⚽ SL 21/22 H:4 | Trabzonspor 2-2 Galatasaray | MS | 12 Eylül

Bizi bitiren asıl olayı açıklıyorum. 5 oyuncu değiştirme hakkı. Bu olay çıktığı günden beri hoca tek seferde 2 hatta çoğu zaman 3 oyuncuyu aynı anda değiştirerek takımın dinamiği ile çok oynuyor.

Tam gerektiği anda değiştirirsin 3 oyuncuyu ama 20 yaşındaki oyuncu 45 dk da yoruldu diye değil.

O olsaydı bu olsaydı demeye gerek yok
2-0'ı bulmuşuz işte maçı vermeyecektik buradan
Tamam Boey'i aradık ama ona varana kadar çok sıkıntı var
Sen bal yapan arıyı çıkarıyorsun, sebep ise defansa ağırlık vermek istedim. Ama kötü performans veren Berkan oyuna devam ediyor
Anlamak güç

Defansif açıdan güçleneceksen neden Babel giriyor ?

Babel ile Emre K aynı görevde mi?

Babel yerine Morutan kalsaydı yine Aytaç'ı alsaydın ?

Kalsa gol atabilirdin; çıkınca gol yiyeceğin yine kesindi. Yani kalsa kazanabilirdik

Aytaç yerine Taylan'ı alsaydı anlardım bu değişikliği çünkü Taylan dinamizmi getirir ama Aytaç ile defansif olarak daha güçlenmezsin. Hocanın şu değişiklikler konusunda kendine gelmesi şart onu uyaracak biri olsa keşke Babel'den vazgeçse her şey daha güzel olacak. Bu maçta Boey olsa kesin kazanırdık bu arada.

Uğur Karakullukçu
@ukarakullukcu
·
2s

Uzun yıllardır gördüğüm en 'Galatasaray' oyunlardan biri... Bugün 2-0 yenilseydi dahi yayında bunu söyleyecektim, seviyesi ilerledikçe belli olur ama Galatasaray'ın eli belinde dayılar takımı olmaktan çıkıp cayır cayır pres yapması tarihi kimliğine çok daha yakışıyor.
Cayır cayır pres mi? Belki bir 10-15 dk evet. Ama sonra sadece bir rakip oyuncunun cevresinde anlamsiz kumelenme veya golge pres vardi. Sadece goz boyama yani.

Hocam Taylan - Cica- morutan orta sahası gayet iyi birde assuncao gelicek daha. Bence orta sahada hiçbir problem yok. Comagi sokanda problem
işin kötü yanı ne biliyor musun?birine bişey olsa bugün ki yaşadığımız durumu yaşayacaz allah korusun.girenle çıkanın arasında uçurum olmamalı.varsa böyle kahırlo oluyor maçın sonu.

Bizi bitiren asıl olayı açıklıyorum. 5 oyuncu değiştirme hakkı. Bu olay çıktığı günden beri hoca tek seferde 2 hatta çoğu zaman 3 oyuncuyu aynı anda değiştirerek takımın dinamiği ile çok oynuyor.

Tam gerektiği anda değiştirirsin 3 oyuncuyu ama 20 yaşındaki oyuncu 45 dk da yoruldu diye değil.
Kesinlikle katılıyorum oyuncu değiştirme hakkı tekrar 3 e düşmeli yoksa şampiyonluk çok uzak.

sizce bu son sezonu olur mu?

Positif bakalim. Önümüzdeki sene yeni Td

yeni stadyum isim hakkin 100m dollar.

2 transfer 6 ve 8 numara.

————Irfancan————
boey marcao—Nelsson—pva
————-dieng————-
——-gedson—-cical——-
morutan—————-kerem
—————halil—————

Yedlin sen nasil defans oyuncusun. Ikinci golde o kadar hizli kayarak hic gerek yoktu. Önunde bile durabilirdin...

Geri
Üst Alt