⚽ SL 21/22 H:3 | Kasımpaşa 2-2 Galatasaray | MS | 29 Ağustos

Ömer Bayram: "Fatih Hocama desteği için teşekkür ederim. Galatasaray büyük camia, eleştiri olur. Çok tepki aldım ama taraftarın dediğine çok bakmıyorum. Hocamın dediği önemli. Her zaman bana güvendi ve ben de onun güvenini boşa çıkarmadım."

Cihat Arslan: "Galatasaray'daki her oyuncu özel oyuncu. Barış Alper iyi bir oyuncu. Biz de onun için özel bir önlem aldık."

Çok kötü kadro puan kaybı olabilir.
Berkan savunma önü oynayabilecek meziyette değil arkası dönük alamıyor bol top kaybı yapıyor.
Morutan iç oyuncusu olarak savunma anlamında aksayacaktır ilk maçtan ortaya koymuş
2 kanat genç ve tecrübesi bol top kaybı yapıyorlar bunları organize edecek bir Feghouli yok.

herkes isimlere bakıp oo oo çekiyor maç sonu oyuncuları çarmıha gerebilirsiniz.

Ömer Bayram: "Fatih Hocama desteği için teşekkür ederim. Galatasaray büyük camia, eleştiri olur. Çok tepki aldım ama taraftarın dediğine çok bakmıyorum. Hocamın dediği önemli. Her zaman bana güvendi ve ben de onun güvenini boşa çıkarmadım."
sıkıntılı 1 açıklama ayar oldum doğruysa

Kasimpasa'nin yedeklerine ve bizim yedeklere bakarsak bizim bu maci kazanmamiz lazim. Hamle gücü olarak bir Eysseric var gibi. Ahmet Engin ve Umut Bozok'tan bir zahmet gol yemeyelim.

Harun Tekin (Kaleci)
Erdem Canpolat (Kaleci)
Tomas Brecka (Stoper)
Sakib Aytac (Sol Bek)
Mortadha Ben Ouanes (Sol Bek)
Feyzi Yildirim (Sag Bek)
Dogucan Haspolat (Ön Libero)
Ahmet Engin (Kanat)
Valentin Eysseric (Ofansif Orta Saha)
Umut Bozok (Forvet)

Muslera
(Libero Kaleci)
Boey(KB)—Luyi(SS)—Nellson(PS)—Pva(ÇYB)
Berkan(SO)
BAY(K)—Morutan(ON)—Cica(DOK)—Kerem(KF)
Diagne(KF)​

Arkadaşlar mpremium iptvyi şikayet ede ede kapattırdık. Şikayet edeceğimiz başka emek hırsızı iptv var mı özelden yazın onları da kapattıralım

Diagne bu kadar iştahlı oynarken Diagne'yi kesmek daha saçma olurdu. Mostafa'ya tekrar şans gelecektir. Çalışıp o fırsatı değerlendirmeli. Hiçbir oyuncu yerini garanti görmemeli.
acaba tam olarak böylemi yada hoca ,muhammede herhangi biseyden kafayı taktımı ? malum hocanın vardır öyle huyları son 3-5 dkda alınacak adam degil muhammed biraz skor kassa avrupada iyi paraya satılacak ilk isim

Geri
Üst Alt