⚽ SL 21/22 H:4 | Trabzonspor 2-2 Galatasaray | MS | 12 Eylül

Ben onca sezondur şu takimi destekliyorum Babel kadar nefret ettigim bi futbolcu hatirlamiyorum.Falcao bile bundan daha sempatik.Istenmedigi yerde aldi parasini gitti buda keske parasini alsaydi gitseydi hic degilse 2.yarilar bunu cekmezdik.Ulan hoca bide bununla sozlesme uzatirsa yandikki ne yandik.

Hoca yedline yardim olsun diye morutani cikarip aytaci koymus hahaha

Kerem okadar top kaybetti ama morutan tam orta saha gibi degilmis ondan cikarmis tövbe tövbee
Valla adaş başkan olsam sormam bile direk kovarım, bu değişikliği yapan adamdan bir gram fayda gelmez takıma, defansif hamleymiş ulan sen Anadolu takımımısın bırak Avcı korksun ki zaten korktu altına sıçtı. Yeminle Avcıya sorsan kim çıksın diye direk Morutan der.

Hoca açıklamış defansif anlamda güçlenmek için almış aytaçı. Hocam yaaa aytaç kim defans kim. Adam yarım dünya göbeğiyle yanından geçen adama bakıyor. Kendi ekinle verdin maçı helal olsun

İlk yarı takım ilerisi için umut verdi. Abartılan Trabzon'un ne duruma düştüğünü gördük. Aynı şeklide besiktas ve fenerde de bir halt yok. Marcao, Assunçao ve Boey takıma katılınca çok daha iyi olacağız. Nelsson 2-3 maç daha oynasın o da yabancılığı atacaktır. Mostafa'yı ikinci yarı kötü oynadığımız Babel ve Aytaç’ın olduğu zamanlarda oyuna kurtarıcı olarak oynatarak değil, takım iyiyken oynatarak kazanmalıyız. Babel ve Yedlin'i devre arası kesin göndermeliyiz. Bu sene ana kadroda en problem yaşatacak bölge sol bek olacak, Van Aanholt beklentilerin oldukça altında. Her şeye rağmen devre arası yapılacak birkaç takviye ile şampiyonluğu rahat alacak bir kadromuz var.

amacım Fatih Terimi savunmak değil ama biraz mantıklı olmak lazım.Bu takım bu ligin en zor 3.deplasmanında oynuyor ister istemez kendi sahasında puan kaybetmek istemiyor ve şu yanlışın var son 15 dakikada skor 4 2 bile olabilirdi.Ben kondisyon olarak ezildiğimizi düşünmüyorumn

Sen kondisyon olarak ezilmedigimizi dusunuyorsun kime karsi kondisyonu olmayan rakibine gore. Bakalim ayni seyi Lazio maci sonrasinda da dusunecekmisin renkdas. Bu takimin once kondisyonu olacak rakibi once bununla ezeceksin sonra kaliteli ayaklarin devreye girecek. Bu takım 3 yıldır adam akilli idman yapmiyor iste olay bu kadar basit.

Çok fazla yangın yapıyoruz. Lütfen sakin. 4 maçın 3u deplasman oynadık. 4 maci da kazanan takım yok. Aldığımız çoğu oyuncu iyi çıktı , daha iyi olacaz. Hoca takintilara devam ederse o da gider elbet. Bence takim gayet iyi tek eksik orta saha, umalım ki gustavo iyi çıksın.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sizin top eziyor dediğiniz Babel olmasa ilk devrenin sonunda yediğimiz baskıyı 2.devre başında yer 3-4 tane yerdik. Adamın topa basıp takımı öne çıkardığı 8-10 pozisyon var. Adı çıkmış 9'a inmez 8'e muhabbeti yerine yeni transfer girse sabah akşam övülürdü off diye.

Katılıyorum. Ama sırf bunu yapacak diye bir adam oynamaz.Ne olacakdı.Çok basit bu tarz bir kanat oyuncusu lazımdı.. Hem transfere gerek yok diyorlar hem kereme ,babele falan saydırıyorlar. Babele saydır ama kanat transferine gerek yok deme.

Her anlamda tepeden tırnağa iş bilmezlik paçalarımızdan akıyor.

ulan şu maçta halili boklayanlar var... ölüp bittiğimiz momo şu maçta topa değemeden bitirirdi ilk yarıyı.
halilin hakkını vermek lazım kerem halil morutan kılınç felan sağlam oynadılar.kerem arada sıvazladı.lakin mustafa bu oyuncularla oynatılmalı.mustafayı ne besleyen var ne gören.adama pas atılmıyor.adam yokmuş gibi davranılıyor.pas verilse belki bişey yapacak ama o imkan verilmiyor.bi pozisyonu var sanki sol ayağına darbe var iyice izlemek lazım ,penaltısı yenmiş olabilir.tam emin değilim ama.

demek istediğim mustafa koşuyor araya kaçıyor top istiyor ama veren yok.babel efendi keyfine göre sağa çek şut çek pva ya oyna o babele oynasın.senin 9 numaran varsa bütün takımın önceliği o 9 numara üzerine oynamalıdır.bayernde öyledir chelseade böyledir dortmunda böyledir vesaire vesaire.mustafa girince adama pas dahi nerdeyse verilmiyor.bu tuhaf bi durum

Kalsa gol atabilirdin; çıkınca gol yiyeceğin yine kesindi. Yani kalsa kazanabilirdik

Hocam benim yaşım kadar hocalığın var bi yaşım kadarda futbolculuğun var. Yahu hadi morutanı oyundan aldın hata yaptında bari şu komik açıklamayı yapmasaydın. Ağrısı oldu falan filan deseydin. Ayip gerçekten ya

Yahu Aytaç i beğenmeyip gondericektin Taylan varken neden soktun bu adamı Allah aşkına cevap yahu. Halen sinirleniyorum morutani defansif anlamda güçlendirmek istedim o yüzden cikardim diyor. Hey Allahım yaa.. Ulan 45 te mi defans yapmaya başlarsın. Bu nasıl saçmalıktır. Ya onuda geçtim morutani sağa alıp taylani sokmak için dahi olmak gerekmiyor yaa. Şu değişikliği yapsan olay bitmişti. Bu kadar basit ya. Ömrünü futbola vermişsin bunu ben senden iyi görüyorum yaa. Bırakalim bu işleri hoca ya kendine çeki düzen vericek yada bıraksın. Vallaha ben artık tahammül edemiyorum bu saçmalıklara
halbuki golü atan kim?wakayeme.senin tehdit eden oyuncuya ihtiyacın var tamam al gene orta saha o zaman berkanı hatta cicayı çıkar yaw illaki alacaksın madem.yaw arkadaş sen rakibi defansa gömecek en tehdit edici oyuncularından birini niye çıkarıp wakayeme ve adamların sol bekinin emkeğine yağ sürüyorsun.

d2UMKJu.jpg

Hoca hatasını anlamıyor hayallerde yaşıyor, aytaç kim defans kim kafasında başka bir dünya yaşıyor, defans yapmıyor dediği morutan ilk yarı ençok top kapan 2.oyuncu gayet defansta yaptı hatta kaç defa geriye hızla koştu kontrataklarda. morutan ve halil bu takımın en yetenekli oyuncuları bunları sahada bayılmadıkça çıkatmayacaksın git keremi çıkar mesela tonla top kaybetti ama yok defans yapıyormuş hee

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt