bi aytaci bi babeli cagiriyor ne yapacagini bilmiyor. kenardaki plansizlik sahaya direkt olarak yansiyor zaten biz gol yiyecez dedik mi yeriz. görünen köy kilavuz istemez cünki herkes görüyor bir hoca görmüyor.
O ayrı da şom agizliliğın ne gereği var

Bay okadar top kaptirdi kaptiracakta genc ve yeni forma Aldi ama ona bi söz yok kereme takilanlar var hala. Kafanizmi iyi sizin?

Yemişim yorgunlugunu ya . Günde 10 saat üretim yapıyorum ayakta . Gidiyorum halısahada at gibi koşuyorum . 1 pakette sigara içen adamım . Bunların işi futbol oynicaklar abi bahaneye yer yok . 10 tane top kaybetmiş taylan . Sanki 35 yaşında herif önindeki adama pas atamıcak kadarmı yorgun . Galatasaray burası .

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arkadaşlar Marcao 6 maç daha cezalı. Kerem gitsin, Marcao dönsün demekten vazgeçin, çünkü dönemez.

Çıkalım bakalim derbiye kim kimin içinden geçiyor. Ilk defa derbiye çıkmayacağız. Eyvallah ilk yari 3-4 olacak maç buraya geldi,gerildik de ama. Biri 3. haftadan kargayi sampiyon yapar. Oteki ilk defa derbiye çıkacakmışız gibi içimizden gecerler falan.
He kandirin kendinizi berkan taylan iki kazmayla cik bakalim noluyor gecen sene gedson kurtardi bu sene kim kurtaracak rakip hoca berkana taylan lyundamaya basin kesin en az bir iki gol atarsiniz dese yeterli

Cicaldau Taylan değişikliği ile hoca maçı verdi.
Cicaldau varken en azından ortasaha ofans bağlantısını sağlıyordu.

Geri
Üst Alt