⚽ SL 21/22 H:3 | Kasımpaşa 2-2 Galatasaray | MS | 29 Ağustos

Bein'deki özet mi yanıltıcı bilemedim ama, Kasımpaşa'nin iki pozisyonu var, iki gol. Biri uzaktan şut ile kaleci hatası, diğeri de 90+'da gelen kontra gölü. Gerisi komple Giresun pozisyonları.

Yanlız yine de küçümsememek lazım, bireysel kalite olarak iyi oyuncuları var bayağı. Hata yaparsak cezayı kesebilirler.

@Murat Saylak sen izledin mi bunların maçını? Varsa Kasımpaşa analizi alalım bir dal.
Simdiye kadar cok fazla mac izleyemedim. Trabzon'u biraz izledim. Kasimpasa hakkinda topladigimiz bilgiler zaten teknik direktörün degismesiyle yerle bir oldu. Cihat Arslan takimin basinda daha 1 maca cikabildi sadece :D

Simdiye kadar cok fazla mac izleyemedim. Trabzon'u biraz izledim. Kasimpasa hakkinda topladigimiz bilgiler zaten teknik direktörün degismesiyle yerle bir oldu. Cihat Arslan takimin basinda daha 1 maca cikabildi sadece :D

K. Paş maçını izlemediysen niye bana izlemiş gibi analizli cevap attın hae?

K. Paş maçını izlemediysen niye bana izlemiş gibi analizli cevap attın hae?
Hangi takimin bize karsi ne yapacagi üc asagi bes yukari belli. Önemli olan bizim ne yapacagimiz. Her mac ayni taktikle oynadigimiz icin her macta defolarimiz cok kolay bir sekilde ortaya cikiyor.

Hangi takimin bize karsi ne yapacagi üc asagi bes yukari belli. Önemli olan bizim ne yapacagimiz. Her mac ayni taktikle oynadigimiz icin her macta defolarimiz cok kolay bir sekilde ortaya cikiyor.
Cihat takıma hakim imajı vermiyor, Hocaymış gibi yapıyordu kenarda. Stoper Bruma fena değilmiş. Onun dışında arkada bekleyen önde baskı filan yapmayan statik yapıya sahip, kontra kovalayan bir ekip. Rakibin hatasını bekliyorlar. O koşu istatistiği de Keramettin'in dediği gibi yanlış olabilir ben çok koşan bir K. Paş görmedim maçta.

Cihat takıma hakim imajı vermiyor, Hocaymış gibi yapıyordu kenarda. Stoper Bruma fena değilmiş. Onun dışında arkada bekleyen önde baskı filan yapmayan statik yapıya sahip, kontra kovalayan bir ekip. Rakibin hatasını bekliyorlar. O koşu istatistiği de Keramettin'in dediği gibi yanlış olabilir ben çok koşan bir K. Paş görmedim maçta.
Hajradinovic ve diger kasimpasali topcular camurlu TT Arena sahasinda bize karsi ölümüne oynamisti. O sahtekarlar %200 ile oynayacaktir.

Muslera
Boey Nelsson Boss Pva
Berkan Cicaldau
Bay Morutan Kerem
Mohammed
10 numaralı dizilişle oynama maçı tam aslında Berkan da arkayı toparlar

Hele şükür pazar maçı saatte iyi

Mus
Boey-luyi-nelson-anholt
Berkan
Feg-cicaldu
Bay-diagne-kerem