- 25 Ocak 2010
- 53.119
- 38.552
- 3.763
re re re
ra ra ra
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Galatasaray'ın Younes Belhanda'nın gidişinden sonra oynayacağı 21. resmi maç.
Diye düşünüp, 20. Dakikada daha şut cekmedigimiz sürekli yana geri oynayan takımın maçını izlerken, telefonla filan takılmaya başlarsın muhtemelen tabii biri sacmalayip geri dusurmediyse bizi, bide öyle bir şey var.avrupa maçında verilen ışığın devamını getirin gole boğun paşayı gövde gösterisi yapın uzun zaman sonra mutlu olalım hak ettik kaç yıldır çile işkence zulüm görmekten bıktık hastası olduğumuz kulübümüz tarafından
Yani şunları yazıp babeli feghouliyi de ilk 11 de görünce cinlerim tepeme çıkıyor. Hoca bugün bizi yanılt lütfen. Ayrica mostafaya da adam gibi bi süre ver artık.4-0 5-0 lik maç beklerken yine 5. Dakika da kalemizde ilk atakta gol görüp moralimin içine edilmesini istemiyorum. Ayrıca pas oyunundan da sıkıldım genç görmek istiyorum dinamik hızlı cevik gençler, 5 pasta kalenin dibine girmek, çizgiye inen kanatlar bol şut çeken forvet ve orta saha, boğucu pres istiyorum.
Aynen bu büyük bi sorun oldu artık tamamen sıkıcı futbol ve taktiksizlikle alakalı. Maçın 60 dakikalık kısmıni neredeyse forumdan takip ediyorum.Diye düşünüp, 20. Dakikada daha şut cekmedigimiz sürekli yana geri oynayan takımın maçını izlerken, telefonla filan takılmaya başlarsın muhtemelen tabii biri sacmalayip geri dusurmediyse bizi, bide öyle bir şey var.
Bunun ismine ne oldu? @Keramettin TANRIVERDİTarihi bir farkla galip gelecegimizi dusunuyorum