⚽ SL 21/22 H:3 | Kasımpaşa 2-2 Galatasaray | MS | 29 Ağustos

avrupa maçında verilen ışığın devamını getirin gole boğun paşayı gövde gösterisi yapın uzun zaman sonra mutlu olalım hak ettik kaç yıldır çile işkence zulüm görmekten bıktık hastası olduğumuz kulübümüz tarafından

4-0 5-0 lik maç beklerken yine 5. Dakika da kalemizde ilk atakta gol görüp moralimin içine edilmesini istemiyorum. Ayrıca pas oyunundan da sıkıldım genç görmek istiyorum dinamik hızlı cevik gençler, 5 pasta kalenin dibine girmek, çizgiye inen kanatlar bol şut çeken forvet ve orta saha, boğucu pres istiyorum.

bu sezon ilk 11'i belirlemekte en çok zorlanacağı maç olabilir terim'in. hücum bölgesinde akbaba, emre kılınç, babel hariç kimle maça başlarsak neden bu oynuyor diğeri oynamıyor diyemeyeceğimiz bir maç açıkçası. merakla bekliyorum 11'i

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

avrupa maçında verilen ışığın devamını getirin gole boğun paşayı gövde gösterisi yapın uzun zaman sonra mutlu olalım hak ettik kaç yıldır çile işkence zulüm görmekten bıktık hastası olduğumuz kulübümüz tarafından
Diye düşünüp, 20. Dakikada daha şut cekmedigimiz sürekli yana geri oynayan takımın maçını izlerken, telefonla filan takılmaya başlarsın muhtemelen tabii biri sacmalayip geri dusurmediyse bizi, bide öyle bir şey var.

4-0 5-0 lik maç beklerken yine 5. Dakika da kalemizde ilk atakta gol görüp moralimin içine edilmesini istemiyorum. Ayrıca pas oyunundan da sıkıldım genç görmek istiyorum dinamik hızlı cevik gençler, 5 pasta kalenin dibine girmek, çizgiye inen kanatlar bol şut çeken forvet ve orta saha, boğucu pres istiyorum.
Yani şunları yazıp babeli feghouliyi de ilk 11 de görünce cinlerim tepeme çıkıyor. Hoca bugün bizi yanılt lütfen. Ayrica mostafaya da adam gibi bi süre ver artık.

cagne eski takimina 2-3 tane sallar ins

Hem iyi oynayanları ödüllendirmek hem de nispeten yaşlı oyuncuları dinlendirmek adına hocadan böyle bir 11 bekliyorum.

Muslera
Boey nelson alpaslan ömer
Berkan
Barış cica morutan kerem
Mostafa

Diye düşünüp, 20. Dakikada daha şut cekmedigimiz sürekli yana geri oynayan takımın maçını izlerken, telefonla filan takılmaya başlarsın muhtemelen tabii biri sacmalayip geri dusurmediyse bizi, bide öyle bir şey var.
Aynen bu büyük bi sorun oldu artık tamamen sıkıcı futbol ve taktiksizlikle alakalı. Maçın 60 dakikalık kısmıni neredeyse forumdan takip ediyorum.

Haydi bakalım aslanlar sezonun en önemli maçına çıkıyoruz her maç son maç her maç şampiyonluk maçı şöyle Galatasaray gibi kafalarına vura vura eze eze yenmemiz lazım . Sonu şampiyonluk olsun ...

Geri
Üst Alt