⚽ SL 21/22 H:3 | Kasımpaşa 2-2 Galatasaray | MS | 29 Ağustos

Bu berksnla taylanla olmaz beyler luyindamada sutlanmali. Berkan pas atmasini bilmiyor -) tolga cigerci vol2 koşuyor anca baska bi numarasi yok. Bu taylanin bi taraflari kalkmis 7-8 milyona satilmali.

Şeker gibi maç olacaktı Diagne atsaydı boş kaleye. 4 büyük takımın en kırılgan olanı biziz maalesef. Avrupa Türkiye kaldıramıyor üstelik takım

Komik bir takım. Hep aynı şeyleri yap ama farklı şeyler olmasını bekle. Bu kaçıncı aynı adamların aynı hatalari yaptığı durum? Bunu görmeyen ve müdahale etmeyen ahmaktir. Babel oyuna niye girer? Aynı şey en son ne zaman oyuna ve skora katkısı var?

takımın pili bitikti

2-1'den sonra 2-3'e doğru gidiyordu maç.

neyse ki 1 puanı kurtarabildik

Bu takımda disiplin yok bu kaleciye pas olayını hemen bitirmemiz lazım 5-0 maç nereye geldi Mustafa kızıyoruz da ilk yarıda ki takımda olsa maç kopmuştu çöpler oyuna girince Mustafa da giriyor malesef klasik terim gitti maç

Mustafa’nın da ikinci yarı yaptığı koşular çok kötüydü. Hep yanlış yerdeydi, yanlış yere koştu. İlk yarı Cagne’nin yerine olsaydı daha kötü olurduk. Diğer tarafına katılıyorum.

Maçtan sonra konuşalım demiştim birine ama malesef bu puan kaybı Fatih terime yazar

Hoca malesef çok kötü yediğimiz 2.gol kabız defanstan pas ile çıkma hastalığı

Her rakip solumuzu kapatıp luyindama ile başlamaya zorluyor sonra taylana pres geliyor

Cihat arslanı tebrik ederim çok daha iyi yönetti takımını

•quod erat demonstrandum•

Bu kadar rakibe gol hediye eden başka bir takım var mı yeryüzünde?
Kaleciyle sürekli oynarsan eninde sonunda böyle götünde patlar işte.ulan her maç saçma salak gol yenir mi

Mohamed biraz oyuna girmeye calis arkadaş. Takım oyununa katkin sıfır.
Taylan, Berkan sırtı dönük yapamaz, olmaz. Hala aynı terane.
Babel ne yapacak sana sürekli bu el frenini aliyorsun.
Ben ilk yarıdaki hızlı oyunu, Diagne, Cicaldau'ya bağlıyorum. Mohamed bir kez olun duvar olmadı.

M2101K9G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt