⚽ SL 21/22 H:4 | Trabzonspor 2-2 Galatasaray | MS | 12 Eylül

Gecen sene oldugu gibi rahatca koyar geceriz. Bize karsi futbol oynamaya calisan her takima karsi basarili oluruz.

Laz ve Lazio maçlarını ne kadar az hasarla atlatırsak bizim için o kadar iyi olacak, sonrasına sonra bakacağız. Zamanla daha iyi olacağımızdan eminim o yüzden bu süreci en az hasarla atlatmamız çok çok iyi olur.

Ilk 50-60 dakika kötü bir sonuç almazsak maçı alırız. Trabzonspor hucüm hattı yaşlı dolu forvet haricinde.

Son gün Gustavo'yu almasak burası bugün "5 yeriz" diyenlerle dolacaktı.

Son gün Gustavo'yu aldık, Gustavo bu maçta oynayamayacak biliyoruz. Ama 5 yiyeceğiz modu epey azalmıştır.

Son gün bi de Vilhena'yı alsak, o da bu maçta oynayamayacak olsa dahi bu kez kazanacağımıza inanacaktı herkes.

Taraftar psikolojisi çok enteresan.

Takımdan bişeyler alabilmek için malaesef enaz 3 maç geçmesi lazım.beraberlik kötü sonuç değil.inşallah kazanırız ki bu zaten istediğimiz bişey ama işin gerçeği zor görünüyor.yenilmemek önemlidir.belki taraftar olarak berabere kalmak bizi memnun etme ama yeni bi takımın genç oyuncularına o deplasmandan yenilmemenin katacakları çok olacaktır allahın izniyle.kasımpaşa maçı çok kötü oldu sadece.sebebi eğer hamsilerden puan almazssak çok büyük ihtimal f5 e puan farkını enaz 4 e çıkarttıracaklardır.oynanılan 3 lig maçı bunun göstergesidir.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son gün Gustavo'yu almasak burası bugün "5 yeriz" diyenlerle dolacaktı.

Son gün Gustavo'yu aldık, Gustavo bu maçta oynayamayacak biliyoruz. Ama 5 yiyeceğiz modu epey azalmıştır.

Son gün bi de Vilhena'yı alsak, o da bu maçta oynayamayacak olsa dahi bu kez kazanacağımıza inanacaktı herkes.

Taraftar psikolojisi çok enteresan.
Yönetim ve teknik heyet başarısız olsun diye maç kaybetmemizi isteyen ciddi bir güruh var.

Beşiktaş Pjanic'i aldı diye sinirlenip, inşallah Galatasaray Uefada averaj takımı olur gibisinden mesajlar gördüm 2 eylülde.

Kasımpaşa maçında gayet iyi top oynarken iki aptalca golle berabere kaldık diye neler denildi ama o gün bayağı iyi oynamıştık.

Kısacası bu tip tepkilerde mantık aramamak lazım.

Yönetim ve teknik heyet başarısız olsun diye maç kaybetmemizi isteyen ciddi bir güruh var.

Beşiktaş Pjanic'i aldı diye sinirlenip, inşallah Galatasaray Uefada averaj takımı olur gibisinden mesajlar gördüm 2 eylülde.

Kasımpaşa maçında gayet iyi top oynarken iki aptalca golle berabere kaldık diye neler denildi ama o gün bayağı iyi oynamıştık.

Ilk yarıda oynadığımız o oyunu besiktas fener oynasa methiyeler düzülürdü

Hocam bu güruh hangi platformda?

Fatih
Boey Luyi Nelsson Pva
Taylan Berkan Cicaldau
Morutan Diagne Kerem

muslera oynamaz ise umarım fatih 35inden sonra doğru yer tutmayı öğrenmiştir

Fatih
Boey Luyi Nelsson Pva
Taylan Berkan Cicaldau
Morutan Diagne Kerem

muslera oynamaz ise umarım fatih 35inden sonra doğru yer tutmayı öğrenmiştir
Taylan Berkan Diagne..............................................................................................................

Geri
Üst Alt