⚽ SL 21/22 H:3 | Kasımpaşa 2-2 Galatasaray | MS | 29 Ağustos

Forvetler 45 er dk oynamalı.
Muhammed i son 10 dk oyuna alıp gol atarsa iyi olur kendine gelir diyor hoca. Adam ısınana kadar maç bitiyor 1. Rahat maçımız olmadığı için sok dk larda hep baskı yiyoruz 2. Böyle kaybolacak bu çocuk.

Muslera
Boey Luyindama Nelsson Aanholt
Taylan Berkan
Morutan Cicaldau Barış
Diagne

Hamle gücü olarak

1.Kerem
2.Feghouli
3.Mostafa
4.Kılınç
5.Yunus

Bence gayet iyi kadromuz var. Hic aglamaya falan gerek yok. Bu mac daha böyle yenileri kullanmak lazim hücumda. Kasimpasa bizim eski oyunculara göre calismistir. Ters köse yapmak lazim.

@Hayri Cund @Ozan Puki @Enes Dalmış

Muslera

Boey Luyindama Nelsson PvA

Berkan Cicaldau

Barış Morutan Kerem

Mostafa

4-2-3-1 için ideal kadro bu bence.

* Morutan bence ilk 11 çıkmalı.

* Diagne ve Mostafa ikilisinden Mostafa' yı seçerim ben ama şuan Diagne de oynayabilir durumda.

* Luyindama' nın son bir kaç maç performansı gayet olumlu. Bu maç yine önem taşıyacaktır bireyseli.

* Barış için güzel fırsat olur. Değerlendirmesi gerekli diye düşünüyorum.

* Taylan ikinci yarı oyuna dahil olur.

Berkan cica orta saha ikisi de zaten asıl mevkileri

Morutan sağ kanat yada forvete yakın oynamalı

•quod erat demonstrandum•

Cica aslında hücumcu orta saha ve on no nitelikli bi oyuncu.butür oyuncular forvet arkası oyuncularıyla tahminimce çakışırlar.şınoda 10 noydu ama şıno sol içe kenara felan gider aldığı topları ya içe koşup değerlendirirdi yada bulunduğu yerden veya bazende geriye gelip aldığı topları hücuma sunardı.

Ben yanlış analiz etmemişssem eğer cica forvet ile ön libero arasındaki parseli özgürce kullanmayı seven bi oyuncu olarak görüyorum.genişlik anlamındada iki kanat oyuncu arasındaki mesafe.bilmiyorum belkide yanlış analiz ediyorumdur.oynadıklarında anca anlarım

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Feg 8 de çok iyi oynadı geçen maç acaba fatih terim cicayımı kesecek beraber oynarlarsa orta saha yumuşak kalır gibi fatih hocamın işi zor

Geri
Üst Alt