⚽ SL 21/22 H:33 | Galatasaray 2-0 Yeni Malatyaspor | MS | 18 Nisan

Koskoca Galatasarayin bu hallere dusmesi acı. Dogru giden hicbir sey yok. Yonetimi felaket, kadrosu felaket, oynadığı oyun felaket.

23704.webp

Maçı böle takip ediyom

Muslera 50 yaşına da gelse öğrenemeyecek o kadar kısa mesafede sana doğru gelen rakip oyuncunun önündeki adama top atılmayacağını.
Ne kadar rezalet bi kadromuz var akıl alır gibi değil.Fatih Terim teşekkür ediyodur heralde yönetime kendisini kovduğu için.Takımı bok çukuruna sokmasına rağmen yönetimin kendisini kovmasıyla rahat bi nefes aldı.Purosunu içerek izliyodur şimdi ulan ne takım yaratmışım diye.Çok şanslı adam ya.Ne kadar boktan olursa olsun kendisini savunan zavallılar olduğu müddetçe 20 kere daha gelir takımın başına.

Her zaman diyorum başkanın tek hatası terimi erken kovmak oldu. Kovarsam takım toparlanır sandı. Halbuki bir ay daha kovmasa tribünler gönderecekti zaten Terim'i.

Muazzam bir ilk yarı oynadığımız için değişiklik yok

Her zaman diyorum başkanın tek hatası terimi erken kovmak oldu. Kovarsam takım toparlanır sandı. Halbuki bir ay daha kovmasa tribünler gönderecekti zaten Terim'i.
Başkanı hiç sevmem yaptığı her iş yanlış ama bütün ihale başkana kalmış oldu Fatih Terimi erken kovarak.Taraftarın önüne atmalıydı da işte bizim körler hala Fatihi savunuyo.Ben başkan olsam çalışacağım son kişi Fatih Terim olur.Herif kendini kulüpten üstün görüyo var mı böyle bir şey ya.

Kerem maçın en kötüsü Bu dakikaya kadar.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

liyakatsizlik artik tahammül edilemez seviyeye geldi

Adam nerde nasil pas attı inanılmaz ya.
Ve bunu ısrarla yapiyor.

M2101K9G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

dedigin gibi, bu son saniye pozisyonunda muslera yine atilmamasi gereken yere topu gonderdi.....
yahu baski altindaki dm'e bu tur pasi amatorde bile atmiyorlar artik... pes denilecek bilmem kacinci muslera hatali pas tercihi....

mac geneline yonelik gozlemim,

asiri savruk, laubali,rakibi ciddiye almayan, kendi saha zemininde bile ayakta duramayacak derecede bir takim goruntusu verdik.
kac pas hatasi yapildi...kac kez bolgesini terk edip garip yerlere giden oyuncularimiz oldu ben takip edemedim...
babel,halil,taylan,berkan,marcao nun sayisiz pas hatasi,... ve son saniye muslera nin sacma secimi akabinde pulgar pas hatasi ile devreyi kapadik....

koskoca devrede , kerem'in iki sutu disinda kaleyi bulan topumuz yok.... babel'in amatorce kendi acisini kapatip poziyonu oldurdugu firsati da saymazsak,,,,bom bos bir devre izledik.

pulgar son pozisyondan dolayi tepkileri ceken oyuncu gorunumunde olsada,
ben ilk devre de kendisinden once bir cok oyuncuyu yazarim vasat alti performans denkleminde.

berkan , halil resmen jogging yaptilar 45 dakika... inanilmasi guc ama gercek.

taylan keza ortada serbest rolde kontrolsuz oyunla ,nerdeyse kendisini bir kac kec sakatliyacakti...

babel fazla cizgi oyunu oynadi... omar'in da yolunu kapadi...

ozetle,
cok kotu bir devre izledik.

Geri
Üst Alt