⚽ SL 21/22 H:33 | Galatasaray 2-0 Yeni Malatyaspor | MS | 18 Nisan

Dalga geciyor bence. O da farkinda yeni yonetimin kendisiyle devam etmeyecegini.

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor XI: Abdulsamed, Kenan, Campi, Awuku, Karim Hafez, Donsah, Azubuike, Buğra, Mustafa, Dicko, Tetteh

Dede ağır sövücem sana Morutan nerde mohammed nerede dalga geçmenin de bir sınırı var yeter da kovmak için daha ne lazım bu kepazeyi

Malatyalı topçular onur mücadelesi verip saplarsa hiç şaşırmam.

Gençleri izleriz diye hazırlık yapacaktım da şu an maçı izler miyim ondan da emin değilim.

Malatya'nın 11 oranı varmış vay be.

Bir ay sonra defolup gidecek adamların kadroda ne işi var be diye sormak istiyorum bir ay sonra defolup gidecek hocamıza. İnanamıyorum ya şu kadronun çıktığına.

Dicko ve Tetteh birer tane atar. Biz kaç tane atarsak ona göre sonuçlanır.

Malatya düşmüş olsa bile topçuları kendini göstermek isteyecektir

Bu arada hala küme düşme riskimiz var.
Sezon sonları dipdeki takımların nasıl bir anda üst üste maçlar kazandığınıda biliyoruz.bu şerefsiz hakemlerin bize karşı tutumunuda biliyoruz.temkini elden bırakmayalım.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bu arada toplamda 10k ya var ya yokmuş Emre Tigre staddan söyledi - 6 maçlık paket satışı doluluk göstermiş demektr bu . Reelde sezon en az seyiricili maçlarından biri oalcak dedi (GS açısından)

Havada zaten buz anasını satiim bugün.

Eed bu maç sonunda umarım her bokumuza bri şey giydiren medya doğru yerde de eleştirisini yapar. maçı izlemeden bu kadar kafamın bozulması nadirdir.

Nedir abi taylan berkan istatistik kassın diye mi yapıldı biri mantıklı bir şey söylesinde rahatlıyayım.

Hadi gençler U19 maçına çıkmış (ki saklanadabilirlerdi )

İlk yarı 5-0 önde kapar mıyız?

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

IMG_20220417_060327.webp

Geri
Üst Alt