Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 21.099
- 6.092
- 1.048
Morutan 2 asist yazalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cakiyormuyuz?
K.Pasa sanki Giresundan daha iyi ?
Simdiye kadar cok fazla mac izleyemedim. Trabzon'u biraz izledim. Kasimpasa hakkinda topladigimiz bilgiler zaten teknik direktörün degismesiyle yerle bir oldu. Cihat Arslan takimin basinda daha 1 maca cikabildi sadeceBein'deki özet mi yanıltıcı bilemedim ama, Kasımpaşa'nin iki pozisyonu var, iki gol. Biri uzaktan şut ile kaleci hatası, diğeri de 90+'da gelen kontra gölü. Gerisi komple Giresun pozisyonları.
Yanlız yine de küçümsememek lazım, bireysel kalite olarak iyi oyuncuları var bayağı. Hata yaparsak cezayı kesebilirler.
@Murat Saylak sen izledin mi bunların maçını? Varsa Kasımpaşa analizi alalım bir dal.
Simdiye kadar cok fazla mac izleyemedim. Trabzon'u biraz izledim. Kasimpasa hakkinda topladigimiz bilgiler zaten teknik direktörün degismesiyle yerle bir oldu. Cihat Arslan takimin basinda daha 1 maca cikabildi sadece![]()
Hangi takimin bize karsi ne yapacagi üc asagi bes yukari belli. Önemli olan bizim ne yapacagimiz. Her mac ayni taktikle oynadigimiz icin her macta defolarimiz cok kolay bir sekilde ortaya cikiyor.K. Paş maçını izlemediysen niye bana izlemiş gibi analizli cevap attın hae?
Cihat takıma hakim imajı vermiyor, Hocaymış gibi yapıyordu kenarda. Stoper Bruma fena değilmiş. Onun dışında arkada bekleyen önde baskı filan yapmayan statik yapıya sahip, kontra kovalayan bir ekip. Rakibin hatasını bekliyorlar. O koşu istatistiği de Keramettin'in dediği gibi yanlış olabilir ben çok koşan bir K. Paş görmedim maçta.Hangi takimin bize karsi ne yapacagi üc asagi bes yukari belli. Önemli olan bizim ne yapacagimiz. Her mac ayni taktikle oynadigimiz icin her macta defolarimiz cok kolay bir sekilde ortaya cikiyor.
Hajradinovic ve diger kasimpasali topcular camurlu TT Arena sahasinda bize karsi ölümüne oynamisti. O sahtekarlar %200 ile oynayacaktir.Cihat takıma hakim imajı vermiyor, Hocaymış gibi yapıyordu kenarda. Stoper Bruma fena değilmiş. Onun dışında arkada bekleyen önde baskı filan yapmayan statik yapıya sahip, kontra kovalayan bir ekip. Rakibin hatasını bekliyorlar. O koşu istatistiği de Keramettin'in dediği gibi yanlış olabilir ben çok koşan bir K. Paş görmedim maçta.
Hayradinov çirkef bir oyuncu hakeme çok oynuyor Aanhord'dan filan şamarı yerse memnun olurum.Hajradinovic ve diger kasimpasali topcular camurlu TT Arena sahasinda bize karsi ölümüne oynamisti. O sahtekarlar %200 ile oynayacaktir.
Aanholt tam böyle rakibe yumruk atacak birine benziyorHayradinov çirkef bir oyuncu hakeme çok oynuyor Aanhord'dan filan şamarı yerse memnun olurum.
Taylan da bir şey yoktur sahada olurNando
Boey Luyi Nelsson PvA
Berkan
Kilinc Cicaldau
Morutan Diagne Kerem
taylan sakat. Sanirim böyle olur. Ya da morutan yerine fegh
Riske edilmez benceTaylan da bir şey yoktur sahada olur
Riske edilmez bence
Hangi takimin bize karsi ne yapacagi üc asagi bes yukari belli. Önemli olan bizim ne yapacagimiz. Her mac ayni taktikle oynadigimiz icin her macta defolarimiz cok kolay bir sekilde ortaya cikiyor.