⚽ SL 21/22 H:3 | Kasımpaşa 2-2 Galatasaray | MS | 29 Ağustos

Mustafa’nın da ikinci yarı yaptığı koşular çok kötüydü. Hep yanlış yerdeydi, yanlış yere koştu. İlk yarı Cagne’nin yerine olsaydı daha kötü olurduk. Diğer tarafına katılıyorum.
Bu adamın sorunu bu zaten. Hep yanlış yerde. Millette diyorki diagneye gelen toplar mostafaya gelmiyor. Belki de mostafa olması gerektiği yerde değil hiçbir zaman

İlk yarıda bazı kısımlar hariç rezalet bir oyun oynadık.

* Taylan Berkan beraber olmuyor. Birbirlerinin hatalarını düzeltirler diyoruz bunlar hem ayrı ayrı hem beraber sürekli hata yapıyorlar.

* Şut tercihleri pas tercihleri o kadar olumsuz ki oyuncular birbirinden habersiz gibi oynuyorlar. Koşu gösterene pas vermek sanki yasak gibi.

* Kerem ne yapmaya çalışıyorsun anlamıyorum ama git gide antipatik bir hal almaya başladın. Daha bu yaşta sürekli tepki göstermen, hakemi aldatmaya yönelik basit hareketler, yanlış tercihler... Umarım düzelirsin.

* Rakip Ceza Sahasında topla buluşamadık rezilliğin daniskası. Topu ayağına alan kanatlar ya kaleyi düşünüyor ya yan pas. Ceza sahasına gireyim karambol olsun diyen yok.

* Bu takım neden orta açmıyor? Sabrinin laneti çökmüş gibi orta açtım diyen sapanla kuş avlar gibi topu göğe dikiyor ya da bakmadan vuruyor maksat top ayaktan çıksın. Böyle rezillik olmaz.

Kerem için marcaodan hayatta vazgeçmem Avrupa maçında çıktı maç döndü burada sahada kaldı maç gitti çok güçsüz Taylan sahanın en kötüsü

Defanstan pasla çıkma olayını bu takımın unutması lazım.Daha yanındaki adama kısa pas atamayan Taylandan defanstan top al oyun kur diye beklersen böyle daha çok gol yersin.İki stoperin beke açılmış merkezin boşalmış sen arkana bakmadan topla dönmeye çalışıyosun merkezde.Amatör takım yemez şu golü

Hoca muhammede haksızlık ediyor ve cezasınıda çekiyor.digne varken ne paslar ortalar mustafa varken babeller bilmem kimler.ayıptır yaw ayıptır allahtan korkt terimmm

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bugünkü maç itibariyle söylüyorum bunun tek sebebi takım değil. Mostafa koşularını yanlış yerlere yapıyor. Öne koşu atması gerekirken arkaya atıyor, arkaya koşu atması gerekirken öne atıyor. Kanata dönmesi gerekirken geri dönüyor vs... Buna takım ile uyumsuzluk mu dersin yoksa pozisyon bilgisi eksikliği mi bilmiyorum ama ilk yarı oynasaydı da çok farklı bir Mostafa izlemezdik. Kendini toparlaması şart.

PVA'da beni rahatsız eden şeyler var. Önünde Babel yokken bilerek iyi oynamıyor. Babel gelince daha derli toplu oynuyor. Bilerek böyle yaptığını düşünüyorum.

2-0 dan sonra kasımpaşa maçı bıraktı aidiyeti olmayan takımlar bunlar... Sen gerizekalıca gol hediye edersen... Üzerine gerizekalıca oyuncu degiştirirsen... O kaçınılmaz golü agustostan beri top kayıpları ayyuka çıkmış adamın ikram eder... Azıcık huzur verin be! Ayrıca hay santraforlarına....,........

Valla kalecileri değişsek yenerdik kabul edelim muslera artık bitti son kullanma tarihi doldu. Bu arada dieng midir nedir alsınlar. Orta sahada ciğersiz biri lazim salla tekniği

PVA çıktı yerine Ömer girdi ya . Ben burda bittim arkadaş. Bu Ömer her maç oyuna girmek zorunda mı ? Niye hocam niye ? PVA yorgunsa yorgun . Oynasın . Biz bu adamı 70 dakika için mi aldık ? Yeter vallaha yeter. 2 senedir aynı şeyleri yaşamaktan bıktım usandım. Hocasına ayrı oyuncusuna ayrı başlayacağım ya. İyi futbol istiyorum ben artık.

Gençleşeceğiz deyip her maçın 65. dakikasında Babel'i görmek istemiyorum. Kim ulan bu babel? S. Gitsin şu takımdan artık.

Bu maçtaki galibiyetin önemi o kadar fazlaydı ki . Trabzon'u yenemeyeceğiz. Dolayısıyla max 5 min 4 puan kaybetmiş olacağız. Ne güzel başlangıç cidden.

Hocanın tercihleri , olmayan oyun sistemi artık can sıkmaya başladı. Hep aynı şeyler görüyoruz. Yav bir hayvan yaptığı hatayı tekrardan yapmıyor . Ulan akıllanmıyor musunuz ? Geride riske girmeyin . Vurun taça çıksın . Gol yedirdiğinizde sövdüğümüzden daha az söveriz.

Bari TD olarak birşeyi beceremiyorsun, skoru koru yahu! Forvette top kaptırıyoruz, stoperlerle karşı karşıyalar, orta sahada top kaptırıyoruz, stoperlerle karşı karşıyalar. Stoperin bocaladığı an gol yiyorsun. Ve bu maç özelinde 5-6 kez bu senaryoyu yaşıyorsun, oyuna giren Ömer, Babel, Feghouli. Her maç böyle. Azıcık, bir gram beyni olan bi adam bile bunu yapmaz. DÜnyanın en kötü TDsi bile yorgunluktan gebermiş Taylan'ı almaz oyuna. Al Aytaç'ı bari al, hiçbirşey beceremiyorsan git Alparslanı al. Zaten kıvranan takım defansına karşın gidip defansla zerre alakası olmaya 3 oyuncu alıyorsun! ABV..!

Geri
Üst Alt