⚽ SL 21/22 H:33 | Galatasaray 2-0 Yeni Malatyaspor | MS | 18 Nisan

Muslera
Boey Nelsson Marcao Pva
Taylan Berkan Morutan
Barış Mohamed Kerem

Beklentim mevcut
baris, morutan,kerem,muhmmed ayni anda sahada olursa ,fazla kirilgan bir yapida oluruz diye dusunuyorum.
kerem bir nebze gelistirdi-de, baris ve morutan'in defans yapacagini yapabilecegini dusunmuyorum.

muhammed sakatlik sonrasi nasil performans verecek bu da soru isareti olmasina ragmen, kendisini en iyi deneyecegi macinda ligin en zayif rakibine karsi vermesi de bir o kadar mantikli bir durum...

macin ilk dakikalarinda gol bulursak rahat bir mac geciririz gibi... hedefsiz kalmamiz dezavantaj olsa da, seyircilerin destegi ile maca asilirlar gibi...

haftayi taraftarlarin moralli ve keyifli gecirmesi icin, guzel bol gollu bir galibiyet almamizi temenni ediyorum.....

ms1 olmazsa torrent düşmanı olucam 14k alıcam son 3 maçtan biri bu

Baran 53 te oyundan cikti.kadroda olur isallah

Geçen sene bu haftalarda Trabzon'un yaptığını yapmamız gerekiyordu. Maalesef ne yönetim belli ne de hoca. Beşiktaş hocasını belirledi. Lig bitene kadar kadrodaki kalacakları belirleyecek, aynı zamanda yönetime istediği oyuncuların ismini verecek. Sezon öncesi kampa hazır girecekler. Aynısı Trabzon geçen sene bu haftalarda yapmıştı. Biz yönetimi seçeceğiz, yönetim hoca adaylarını belirleyip anlaşmaya çalışacak. Hoca belirlenene kadar sezon kampı başlamış olacak. Geçici hocalar ile kamp başlayacak. Bu arada eldeki kontratlı oyunculardan kurtulmaya çalışacağız. Biz bunlarla boğuşurken her zamanki gibi Anadolu kulüplerindeki biraz kaliteli olan yerlileri rakipler kapacak. Bize de Ömer Bayram kalibresinde çöpler kalacak.
Transfer sezonu başlayacak. Her gün birkaç isim atılacak ortaya. Yönetim yalanlamayacak. Taraftar heveslenecek.
Sonra lig başlayacak. Transferin son haftasında adı sanı bilinmeyen Portekiz, Norveç, Romanya vb. ülkelerden sıradan oyuncular gelecek. Ve kaybedilen bir sezon daha olacak.

5 maç sonra gidecek herifin yerine baranı oynatsan ne olacak üstelik rakip küme düşmüş küfür küfür küfür

halilin 11 olması

1650295037098.webp

pulgarın 11 olması

1650295115873.webp

Geri
Üst Alt