⚽ SL 21/22 H:4 | Trabzonspor 2-2 Galatasaray | MS | 12 Eylül

sizce bu son sezonu olur mu?

Positif bakalim. Önümüzdeki sene yeni Td

yeni stadyum isim hakkin 100m dollar.

2 transfer 6 ve 8 numara.

————Irfancan————
boey marcao—Nelsson—pva
————-dieng————-
——-gedson—-cical——-
morutan—————-kerem
—————halil—————
İyisi mi sen hayal kurma renktaşım! ;)

nellson geçen maç olduğu gibi bugünde ikinci golde ellerini arkaya bağlamış. bıraksın bu işleri savunma yapsın..

Bu arada Halil'i çok beğendim. Yine zekiliğini konuşturuyor
Kanatta da çok etkili, Halil-MM-Morutan mükemmel bir üçlü olur tabi ft müsade ederse, korkuyorum Halili de me yapar eder kaybeder, hafta içi bir yerde okudum, Gedson kendisi gelmek istememiş gelişemem diye, çok ama çok çok çok doğru söylemiş, illaki onu da kaybeder di bulurdu bi bok

Kulubede ne zaman Babel Feg Aytac gibi oyuncular oturmayacak .yeni transfer ettigimiz oyuncularin biraz daha dusuk profilllisi ama daha mucadelecisi olanlari olacak o zaman rahatlayacaz.Onun icinde bi yaz transferi daha gecirmeliyiz.Ama Ben hocaya ragmen ilerleyen haftalarda daha iyi olacagimizi dusunuyorum.Rakiplerimizden sadece 2 puan gerideyiz ve cokta kotu bir baslangic yapmadik oyun olarakda Umut veriyoruz.Kerem Gecen sene bu kadar cok top kaybetmiyordu daha cok pozisyonlara giriyordu .Marcao olayi mi etkiledi anlamadim.

ocakta napıp edip luyi muyi değil kesinlikle baba bi stoper getirilmeli o olmayacaksa çok yetenekli bi stoper.aytaç babel veya onlar gibiler yerine 11 deki oyuncusuyla aynı kalitede oyuncular gelmeli.ve iki tane 6 no olmalı biri as biri yedek.birde yedlin yerine sağlam bi yedek pva yerinede sağlam bi yedek.

terime değinmeyeceğim böyle devam ederse kendisi ayrılır gibi görünüyor şimdilik.bakalım mustafaya dediği şeyi kendiside yaşıyor aslında.hani diyorya mustafa kalıp kalmayacağı kendisine bağlı,terimde aynen şuan o durumda.eski terim olursa ne alaa.olmazssa gs den üstün değil 8 değil 18 kupa kaldırsa,yapamıyorsa gitmeli.aslolan gs olmalı.

sebebe gerek yok babel ilk iç saha macında ıslıklanmalı gerçi ciddiye alacagını sanmıyorum ama herif kulüple saha ici saha dısı dalga geciyor

arkadaşlar nelsson sağ stoperde de böyle oynamaya devam ederse çok geçmeden luyindama formayı alır.

yaşı genç vs. diye pek gömmek istemiyorum ama bir defans oyuncusu her topu ıska geçemez. ayrıca daha birebir pozisyonda top kestiğini hiç görmedim.

ha biz rakibe top yüzü göstermeyeceksek nelsson - marcao olur gibi fakat 100 milyonluk takımla böyle bir oyun oynayamazsın.

Iste arkasinda durdugunuz hocanin kafa yapisi bu. Aslinda o kendini ifade ediyor ama hala anlamayanlar var.
eski terim napardı ?morutan halil kerem varken gider mustafa digneyide alır atak üstüne atak yapma derdine girerdi.yaw bu adam iki stoperi forvete gönderendi.noldu bu adama hala anlamıyorum.bişey var bu işte ama allah bilir ne olduğunu

işin kötü yanı ne biliyor musun?birine bişey olsa bugün ki yaşadığımız durumu yaşayacaz allah korusun.girenle çıkanın arasında uçurum olmamalı.varsa böyle kahırlo oluyor maçın sonu.
Hocam bence o bile tolere edilir. Taylan olmaz Berkan olur o olmaz assuncao olur. Yani aslında bir sürü alternatif var. Gerçekten kadro iyi. Sorun şu ki hoca saçma sapan değişiklikler yapıp sürekli maçları eliyle veriyor. Bir sürü yazarim burya ama gerek yok herkes görüyor. Onuda geçtim oyuncularda özgüven kalmamis. Yani nereden tutsak karsima Terim çıkıyor. Bak şunu söyliyim son 15 dakika Trabzon bitti. Hadi hata yaptın diyelim görüyorsun adamlar bitmiş. Cicaldao neden çıkardın neden. Son 15 dakika orta saha Aytaç Taylan Berkan. Pas aticak adam yok. Ya bilmiyorum Terim böyle devam edecekse vallaha gitsin ya

Valla adaş başkan olsam sormam bile direk kovarım, bu değişikliği yapan adamdan bir gram fayda gelmez takıma, defansif hamleymiş ulan sen Anadolu takımımısın bırak Avcı korksun ki zaten korktu altına sıçtı. Yeminle Avcıya sorsan kim çıksın diye direk Morutan der.
Hoca yaslandi iyice. Her yaptigi hamle yanlis. Yaninda da yardimci yok ki uyarsin. Bir insan babelde artik ne bekleye bilir ki? Hadi emre sakatlandi yerine aytaci aldin ok, ama sahanin en iyilerinden morutani cikarip el fireni babeli almak ne alaka? Ah hoca ah...

Ben transfer falan istemiyorum aga en büyük ama en büyük sıkıntı hoca yok başımızda, bakalım başkan bunu görecek mi yoksa onunla beraber o da mı gidecek. Burak başkan ft yi kovduğu gün efsane olur bu bu kulüpte. Kendi bilir valla,

Nefret edenlerle ilgili aynı şeyi düşünüyorum hocam senle. Ama morutani taktik değişiklik için çıkarmış. Vallaha aklima geldikçe sinirim bozuluyor. Şu aytac ve babali gördüğüm anda başımdan aşağı kaynar sular döküldü
Bazen düşünce ile oyun bir olmuyor biz sadece top ayaktayken görüyoruz oyuncuyu stadda olsam yorum yapabilrim. Sonuçta ilk yarı bu takımı oynayan da aynı kişi takım gençleşiyor sabretmek gerekli acılı olur böyle durumlar ben takıma güveniyorum oturacaktır.

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Halil bu takımda oynar gibi ama hedef santrafor olur mu ?
Gomis gibi değil pas oyunu adamı .
mustafa için o kadar müthiş adamlar var ki ,keremi halili morutanı cicası.30 golden fazlasıyla kral yapabilirler allahın izniyle.aklıma geldikçe kriz geçiresim oluyor.babel aytaç felanlarla oynatılıyor adam .bu zulümdür arkadaş bu zulümdür.bu bi insana zulümdür.terim mustafaya zulüm ediyor.başka bi açıklaması yok.oynat mustafayı 4-5 maç oynat bu oyuncularla ,kötü oynarsa saç baş yoldurursa senden önce biz keseriz ipini.ama oynat netleştir durumu adama zulüm etme.

Babel gitsin dertler bitsin arkadaş. Bu babel sevdasını çözemiyorum ben bir türlü. Tek olumlu hareketi, maça tek bir artısı olmmaı bir yana katlediyor oyunu. Yeter artık hoca. Bunca zaman tamam dedik o dedik bu dedik de şu babel sevdan bizi yıldırdı artık...

Geri
Üst Alt