Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
oynarızyalnız kerem morutan ve barış alperin savunma katkısı fazla iyi değil. full rakip sahada oynamamız lazım
Cicanın bu maçtaki görevi fm tabiriyle defansif oyun kurucu olacak gibi gözüküyorCicaldau biraz daha ağırlığını koymalı bu maça, hem ofansif hem defansif.
65'de Akbaba, Ömer ve Babel 3'ü birden oyuna girmez umarim.Feghouli, Babel, Arda gibi adamlarin olmadigi bir ilk 11 gormek çok keyif verici bir durum.
sıkıntılı 1 açıklama ayar oldum doğruysaÖmer Bayram: "Fatih Hocama desteği için teşekkür ederim. Galatasaray büyük camia, eleştiri olur. Çok tepki aldım ama taraftarın dediğine çok bakmıyorum. Hocamın dediği önemli. Her zaman bana güvendi ve ben de onun güvenini boşa çıkarmadım."
ben olsam ters kanatta oynatır g.t ederim cihatı.Cihat Arslan: "Galatasaray'daki her oyuncu özel oyuncu. Barış Alper iyi bir oyuncu. Biz de onun için özel bir önlem aldık."
acaba tam olarak böylemi yada hoca ,muhammede herhangi biseyden kafayı taktımı ? malum hocanın vardır öyle huyları son 3-5 dkda alınacak adam degil muhammed biraz skor kassa avrupada iyi paraya satılacak ilk isimDiagne bu kadar iştahlı oynarken Diagne'yi kesmek daha saçma olurdu. Mostafa'ya tekrar şans gelecektir. Çalışıp o fırsatı değerlendirmeli. Hiçbir oyuncu yerini garanti görmemeli.
Cicaldau biraz daha ağırlığını koymalı bu maça, hem ofansif hem defansif.