⚽ SL 21/22 H:3 | Kasımpaşa 2-2 Galatasaray | MS | 29 Ağustos

Ee ben hala burada oyunculuk bir sorun göremiyorum. Koca devasa boşluğu alınacak bir oyuncu mu kapatacak yani? Atılması gereken adam belli.
en başında terim gitmeli zaten ama aynı şeyleri 100 kez yazmaktan sıkıldım. ben burada yazsam da bir şey değişmiyor. terim gönderilmeyeceği için onun kalacağını düşünüp ona rağmen nasıl başarılı olabilirizi konuşuyorum ben.

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yine isyan modunu açmışız. :) Ağustos başından beri perşembe pazar oynuyoruz Berkan ve Taylan'da hissettik bunu üstüne hafta içi hafta sonu değişen oyuncular var şu kadroya beraber oynarken bir zaman tanıyalım. Gedson+Halil ile yürürüz stres yapılacak bir durum yok.
İsyan daha çok anlık, kendi adıma. Saçma bir puan kaybı oldu. Geri düşsek ve çeviremesek daha anlayışlı olurdum. Neyse, negatif bastık bugün. Yarından itibaren olumlu noktalara odaklanırız.

Biz her avrupa maçı sonrası böyle oynarız bu gidişle

Hoca her maça aynı taktikle çıkıyor bu kafa yapısının değişmesi lazım artık

Kerem : Kendini ne zannediyor ? 2 3 maç gol atıp asist yaptı diye , genç diye sınırsız toleransı var diye mi düşünüyor ? Marcao olayından sonra kendini iyice bir şey zannetmeye başladı , sempatisini kaybediyor . Her topta çalım denemesi yapıyor ve kaybediyor. Bugün sadece 1 kez içeriye girdi. Geri kalan bütün atakları yedi. Keza avrupa maçında da aynı haldeydi.

Muslera: Önceden de biliyorduk ama pek belli olmuyordu fakat kötü olunca daha net görüldü ki Muslera'nın ayağı YOK ! Attığı bir tane isabetli pas yok. Bakın bir tane bile yok. Her attığı top geri kalemize dönüyor. Geriden oyun kurmaya çalışıyoruz , Muslera buna hiç yardımcı olmuyor. Taylan'ın %100 hatası var ama bir daha izlerseniz Muslera Luyindama'ya vermeliydi. Luyindama daha musait pozisyondaydı. Oyun okuması sıfır. Derhal yerli bir kaleci alınmalı. BURASI GALATASARAY . KİMSENİN SINIRSIZ HATA HAKKI YOK. GEREKİRSE DEVRE ARASI GÖNDERİLMELİ BİLE. ( EĞER KENDİNE GELMEZSE)
Doğru analiz. Kerem başka takımın futbolcu olsa her maç bir kamyon küfür ederim. O kadar itici bir tip.
Stoperlerimiz ve 6 numaramız oyun kuramayınca, kalecimiz de doğru pas veremeyince kullandığımız her out atışı biz atak olarak dönüyor. Musleranın ayağını değiştiremeyeceğimize göre acil, sırtı dönük top alan, baskı altında bile yüzünü dönüp oyunu kuran bir 6 numara lazım. Melo veya fernando tarzı

Rıdvan Dilmen: "Galatasaray'a gol atmıyorlar. Galatasaray, gol yiyor."

Doğru söylemiş kuş sevici
nasıl atamıyorlar bi tek gs ye gol atıyorlar.aynı pozisyonları kargalara ya ersine ya tribüne yolluyorlar ya da aynısını f5 e yapıyorlar.bize 3 pozisyona girseler iki gol atıyor her takım.bu nasıl üst class istatistiktir anlamadım gitti.arkadaş bize karşı oynayana ne oluyor allah aşkına nasıl bu kadar yüksek yüzdeyle gol vuruşu yapabiliyorlar.yaw messi bile kaçırır bize hangi rakip olsa gol kaçırma diye bişey yok biz tonla kaçırırız millet her bulduğunu atar.büyümüdür nedir bu.teşvik mi alıyor bu rakipler ne oluyor

Kerem ilk yari gayet iyi mac oynadi. Iyice bokunu cikariyor bazilari. Bu cocuk gecen sene yedek ondan onceki senede alt kumede top oynuyordu topta kaybedecek hata da yapacak. Ancak oyundan cok fazla dusuyor ikinci yarilari. Kondisyonder mi tutarlar ne yaparla bilmem en azindan 65 dakika tempolu oynamasi lazim.

Böyle bireysel hatalar devam ederse

Kasimpasa 2 atar ama Lazio,Marsilya 2 ile bırakmaz bu da bilineeeeee

Olumlu işaretler var tabiki ilk yarı çok iyi oynadık 4 5 olabilirdi fakat Berkan Taylan farketmiyor o bölgeye transfer olmadığı için her an gol yemeye acigiz

Şu Mostafaya kızıp durmayın beraber oynadığı adamlara bi bakın hele, garibim ne zaman oyuna girse ne kadar kazma var onlarla oynuyor, sanki yarı sahamızdan top çıkarabiliyoz da santrafora kızıyoruz. Ulan senin orta sahan 3 pas üst üste yapamıyor,
Cidden buna çok üzülüyorum. Hep ceza Mohammed'e kesiliyor. İlk yarıda Diagne'nin girdiği pozisyonların 1 tanesine bile giremedi. E adam ne yapsın kaleden topu alıp tüm Kasımpaşa'yı çalımlayıp gol mü atsın ? Bu adama orta açmaya çalışan kişi Ömer Bayram. İlk yarıda çok üretken bir takım vardı ama ikinci yarıda Çiçi , Morutan ve PVA çıkınca takım zaten top çevirememeye başladı. Mesela çok zor bir pozisyonda sol ayağıyla güzel bir şut çekti. Gelince yapıyor ama adama top getiremiyoruz ki

Savunmadan topla cıkarsın Popescun varsa cikarsin Luyindama icin topla oyun oynamak,oyun kurmak nedir?

Savunma hattinda geri dön sâğa dön kaleye dön bu oyun formatı devam ettiģi sürece bu hatalar olmaya devam edecektir

Rakip takım Luyindama'nın top almasını sağlayacak şekilde pozisyon alıyor. Luyindama'da da ayak yok beli dönmüyor kaptırıyor yada ileri çıkamıyoruz. Terim göremedi hala bunu. Hadi Terim göremedi Muslera da hala kısa oynamaya devam ediyor.

Ayrıca Marcao'nun önemi anlaşıldı. Nelsson iyi bir defans ama eksikleri var. Top rakipteyken sadece bekliyor. Avrupada yerler seni.

terimde akıl tutulması yaşıyor.yaw morutanı niye çıkarıyorsun arkadaşım.aytacı al emre kılıncı al orta sahayı kalabalıklaştır rakip gelemesin öndede kerem morutan mustafaya top çıkar.

Scott piri diyorum Baska birsey demiyorum.

Avrupaya meydan okuyacagız diyoruz . Yorgunluk baheneleri . Adamlar haftada 2 maç oynuyor şamp ligi falan . Bizdede yorgunluk bahanesi yahu oynafıgımız takımların bütçesi 1 milyon bile değil yorgunuz bizim başarısızlıgımızın tek nedeni bu tür bahaneler . Ülke olarak

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Puan kaybetme luksumuz olan maç lazyo maçıydı şimdi hem Kasımpaşa hem lazyoya kaybedersek motivasyonu çok kötü etkiler

Puan kaybina çok takilmiyorum, yorgunluk vs olabilir ama bu takim ilk mactan beri o kadar cok pozisyon veriyor ki, iste bu sorun. Bugun kazansak da sorundu.

Geri
Üst Alt